Ja od ovih koje iman (polovne pa ne znam odakle ali dezeni identicni onima s maliandjeo weba/fejsa) za ove bijele sa sarama/slikama mogu rec da su mekse nego ove sta su cijele u boji (npr plava podloga s ovcicama i zirafama) jer valjda ta pitura ih mali napravi krutima tj grubljima na dodir. Svakako za bebi ispod glave cu bijele koristit a ove sarene za foru u kolica kad se ide van npr
žena-majka-carica:)
Pozdrav cure...mi smo 2 dana bili na Vezovima, isli gledati povorku pa kod tete pa u setnju ma stalno nesto i ajme previse mi je...danas sam bas slomljena i osjecam blage bolove u stomaku, prsti na rukama i stopala su mi naotekla i bas mi je vruce. Koma sam 🙄
Danas su nam stigla kolica i krevetic, eno sve jw u kutijama. Muz ce spavacu sobu u cet kreciti pa cemo navecer otvorit kutije da vidimo dali je sve na svom mjestu. Sad mi se uopce ne da, prevruce je.
Kiki, koliko znam, nisu na g.o. Barem nisu ništa rekli kad sam se dopisivala s njima.
Sanjchi, super za dekicuuu!!! Kad budeš stigla, pošalji slikicu. Probaj urazumiti šogi!
Da prođete jeftinijeeeee!
Violeta, drago mi je što je sve stiglo. Nadam se da je sve u jednom komadu
Vidjela sam da u Beba novi imaju akciju na komode...
Velika razlika između djece znaći da će ti starija djeca biti od pomoći... ali to ovisi kako ih navikneš.
Ja sa ljetnih beba :-)
Čitam da netko ima problema da mu je sve nabijeno dolje šta li?!
Evo tako sam i ja imala osjećaj mislim imam još i strašna stezanja trbuha...kod mene su to lažni trudovi ali sam dobila spasmex i kad me zaboli baš jako popijem.
Rozan osjećaj,kad stanem imam isto osjećaj koda je kamen u trbuhu i koda se sve nabilo dolje na pipicu hahah...
Uglavnom treba mirovat da se nebi počela otvarat,i ići pisat svaki put kad ti je pritisak jer će ti biti još gore...
Nadam se da sam pomogla:-*
Hvala curke!
Ja skuhala ručak i idem pojesti malo odmoriti. Kad dragi dođe s posla idemo u ZG kupit neke stvari za kuću, hvala bogu na klimi u autu danas je bas pakleno.
Možda ga nagovorim da u citycentru stanemo i nešto za bebicu pogledamo ;) ja sam kupila 10 kom tetri od lola baby i jo 10 kom dobila novih od frendice koja mi dala i neke stvari za bebu i 10 kom šarenih za u kolica i pod glavu. Ove lola mi se čine bolje od ovih s uzorkom
Valentina hvala na infu! Meni se u zadnje vrijeme javljaju malo cesce te lazne kontrakcije. Znam da su normalne ali ne znam koliko cesto se smiju javljati a da to ne predstavlja problem? Jel mogu one biti preceste pa stvarati probleme? Koliko znam one ne bi trebale utjecati na otvaranje.
Natasha, koliko si platila terice lola baby??
Aaaaajmeeeee, srećom pa imate klimu... Ja nemam. Dragi kvoca da će mi auto prodati i da ćemo kupiti novi. Svađam se s njim otkad mi je to rekao To auto sam si kupila sama pred 2 godine
A i rekla sam mu da trenutno imamo za što trošiti:
1. BEBA i sve što joj je potrebno (ako zanemarimo činjenicu da ćemo puno toga i dobiti, ali ipak se mora trošiti)
2. STAN (ako NETKO TAMO GORE da, imat ćemo ga uskoro i sve treba opremiti )
Želim ti da se lijepo odmoriš. Ja sam gladna. ULTRA GLADNA. Jela sam oko 9 i pol ujutro jogurt sa smutijem, pa oko 12.30 bananu i moram ručak dovršiti, ali to ću krenuti oko 3 jer imamo skoro sve spremno, a svi dolaze nakon 15.30 s posla
Valentina hvala na infu! Meni se u zadnje vrijeme javljaju malo cesce te lazne kontrakcije. Znam da su normalne ali ne znam koliko cesto se smiju javljati a da to ne predstavlja problem? Jel mogu one biti preceste pa stvarati probleme? Koliko znam one ne bi trebale utjecati na otvaranje.
Svako koliko imaš kontrakcije?
Meni su se smirile otkad sam počela više mirovati... Pitala sam i ginekologa što sa grčevima u trbuhu, rekao je: MIROVANJEEEE
Sortiraj odgovore
Najstariji