Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Srpanj 2017. 18:44

Sanjchi, potpisujem... Bas uzasan osjecaj... Netko tko npr nije imao zivotinju kod kuce ne zna taj osjecaj...  Ja pse imam od 6e godine, a zivotinje (macke, ptice, ribice, hrcke, vodene kornjace, itd) otkad znam za sebe... Tesko je jako vezati se za sve te zivotinjice... Kad mi je hrcak pred 3g uginuo plakala sam ko kisna godina 

barbs
    26. Srpanj 2017. 18:45

I mene zanima za jastuk!!!
    Btw ... Od Etharela tetrice koliko dodju???

treca_sreca
    26. Srpanj 2017. 18:49

Pobogu jastuk nemoj u mashinu...
    ja sam nedavno na mojekrpice kupila tak jastuk za nosenje, zenska ga je prala u vesmasini ocito i sav se OMLITAVIO (kao raskesao, kak da objasnim - izgubio krutost i formu) da sam ga na kraju BACILA u smece. Eto....ja kad sam imala to s prvim i drugim sinom prala sam samo navlaku a spuzvu 1-2x odnosno ako baaash propiski na spuzvu pa moras. Ali onda na ruke!!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    26. Srpanj 2017. 18:52

Barbs one bambusove su jaaako skupe ali sretna je rekla da ce imati pamuk obicni (a isto oni pre pre divni dezeni) po 15kn kom....ali ne prije kraja rujna ak sam upamtila dobro. Ja cu cekat jer ionako imam 30 bijelih vec i 10+ sarenih ovak na ovcice i to...

žena-majka-carica:)

violeta1
    26. Srpanj 2017. 18:53

Barbs zalosno je to 😐 nas je odmah na mjestu uginuo😯
    A jorgan, ogradicu, jel perete? Ja to jos nisam, to cu kad krevetic namjestimo. Pa ne znam jel se to pere ili ne? 

violeta1
    26. Srpanj 2017. 18:55

treca_sreca

Barbs one bambusove su jaaako skupe ali sretna je rekla da ce imati pamuk obicni (a isto oni pre pre divni dezeni) po 15kn kom….ali ne prije kraja rujna ak sam upamtila dobro. Ja cu cekat jer ionako imam 30 bijelih vec i 10+ sarenih ovak na ovcice i to…

Da citala sam komentare, stavit ce na fb kad budu imali. Ove bambusove su mi divne ali nekak skupe. Jos cu vidjeti. Imam 20 bijelih i 4 sarene. Planiram uzet jos al ne znam gdje bih.

• sretna
    26. Srpanj 2017. 19:04

Treca sreca nisi nabasala na etherealove polovne jer su oni relatovni novi koliko sam skuzila..
    Ja jedva cekam da izbace te pamucne tetre jer su im motivi mrak!
    Violeta super za pregled! I ne brini sto nisko nosis, ja sam L nisko nosila i bila otvorena od 35 tt pa sam orenjela 2 dana, mozda bi i jos al.smo ga malo pogurali van 😄 i sada nisko nosim

• Dena1009
    26. Srpanj 2017. 19:08

Ja sam danas oprala tetrice al nisam prala na 60 jer su nove pa sam stavila na manje. Moja seka je prala ogradice i jastuk i sve je ok, mozda je ta zena stavila na previsoku temperaturu ili prevelike obrtaje. Al ako imate presvlake onda mislim da je dovoljno oprati samo njih. Sad se bacam na peglanje.

I meni se ovih dana stvrdnjava trbuh i moram cesce odmarati. Sad me treca sreca utjesila kad je napisala da su to vjezbe maternice za porod, s obzirom da sam ja pri kraju.

url=https://lilypie.com]

barbs
    26. Srpanj 2017. 19:12

Uuufff ,vi ste se doooostaaaa opskrbile... Ja ima  10 tetra pelena 
    A jastuk... Ovaj kojeg sam kupila sa TETRA PELENA ZA DJECU nema presvlaku... Sto onda?? Kako prati??
    Aaajmeeee, sto me ovaj mali udaraaaaa...  Rasteze se k'o luuud 

violeta1
    26. Srpanj 2017. 19:20

Sretna bas si me umirila, prva mi je beba pa ono nije mi svejedno i sve mi je novo i ne znam skoro nista hehe
    Barbs hahah bas tako akrobacije izvode. Moj nogama i rukama udara, a kad lupi nogama po rebrima ajmee, bas zaboli. Al mi je bas cool to. Danas je tajo mazio i pricao mu a on je tak lupo ga kao da boksa hahaha i onda sam se ja smijala i mali se smirio. A bilo smjesno vidjeti muzevu ruku na stomaku kak radi gore dole koliko ga lupa hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.