Mamuka ne bih ti sa sigurnoscu mogla odg ali bogme ja u prvoj ovako nesto nikad nisam osjecala (nego samo bh kontrakcije) a nit u drugoj bas :/ valjda svaku T je sve skupa to dolje em mekse em raskesanije...ma nemam pojma. Al osjecaj ko da se sve nabilo dolje na usce i da ce van....boze sacuvaj. Evo cili dan lezim, samo juhu i njoke skuhala pa sad lezim i hvatam zalet da mogu snicele....sve na peci bokune. Bojim se predugo stajat il sjedit jer jedino lezeci ne osjecam taj pritisak glupi.
žena-majka-carica:)
BarbsMeni stigle tetra pelene s 'Tetra pelene za djecu' s facebooka… super su, svaka pohvala… dezeni su prekrasni…jesi ti dobila?
Nisam još dobila... Kad su ti poslali... Meni u petak ... Ima još vremena da donesu.. Ako ne sigurno sutra
Galu, veća razlika, ali će ti puuuuuuuuuuuuuno pomagati oko bebača! LAJK!!!!
Suncokretice, slažem se s Trecom srecom... A i da vidiš da se njemu ne sviđa, prodaš
Suncikretica, ti vrtuljci nisu bas prakticni. Sogorica ima takav i nikad ga na kraju nije ostavila bez nadzira na kreveticu jer je ful tezak i sav se nekako spiga.
Mi smo za malog imali od mog brata glazbeni vrtuljak.na mickeya star vec sada 27 godina, a ko niv je i sad cemo to i za ovu bebu imat. Obozavao ga je L
Mamuka ne bih ti sa sigurnoscu mogla odg ali bogme ja u prvoj ovako nesto nikad nisam osjecala (nego samo bh kontrakcije) a nit u drugoj bas :/ valjda svaku T je sve skupa to dolje em mekse em raskesanije…ma nemam pojma. Al osjecaj ko da se sve nabilo dolje na usce i da ce van….boze sacuvaj. Evo cili dan lezim, samo juhu i njoke skuhala pa sad lezim i hvatam zalet da mogu snicele….sve na peci bokune. Bojim se predugo stajat il sjedit jer jedino lezeci ne osjecam taj pritisak glupi.
A tebe to stalno muči. Nadan se da je samo nešto bezazleno I da će proć.
Kod mene nije stalno samo u navedenoj situaciji. Al mi je čudno pa ne znam jel to OK. Vidit ćemo večeras, valjda će bit. Ne znam kako bi ja uspila mirovat uz sve obaveze. To bi bilo jaako veselo.
I meni je ovo super....nekidan u orchestra ducanu mama s dvoje malih (stariji max 3god) i trece u trbuhu....kao mu otprilike treci trimestar. Oni dvoje vriskaju, vuku ju....mislim se jadna zena poludit ce kad jos beba na to sve dodje.
A ovak kad su prvih dvoje pooveci, to je skroz druga stvar. Meni je to spas....evo sad nema starijeg 10 dana ( a on mi je ipak puno veca ispomoc i poslusniji od ovog malig laprdala od 6god :p ) i jedva cekam da se vrati. Evo danas moram lezat i spas je da ti netko moze u ducan po kruh i sl sitnice...a mladji jos me radi takce stvari. Mada dogodine vec bude i on..
Pojelo citat?? Blesavog foruma....odnosilo se na veliku razliku u odnosu na trecu bebu
Jel ti tetra pelene za djecu rade cijelo ljeto ili isto pauziraju? Ako ste zadovoljne i ja bi od njih narucila. Belle kakve su na dodir, jesu onako pamucno meke ili djeluju tanko i plasticno? Pogotovo s dezenom.
Galu dobro nam dosla, ovdje ti je ekipa sastavljena fenomenalno..da su nas trazili, nebi nas nasli takve😜
Ja bila danas u Pepcu, nisam nasla tetrice (netko je pisao neki dan da su po 3-4,5 kn) Ali sam zato uzels delicu...slimu stavim kasnije, kad dodem doma..to jr prvo sto sam kupila..☺
isla sam gledati za krevet u Junior (supernova Buzin)...cijena je 2.700, ako ide gotovinom madrac dobim gratis, a ako ide karticom, madrac je 500 kn..moram jos vidjet sa sveki i sogi, msm, bolje bi bilo kes dat, ustedi se 500 kn al njima je to problem, pa cemo vjv mi nadodat tih 500 kn za madrac
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Galu dobro nam dosla, ovdje ti je ekipa sastavljena fenomenalno..da su nas trazili, nebi nas nasli takve😜
Ja bila danas u Pepcu, nisam nasla tetrice (netko je pisao neki dan da su po 3-4,5 kn) Ali sam zato uzels delicu…slimu stavim kasnije, kad dodem doma..to jr prvo sto sam kupila..☺
isla sam gledati za krevet u Junior (supernova Buzin)…cijena je 2.700, ako ide gotovinom madrac dobim gratis, a ako ide karticom, madrac je 500 kn..moram jos vidjet sa sveki i sogi, msm, bolje bi bilo kes dat, ustedi se 500 kn al njima je to problem, pa cemo vjv mi nadodat tih 500 kn za madrac
Uzela sam dekicu (ne delicu)😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hvala za info! Znaci osnovica mi je 3900 toliko cu dobivati.
Nove cure, dobrodosle ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji