Ali Treca sreca, kao sto Barbs kaze, nema jastuk navlaku. I on je sam po sebi mekan, nije krut. Mislim da bi se to na 30 moglo oprat bez problema, to onaj brzi program cisto toliko da ga osvjezi?
Sogi je imala takav i prala ga u masini, pa je i dalje kao prije. Neznam. Mozda stvarno na previsoku temp ga stavila? Neznam kako bi ga dobro oprala na ruke...
I recimo neke stvari od odjece sto imam, sto bi se kao trebale na ruke prat, ja bubnem u masinu na 30, to je neki kratki program i nikad nista nije bilo da se poderalo ili nesto..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja ogradicu i jastuk za nosenje (spuzvasti dio) necu u mashinu. A imam cak i "handwash" program koji vecinu pranja samo bulja lagano, i vrti max 400 okretaja u minuti....
Ni jorgan necu prati....jer imam navlaku i za jorgan i za jastuk za nosenje.
Jedino sta cu morat prat je linning od kosare tvrde za kolica...jer sam kupila polovnu a ne novu.
žena-majka-carica:)
Violeta, ma to je cudo sta izvode A cesti zna zezati tatu u onda se nece javiti
A do 3 sek prije aktivan da aktivniju ne moze biti
Tata je neki dan rekao: aaajmee, sta tebi je ti taki svaki dan?!
Ja govorim: svaki dan i po cijele dane
Ni ja jorgane necu prati... Jer uvijek stavis navlaku
Ali jastuk je upitnik jer nema navlaku
Mene udara bas jako....full je osnazila. Nema vise lupkanja, nego kad bubne - ko da nogometnu loptu nabija...onak muski.
i to ugl dolje osjetim pa me strah da se nije okrenula nego da su jos uvik nogice doli....a vidit ceno sta ce gin rec.
Jutros se bilo nesto cudno izbocilo kao da se horizontalno onrenula, poprecno ali se ubrzo vratilo...
bojim se da nema mjesta :(
Da bar znam koja (moja) poza joj pashe da joj pomognem da se okrene kako treba... aahhhh
Barbs, neznaju ti muski kak jr nama😂😂 da se njih stalno tako lupa oni bi jadni potrosili hrpu tablrtu protiv bolova😂😂😂😂
A za jastuk postoje navlake?! Koliko ja znam...
To operem samo navlake.
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca ne brini...ima jos vremena za okret a i u narednim trudnocama cak salju zene na ono okretanje bebice uz pomoc masaze. Evo od kolege zena je isla na okretanje i 2 dana nakon krenuli trudovi, beba glavicom dolje i normalno rodila 3. dijete.😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Jastuk sam prala na 30 i bio je super...razvalio se kad ga je moja seka susila u susilici😰
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Treca sreca, s obzirom da mi je prva trudnoca stvarno ne znam sto bih ti rekla.. mene je inace jako strah da se ne desi da se opet krivo okrene Ali vjerujem ds je i kod tebe i kod mene i kod svih nas sve kako treba biti!!
Sanjchi, deeeeeefinitivno potpisujem sto se tice tableta za bolove ahahahhha u najgorem slucaju, svakodnevno bi bilo na hitnoj
Mozda ga je ova susila u susilici...ugl objesio se i omlohavio kao cice nskon xy godina dojenja tugaljivo. Morala sam ga bacit...ostavila sam navlake njegove za rezervu.
a kakva je to masaza??? Prvi put cujem...u bolnici ili gdje? Ne moze to bilo tko radit!
Sortiraj odgovore
Najstariji