Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    27. Srpanj 2017. 09:06

Barbs da rekli su od kraja iduceg tjedna 😧 a prezivjet cu ha ha.. Na moru je daleko lakse sa tim vrucinama nego ovdje 😦😧

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    27. Srpanj 2017. 09:06

Ovo vrijedi i za nas koje smo manje tj trudne!! 
    Btw... Sto se kujice tice... I meni je jako zao... Imala je oko 12-13g... Bila je stara i slabije cula i slabije vidjela, ali jos koju g.bi izdrzala... Nazalost, to je ocito bila sudbina.. al ne volim kad se netko smije dok drugi place... Svakaki je svima krivo i svatko na svoj nacin reagira, ali nemoj se smijati ljudima koji placu... Radje suti i ignoriraj..
    A brat od muza mi je emocijonalno potresen... Ne do Bog pred njim o tome pricati... Kad je starija kujica okotila (srecom, 2x i to po jedno mladunce) i mlado joj je uginulo (prakticki odmah) nisi smio o tome ni pisnuti pred njim, a prakticki nije imao kada da se veze za to brizno blago...
    Ali eto, ja sam kao mala RIBICE sahranila... Pa di vi mislite 

barbs
    27. Srpanj 2017. 09:09

Tea, lakse je definitivno na moru... Trknes na more i osvjezis se... Nadam se da danas idemo  Nismo od nedjelje bili...
    Sutra ne idemo jer on ima trening, a i ja idem u grad se pozdraviti sa srednjoskolskom frendicom jer odlazi a mozda se ne vraca sada na ljeto... A sutra ujutro idem s drugom frendicom se dogovarati oko djevojacke koju imamo 1.9.
    Aaajmeeeee, cure, kad mislite da je najbolje da narucim haljinu za pir koji je 3.9.?????

Tejuska♡
    27. Srpanj 2017. 09:18

Barbs uzivaj u druzenjima 😃
    Paa ono tjedan do 2 prije nista dalje..Mislim ne sad opet zavisi i o haljini kojeg je materijala da li je rastezljiv jer buska jos raaaste ☺

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    27. Srpanj 2017. 09:28

Tea, i ja sam tako mislila.... Negdje sredinom 8.mjeseca... s DONNELLA... Da li netko od vsd ims iskustva s njima?žž

barbs
    27. Srpanj 2017. 09:31

Ma meni je super... Ja kad god mogu, iskorisrim priliku za druzenje s nekime... Doduse, najvise mi pase pred vecer jer kroz jutro obavljam kucanske poslove, ali i vecina mojih frendica radi ujutro, pa ni ne bih mogla otici negdje... A ponekad mi pase samoca... Eto, npr u pon.kad je bilo kod nas nevrijeme i kad je rashladilo, stavila sam si film i gustala u sobi... Sama... Muz je otisao na trening... Njegovi nisu ni znali da sam kod kuce... Milina... Doduse, kako sam uvijek doma, ne volim bas previse tu "samocu" i volim iskoristiti vrijeme za druzenja, ali taj dan mi je jaaaakooo pasalo..  I u srijedu kad su nonici bili u bolnici cijelo jutro... Aaaajmeeeeeeeee... Mir u kuci... Tisina... Uzivala sam  

• Natasha555
    27. Srpanj 2017. 09:36

Jutro cure! I ja se naspavala, čak nisam ni u wc išla do 6 
    Sad dala doručak muzevoj ekipi koja betonira vani i idem peglati polako da to danas riješim kad je hladno još.  Od vikenda preko 35 stupnjeva najavljuju 

27. Srpanj 2017. 09:37

Tea moj banana jastuk posluzi svrsi, al nisam prezadovoljna njime.. A kolko para tolko muzike. Ali dobro, prezivi se. 
    Barbs, nekad covjeku godi samoca. A ponekad se covjek osjeca samo bez obzira na to sto oko njrga ima hrpa ljudi...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

27. Srpanj 2017. 09:38

Natasha jel to djecju robicu peres i peglas?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    27. Srpanj 2017. 09:38

Natasha, neka si se ti odmorika i naspavala! Samo pomalo s kucanskim poslovoma..
    Aaajmeeee, kad smo kod peglanja i mene ceka  Trebala bih i ja iskoristiti priliku dok se lakse dise... A to peglanje me tako odbija eeej 
    Ovu sam si haljini mislila naruciti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.