Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    26. Srpanj 2017. 16:46

Evo i mene napokon.  Već se tri dana spremam peglati opranu robu od mora i odmarati i nikako. Ujutro išli u jysk po ormare, pa prala ves i kuhala rucak, sad sam se konačno malo ispružila. 
    Stvrdnjavanje trbuha-jučer me baš stezalo kad sam došla iz grada i još par puta kroz dan. Danas ok, možda 2 puta od jutra. Jel to može potaknuti otvaranje? Joj, jedva čekam taj pregled 
    Suncokretice- zao mi za nalaz, baš me ljute ti doktori ponekad, a vjeruješ im! 
    Kleiva-sredi taj zub, možda neće tak jako boliti 
    Ja imam dosta osjetljive zube, jedinice i dvojke dosta široke,  izvadila trajne četvorke i nosila aparat ali nije baš puno pomoglo plus oštetilo mi caklinu dosta. Jednog dana ću srediti zube,  to mi je želja.  Do sad sam sve sredila osim jedne petiće koju mi stari zubar nije dobro saniral i taman bila naručena na rendgen kod privatnika i saznala da sam trudna :)

Kiki156
    26. Srpanj 2017. 16:47

Barbs bas mi je zao... 😟😟😟😭😭😭

Kiki156
    26. Srpanj 2017. 16:49

Natasha mislim da one ne poticu otvaranje, tako sam citala, a i imala sam ih do sad i na pregledima je bilo uvijek sve ok. Bass cu pitati gin na iducem pregledu jesu li opasne.

violeta1
    26. Srpanj 2017. 17:05

Evo i nas s pregleda 😊 Doktorica je puno bolja nego moj doktor, svaka joj cast. Pitala ssm ju za bolove koje nekad osjecam dole i isla me pregledat i napipala je glavicu, kaze da je glava dosta nisko, ali sam zatvorena i sve je u redu, samo da se pazim. Isli smo na ultrazvuk i maleni ima oko 1700kg, bio je miran, pustila mi je srceko da cujem kako kuca, i pokazala mi je pisu 😂hahaha bas mi smjesno bilo, naraso je 🤣🤣🤣 Pitala me dali hocu epiduralnu, i ja nisam o tome uopce razmisljala pa je rekla da ona preporuca. Rekla mi je da uzmem magnezij i dala koji pa sam stala u ljekarnu usput al nema taj tako da cu sutra ici uzeti. Dojmovi su super, samo me malo zabrinjava sto je nisko. 14.8.idem po doznake i otvaram porodiljno.

kleaiva
    26. Srpanj 2017. 17:09

Odlucila sam ipak nakon pregleda s ginicem vidjeti sto cu i kada sa zubom...ne zelim se zaletavati bezveze...radije cu nakon mora rijesiti to pa da mi bar ne ode godisnji u vjetar zbog bolova😂
    Barbs jako mi je zao zbog psica😰
    Natasha koliko ja znam ne poticu otvaranje...vise su znak da treba usporiti tempo. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    26. Srpanj 2017. 17:32

Hvala, curke!! 
    Violeta, super za pregled! Ne brini se sto je nisko... Bitno da si zatvorena

violeta1
    26. Srpanj 2017. 17:37

E da i na +9kg smo 😊😉

treca_sreca
    26. Srpanj 2017. 17:50

Bh ne poticu otvaranje ali cesto idu pod ruku.
    Nisu "dobre" ako se krenu rano javljat, jake....a ovak oko 30tt normalno je da ih sve imamo (ne smiju BOLit) jer to maternica u biti "vjezba" za porod...
    Violeta dobro da si zatvorena a posto je glava nisko pripazi se, ni slucajno truckanja po makadamu i sl.
    Barbs jadna pesica

žena-majka-carica:)

Kiki156
    26. Srpanj 2017. 17:50

Violeta super, drago mi je da je sve ok! Kazu da zene koje nose nisko lakse rode, tako da ne brini 😉 Bitno je da si sad zatvorena 😊

treca_sreca
    26. Srpanj 2017. 17:52

Hmm mozda rode "lakse" (sta to znaci "lako" rodit?!) ali se i brze (neocekivano) krenu otvarat...a to bas i nije tak hit kako misle one koje nisu probale:/ 

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.