Barbs da rekli su od kraja iduceg tjedna 😧 a prezivjet cu ha ha.. Na moru je daleko lakse sa tim vrucinama nego ovdje 😦😧
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ovo vrijedi i za nas koje smo manje tj trudne!!
Btw... Sto se kujice tice... I meni je jako zao... Imala je oko 12-13g... Bila je stara i slabije cula i slabije vidjela, ali jos koju g.bi izdrzala... Nazalost, to je ocito bila sudbina.. al ne volim kad se netko smije dok drugi place... Svakaki je svima krivo i svatko na svoj nacin reagira, ali nemoj se smijati ljudima koji placu... Radje suti i ignoriraj..
A brat od muza mi je emocijonalno potresen... Ne do Bog pred njim o tome pricati... Kad je starija kujica okotila (srecom, 2x i to po jedno mladunce) i mlado joj je uginulo (prakticki odmah) nisi smio o tome ni pisnuti pred njim, a prakticki nije imao kada da se veze za to brizno blago...
Ali eto, ja sam kao mala RIBICE sahranila... Pa di vi mislite
Tea, lakse je definitivno na moru... Trknes na more i osvjezis se... Nadam se da danas idemo Nismo od nedjelje bili...
Sutra ne idemo jer on ima trening, a i ja idem u grad se pozdraviti sa srednjoskolskom frendicom jer odlazi a mozda se ne vraca sada na ljeto... A sutra ujutro idem s drugom frendicom se dogovarati oko djevojacke koju imamo 1.9.
Aaajmeeeee, cure, kad mislite da je najbolje da narucim haljinu za pir koji je 3.9.?????
Barbs uzivaj u druzenjima 😃
Paa ono tjedan do 2 prije nista dalje..Mislim ne sad opet zavisi i o haljini kojeg je materijala da li je rastezljiv jer buska jos raaaste ☺
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, i ja sam tako mislila.... Negdje sredinom 8.mjeseca... s DONNELLA... Da li netko od vsd ims iskustva s njima?žž
Ma meni je super... Ja kad god mogu, iskorisrim priliku za druzenje s nekime... Doduse, najvise mi pase pred vecer jer kroz jutro obavljam kucanske poslove, ali i vecina mojih frendica radi ujutro, pa ni ne bih mogla otici negdje... A ponekad mi pase samoca... Eto, npr u pon.kad je bilo kod nas nevrijeme i kad je rashladilo, stavila sam si film i gustala u sobi... Sama... Muz je otisao na trening... Njegovi nisu ni znali da sam kod kuce... Milina... Doduse, kako sam uvijek doma, ne volim bas previse tu "samocu" i volim iskoristiti vrijeme za druzenja, ali taj dan mi je jaaaakooo pasalo.. I u srijedu kad su nonici bili u bolnici cijelo jutro... Aaaajmeeeeeeeee... Mir u kuci... Tisina... Uzivala sam
Jutro cure! I ja se naspavala, čak nisam ni u wc išla do 6
Sad dala doručak muzevoj ekipi koja betonira vani i idem peglati polako da to danas riješim kad je hladno još. Od vikenda preko 35 stupnjeva najavljuju
Tea moj banana jastuk posluzi svrsi, al nisam prezadovoljna njime.. A kolko para tolko muzike. Ali dobro, prezivi se.
Barbs, nekad covjeku godi samoca. A ponekad se covjek osjeca samo bez obzira na to sto oko njrga ima hrpa ljudi...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Natasha jel to djecju robicu peres i peglas?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Natasha, neka si se ti odmorika i naspavala! Samo pomalo s kucanskim poslovoma..
Aaajmeeee, kad smo kod peglanja i mene ceka Trebala bih i ja iskoristiti priliku dok se lakse dise... A to peglanje me tako odbija eeej
Ovu sam si haljini mislila naruciti...
Sortiraj odgovore
Najstariji