Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Srpanj 2017. 08:58

Hvala Barbs😄😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    13. Srpanj 2017. 09:01

Treca sreca, veeeeeero tebi nije lako s toliko mašina!!! A tek kad kreneš za Milu prati (JESI KRENULA VEĆ?!) Nadam se da se gliste neće ponoviti.
    Mc Mouse, ČESTITAM na završetnu SORa i SREEEEEEEEEEEEEEEEEETNO na ispitu! Vjerujem ti da nije lako... Trudna si, vruće je i općenito nije lako na tim državnim ispitima, ali sigurna sam da ćeš ti u tome rasturiti!!! 
    Problema sa stolicom nemam, srećom!! Možda se desi jednom tjedno da ne idem na wc, ali otkad pijem MG puno je bolje. 
    NOGE KO ČEVAPI!!!! Aaaaaaaaaaaajmeeeeeeeeeeeee.... Jučer mi je bio dan D kod kuće... Svi su me živcirali (živjeli hornoniiii!!!!)... Krenem ja stavljati sandale za more i skužim koliko su mi stopala NATEČENA i da teško mogu zakopčati sandale, pa sam počela plakati  Dragi mi ih je zakopčao, iako sam i na njega bila ljuta 
    DRAMA oko nove spavaće sobe, oko toga kako on ne ide sa mnom na more i kako plane na mene kad ga svi živi traže da nešto napravi, pa ga ja pitam i eto - ja kriva za sve; DRAMA jer pipicu teško vidim od trbuha i KAKO ĆU SE JA BRIJATI?! DRAMA jer moram skinuti lak s nogu i odrezati nokte, a sve teže mi je spustiti se/dignuti nogu....
    A najbolji je dragi: zašto se iskaljuješ na mene?!
    A ja njemu: eto, sada znaš kako je meni kad se ti iskališ na mene!!!

Ali kad se sjetim kakve je drame pravila frendica u 8 mjeseci trudnoće - SPOMENIK SI DIŽEM!!!!!!
    ŽIVCIRAJU ME TETRA PELENE ZA DJECU s fejsa... Pitala sam ih jučer namjerno neka mi pošalju broj pošiljke da mogu pratiti i otkrijem da su tek u ponedjeljak popodne odnijeli paket u poštu.... I jutros provjerim... Još nije ni za Pulu krenulo  GLUPA POŠTA!!!!
    Oh, da, nervira me i HZZ jer po novome nezaposlene osobe se moraju svaka 12 tjedna zacrtati direkt kod savjetnice i javiti se njoj... Jeeeeeej, početkom 8. mjeseca ju moram posjetiti. Ok, moram ionako pitati neke informacije, ali nisu normalni više!!!! 

barbs
    13. Srpanj 2017. 09:05

sanjchi255

Jutro curee..ja se bas lijepo naspavala…sad kuham kapucino pa onda smisljat sto cu dalje…rucak imam od jucer, za ikakav rad nisam raspolozena…al vec cu si nac ja neku zanimaciju…

Blago tebi što ručak imaš spreman.
    Sveki se pokupila na poslovni put... Ja kuham ručak... Nije to problem nego svekar i šogor su problem hahahaha
    Jučer sam s nonićima pričala. Oni će raditi rižoto s tikvicama. Taman sam razmišljala da i ja napravim rižoto  Naravno da sam se malo uštekala od njih (radi tikvica ahahah), ali su problem dečkiii... Još moj dragi bi se najelo i rižota, ali dečkima treba još nešto uz to.. .Znaći, neko meso.... Ostalo je nešto mesa od jučer, ali za jedno ili dvije osobe. Ostale su dvije pljeskavice. Dvije pljeskavice je samo svekar jučer pojeo  Tako da sada smišljam što još uz to napraviti.
    Još neko povrće baš i ne dolazi u obzir jer će šogor ostasti gladan. On ne voli povrće... Ili ga voli iskamufliranog 
    Aliiiiiiiii za sada me nije briga....  Guštam u jutarnjoj kavi 

13. Srpanj 2017. 09:05

Barbs, ja sam to javljanje obavljala telefonski!! 
    A joooj...jucer ti je bas onda bio krasan dan...😣😣😣

• Dena1009
    13. Srpanj 2017. 09:08

Jutro curke! Evo ja dolazim k sebi, noge su splasle (manje-vise), privikavam se na hladniji zrak, sa nasih 37 u ponedjeljak dosla sam tu na 24 max + kisa 7 puta na dan. 
    Da vas pitam, dosla sam u ovu zavrsnu fazu i nemam vise volje stajati za šporetom, imate kakve prijedloge za brzinska jela, a da je kuhano? Jer eto, kod nas ne prolaze sendvici i slicno.
    Dzenny blago tebi, mislim da nikad u zivotu nisam spavala 12 sati 😏

url=https://lilypie.com]

13. Srpanj 2017. 09:10

Ja sam jucer radila rizoto (jeli smo u gradu oko 1-poslije UZV-a pa je to vise bilo za veceru al sam bila odmrzla meso pa sam morala napravit), dragi je malo pojeo i dosli su nam moji pa smo narucili pizzu tako da imam i za danas..njemu cu smislit nesto vec, nije kompliciran. Napravila sam sataras s rizom (ono, luk, paprika, paradajz dinstano) i unutra stavila piletinu prvo pecenu na grill tavi..mmmmm...prefino😊 Sad sam se toga najela za dorucak, pa cu kasnije i za rucak i za veceru😁

