Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Srpanj 2017. 17:54

Ja sam cesce imala BH kontrakcije prije nekoliko tj nego sada.. sada se pazim jako... Prije sam ih imala kad bih se previse naprezala, pa sam pocela paziti...
    Violeta, nadajmo se da se neces otvoriti puuuuno prije vremena...
    Hmmmm... Ja nisam cula da tko nosi nisko brze i lakse rode, Kiki, ali mozda kod Violete bude tako... Mada se nadam da cemo sve mi to ekspresno obaviti!!! 

barbs
    26. Srpanj 2017. 17:56

Ja sam sada pojela puuuuno lubenice  u nadi da ce nestati zelja za sladoledom, ali jos je tu... Ali joooos se ne dam  Rekla sam da mi to ne smije preci u naviku da svaki dan jedem slatko...
    I Violeta, super za kg!!! 

26. Srpanj 2017. 18:01

Barbs, pitala si za poklon..pa kad vec znas da ce im nesto kupovat, onda bolje po meni dat novce pa da im kupi nesto sto im treba. Ja bi na tvom mjestu dala za svakog po 100 kn (znaci 200 kn) i mozda jos uz to kupila svakom neku sitnicu, cisto eto tako da i oni nesto dobiju, jer ne kuze djeca da su novci poklon. Ili novce i SLATKISEEEE...to uvijek pali kod djece😂😂
    I zao mi je za pesicu..😭😭
    Suncokretica bemu misa za taj OGTT😵 nadam se da nece bit strasno i da ce sljedeci nalaz bit bolji..samo hrabro! 😘
    Violeta super za dobre vijesti,  vidis da nije to tako strasno sto je nisko. Samo oprezno. Mozda je mali fakin odlucio doc malo ranije, ali nedaj se ti..nemoj se naprezat😜
    MENI JE STIGAO PAKET (sad cu vam poslikat) i bas sam si sretna😁👏👏👏👌
    A vrijeme...puse, grmi, sijeva..kazu da iz Zagreba ide nevrijeme prema nama😱

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    26. Srpanj 2017. 18:15

Joj da bar lakse rodim, iako ne vjerujem ja u te pretpostavke vec mislim da je to do zene 😉 Pripazit cu sad vise, hvala vam na komentarima 😊

violeta1
    26. Srpanj 2017. 18:15

sanjchi255

Barbs, pitala si za poklon..pa kad vec znas da ce im nesto kupovat, onda bolje po meni dat novce pa da im kupi nesto sto im treba. Ja bi na tvom mjestu dala za svakog po 100 kn (znaci 200 kn) i mozda jos uz to kupila svakom neku sitnicu, cisto eto tako da i oni nesto dobiju, jer ne kuze djeca da su novci poklon. Ili novce i SLATKISEEEE…to uvijek pali kod djece😂😂
    I zao mi je za pesicu..😭😭
    Suncokretica bemu misa za taj OGTT😵 nadam se da nece bit strasno i da ce sljedeci nalaz bit bolji..samo hrabro! 😘
    Violeta super za dobre vijesti, vidis da nije to tako strasno sto je nisko. Samo oprezno. Mozda je mali fakin odlucio doc malo ranije, ali nedaj se ti..nemoj se naprezat😜
    MENI JE STIGAO PAKET (sad cu vam poslikat) i bas sam si sretna😁👏👏👏👌
    A vrijeme…puse, grmi, sijeva..kazu da iz Zagreba ide nevrijeme prema nama😱

Kod mene je suncanoo...a ja sam u Slavoniji 😊

• Natasha555
    26. Srpanj 2017. 18:16

Joj, hvala cure na smirivanje, što više vrijeme odmiče više je panike da sve dobro prođe. Trudim se svaki dan što više odmarati, valjda se bude smirilo!
    Barbs- kmeee za pesicu 
    Violeta- super za pregled 
    Sanjchi daj sliku, ja idemo u petak po kadicu, debljina dekicu, jastuk za nosenje i onaj za bočno spavanje i spavaćice, jedva čekam! 

violeta1
    26. Srpanj 2017. 18:21

Cure na fb nagradna igra..pa zaigrajte, mozda neka od nas dobije 😃😃

barbs
    26. Srpanj 2017. 18:23

Sanjchiiii, slikeeee!!! 
    I meni je zao, no sta je tu je  Nazalost nista ne mozemo napraviti... 
    Sanjchi, i ja sam mislila 200 kn i neko slatkise jer je rekla da ce izludjeti od toliko igracka 
    Natasha, samo ti gustaj u odmaranju... Tako treba 
    Violeta, svakako pripazi!! 
    Kod nas se naoblacilo... Ima zraka... Lijepo je i ugodno... Ali kise nema na vidiku... 

26. Srpanj 2017. 18:25
    Tetra krpice
    Tetra krpice

Sad cu jednu s pelenama, budem ih spojila da ne ucitavam 6 slika😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    26. Srpanj 2017. 18:27

Super izbor, Sanjchiii 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.