Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Srpanj 2017. 13:58

Da Barbs...vjv zadnji put 2u1😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    26. Srpanj 2017. 14:03

Sto se tice zuba...znam da boli nakon vadenja ali nekako cu rade trpiti sugavu bol 3-4 dana nakon zahvata nego svaki mjesec trpiti uzasne bolove i po 10 dana zbog upale mesa jer je izrastao van reda zubi skoro u kost celjusti😰
    Mislim da budem isla sutra vidjeti sto kazu oni tamo...slikala se ne budem a rekla je zubarka da ako nemam sliku da svejedno dobar doktor to zna izvaditi bez pol muke.
    Trbuh…stvrdne mi se u donjem desnom dijelu i boli nakon hodanja pogotovo🤔 Dogodi se svaki dan ako duze hodam a ne znam zasto.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

I_me
    26. Srpanj 2017. 14:09

Ej cure! Evo mene. Koma sam. Sad sam sjela. Dosli mi starci pa odmah od jutra u radne pohode. Nemam di ni lec jer mi je sve razbacano i kaos pa sam sad sjela na terasu u hlad al je vruce za poludit. Mislila sam zgiljit na more ( tak su mi rekli, da nestanem nekud da ne udisem pare od farbe) al ipak nist od toga jer ce izgleda neka kisa. Stari se ubija od posla, od jutra, ja mu pomazem a stara je samo oribala stednjak od jucer ( jer sam i ja kuhala punjene paprike za 2 dana da ne moramo danas nista 😂, pa mi malo iskipilo 😂). I sad je tata oribao mamu na nevidjeno! Tata mi je inace jako fin i dobrica i nikad ne vice a sad je dreknuo na mamu kako je jadna, da se samo muva okolo i da nista ne pomaze!!! 😂dok ja micem sve sa polica, nosim van kutije i isla sam 10x stepenicama do podruma i da su dosli ovdje meni pomoc a ne da ona sjedi i cita knjigu. Ostala sam u soku!!! Jer je mama ta koja inace diktira sta i kako! ( bravo stari!!).
    Sad ce muz sa posla pa ce mu on dalje pomoci, i kad zavrse dnevni boravak sa krecenjem, mama ce sve oribat i usisat. ☺ ja cu ih sad samo gledat i komentirat 😂

Kiki156
    26. Srpanj 2017. 14:16

Evo mene s rucka 😊 Bila sam sa sestricom i bas smo se fino najele, ja sam jela otkosteni batak grill, povrce i krumpir. A inace imam od jucer punjenje paprike (vidim da sve to jedemo 😂) al to cu kad muz dode kuci. Jel se one mogu jesti i treci dan?? 

Kiki156
    26. Srpanj 2017. 14:17

*sestricnom 

26. Srpanj 2017. 14:17

Klea i meni na trenutke se donji dio trbuha stvrdne. Tako valjda mora bit, neznam. Al nis ne boli pa onda ne panicarim. 
    I me, tebi je bar zanimljivo😂😂

I_me
    26. Srpanj 2017. 14:18

Kiki156

Evo mene s rucka 😊 Bila sam sa sestricom i bas smo se fino najele, ja sam jela otkosteni batak grill, povrce i krumpir. A inace imam od jucer punjenje paprike (vidim da sve to jedemo 😂) al to cu kad muz dode kuci. Jel se one mogu jesti i treci dan??

Treci dan su najfinije! 😂
    Al cetvrti dan su za bacit.

26. Srpanj 2017. 14:18

Kiki. Mislim da da ak su bile u frizideru..nemam pojma. Mi to inace pojedemo u dva dana il ih zamrznem pa imam u skrinji...

Kiki156
    26. Srpanj 2017. 14:19

I meni se stvrdne trbuh, a nakon setnje je normalno pogotovo ako je neki veci napor. Brzo prode pa me ne brine to previse...

Kiki156
    26. Srpanj 2017. 14:19

Ok onda mozda imamo i rucak za sutra! 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.