13. Srpanj 2017. 09:11

Dena1009

Jutro curke! Evo ja dolazim k sebi, noge su splasle (manje-vise), privikavam se na hladniji zrak, sa nasih 37 u ponedjeljak dosla sam tu na 24 max + kisa 7 puta na dan.
    Da vas pitam, dosla sam u ovu zavrsnu fazu i nemam vise volje stajati za šporetom, imate kakve prijedloge za brzinska jela, a da je kuhano? Jer eto, kod nas ne prolaze sendvici i slicno.
    Dzenny blago tebi, mislim da nikad u zivotu nisam spavala 12 sati 😏

Npr. spagete i umak carbonara...

barbs
    13. Srpanj 2017. 09:12

sanjchi255

Barbs, ja sam to javljanje obavljala telefonski!!
    A joooj…jucer ti je bas onda bio krasan dan…😣😣😣

Ja sam inače mailom, ali ovo mi je savjetnica neki dan poslala:
    Zahvaljujem na Vašem javljanju, sljedeće ste obavezni izvršiti najkasnije do 7.8.2017., i to osobnim dolaskom (ponedjeljak, utorak, srijeda i/ili četvrtak od 12 do 15,30 sati, soba 5). Naime, sukladno Pravilniku o aktivnom traženju posla i raspoloživosti za rad (NN 52/17) došlo je do promjena u načinu izvršavanja individualnih konzultacija te su sve nezaposlene osobe prijavljene u evidenciju HZZ-a aktivnost konzultacije jednom u 12 tjedana obavezne izvršiti osobnim dolaskom (a kako ste Vi bili ovdje 22.5., idući biste put trebali doći osobno).

Daaaaa, krasan dan... Pun pucanja hormona... 
    Dragi me naživcirao jer odjednom mu se ne sviđa raspored sobe... ŠTO JE NAJGORE nismo ni trebali biti u toj sobi i nacrt i raspored je bio napravljen za drugu sobu, ali tu je njegova nona sve sjebala + sveki koja se složila s nonom - da nema smisla zamjeniti sobe s njima jer još uvijek se ne zna kad bismo mogli dobiti odobrenje za nadogradnju stana... i sada na kraju nije ispalo baš nešto extra... I ja govorim: ok, ali ionako smo mi tu još 2 mjeseca (u 9. mj se vraćamo u apartman) tako da ćemo o tome razmišljati drugi put... I onda je on i dalje smišljao kako to sve razmjestiti...  I još nam je sveki dala ideju, ali meni se ne sviđa  I to sam mu i rekla 
    Pa me sveki isto naživcirala jer je rekla da ne smijem ići sama na more, pa sam rekla da ja nemam volje čekati da netko izdvoji koji sat za mene da idemo na more... Jbt, od jutra do sutra sam kod kuće i onda dragi dođe doma i viče da svi nešto od njega traže, a od od 7 do 15 na delo... Ok, teško je i njemu, ali bome nije lako niti biti kod kuće  Tako da sam se i radi svekine reakcije na moj odlazak na more sama, naljutila na DRAGOGA 
    Dragi mi je jučer očito bio na tapeti! 

Dorja91
    13. Srpanj 2017. 09:12

Jutro svima, jucer obavila pregled, Pišonja je super, malo veci , al i mi smo visoki. Diplomski je polozen i proslavljen. Spremamo se za odlazaka. Virtualno smo obišli novi stan, bolnicu i rodilište. Ako je samo upola lijepo kao slike e onda sam prezadovoljna. Sljedeća kontrola mi je u drugoj državi. Roditelji su preuzeli organizaciju selidbe tako da ne brinemo. Rekla sam im da cemo na cesti izgledati ko ciganska cerga. Jer naravno svi idemo. Rodilište je u sklopu klinike u kojoj Ce dragi specijal. Ponekad bacim pogled na forumu, ali nisam stigla bas sve popratiti. Najvažnije je da su sve vijesti dobre i da uzivate u svojim bebama. Al da ne bi bilo kod mene bas sve idealno, pobrinuo se stres koji je bio prikrivan. Tlak i puls su mi se povisili, nema terapije al pracenje svakodnevno uz uzimanje normabela, koje bas i ne uzimam. Nadam se kad sve ovo odradimo da Ce sve doci na svoje. Pozdrav svima i uzivajte 😘😘😘😘😘.

barbs
    13. Srpanj 2017. 09:15

Dena, i meni su noge splasnule!  Ali općenito su mi ujutro normalne  Nemam ideje za ručak jer nažalost i ja moram smisliti što ću napraviti  
    Dorja, drago mi je što je sve u redu s bebačem! ČESTITAM NA POLOŽENOM DIPLOMSKOM!  Vidim, u poslu si i obvezama... Ali drago mi je što su vaši roditelji uz vas!  Javljaj se svakako kad budeš mogla

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.