Klea, neka ste se vi lijepo proveli za ročkas i još bolje što danas ne moraš kuhati!
Nama je isto ostalo puno jučer od ručka, ali moram još nešto dodati.
Ja od danas opet na laganiju prehranu Od pet do jučer sam same gluposti jela... (pogotovo jučer na dječjem rođendanu
)
Galu, kolika ti je razlika između djece?
Galu dobro dosla! Grozno je sto si prosla, ali bitno da je sve u redu s bebicom! Nadam se da ce ova trudnoca biti uredna! Koliko si sad trudna?
Treca sreca drzim fige da nije nikakvo otvaranje vec samo fors. Meni je isto vikend bio naporan i jucer sam imala one kontrakcije i cak me malo i bolilo ali srecom brzo je proslo pa sam se smirila.
Aleksandra uzas, pa bar bi u bolnici trebali pratiti! 😡
Mene su jučer leđa OPAKO boljela.... Sjedila sam na neudobnoj stolici... Pa sam malo hodala po dvorištu, a opet me i to izmorilo (KO NEKA STARICA
). Došli smo doma i zaspali u roku od odmah
Šteta što je bilo tako sparno + što su mi one proklete ptice vrištale po noći. Dragi je išao vidjeti što se dešava vani i na kraju mi je rekao da naš mačak ganja ptičicu koja je pala iz gnijezda, a mačka ganjaju velike ptice
To sada zvuči smiješno, ali sinoć mi je došlo da ih krenem gađati nečime... Čak sam razmišljala o tome da danas napravim pračku
GaLu dobrodošla! Ovaj forum je super i vidjet ćeš da ćeš tu naći puno savjeta i podrške!
Treća sreća, držim fige da je sve ok na pregledu i da je to bilo samo od forsiranja ili vrućine!
Natasha, baš si prekrasna! Trbuh ti je prelijep, ja sam malo manje trudna od tebe a nikako da mi bude tak lijepo okrugli da se vidi. Moja beba očito idu u visinu i širinu
barbs, bome si ti imala veselu noć
Suncokretice, daaaaa, extra noć je bila.... Sad mi je to smiješno, pogotovo kad idem netkome prepričavati što mi je drago ispričao, ali sinoć sam bila spremna ubit te ptice (inače, velika obožavateljica životinja sam )
Aleksandra bome si se ti pošteno namučila. Nikad neću shvatit da su ponekad tako traljavi I neke osnovne stvari zaborave provjerit, a time ugrožavaju 2 života. Koma.
treca_sreca sritno danas! Nadan se da je sve OK.
Ja već neko vrijeme osjećan jaki pritisak kad sjedim na wc-u (s oproštenjem). Ne sićan se toga iz prve T. Nije mi baš svejedno. treca_sreca jel to može bit zato što mi je druga T?
Galu dobrodošla! I želim ti jednu školsku trudnoću da opravda sve patnje od prije.
Natasha baš si zgodna. Odlično izgledaš.... Još kad vidim da si 3 tjedna vise od mene trudna, a ja sam sa većim stomakom od tebe uvati me jeza kako ću dočekat 11. misec.
Jučer smo bili na kupanju I onda kad smo se vraćali vozili smo od Tučepa do Splita vise od uru ipo jer je u Omišu čep. Poluudila sam. Kasno smo došli pa dok sam sve raspremila... Micica se budila jer joj je bilo vruće I tako sam lose spavala da jedva gledam, Imam osjećaj ko da je 7 navečer, a ne podne. Baš san zgažena.... Ni ne mislin na pregled koji me čeka od silnog umora. Želim na GO i spavati bar 2 dana za redom, vise od 5 sati. Ovo me ubija....
E da vezano za glazbeni vrtuljak, pitala sam vas jer moj dragi misli da je to glupo kupovati. Kao mi smo prošli bez hrpe tih igračaka kao mali pa šta nam fali
Meni se to oduvijek svidjelo i mislim da je super za razvoj senzorike i motorike, ipak sam djelomično u toj struci pa možda više shvaćam važnost stimulirajućih igračaka.
Znam da su dosta skupi oni što imaju i muziku i projektor, ali meni se baš ti sviđaju. Puno mi je dati 500-600 kn za to pa sam našla preko neke žene za 300 kn, ali u kutiji i nije otvoren dakle praktički novi i nekorišten, a u pola cijene.
Ne znam, ne mogu odlučiti dal je to pametno kupiti ili ne. Znam da je svaka beba drugačija i da će neke interesirati a neke uopće ne. A bojim se da našu možda neće a dragi će onda reći: jesam ti rekao! hahaha
Još se nismo dogovorili dal bi ili ne bi, razmišljam da možda kažem nekome da to kupi, ako me tko pita što mi treba, ali bih voljela to imati od početka.
Mislila sam uzeti ovaj koji ima 9 melodija, projekcije, igračkice i kasnije može biti kao noćna lampa:
Hvala Vam puno cure. Pokusat cu sve odgovoriti, ako sam koje pitanje zaboravila podsjetite me Razlika izmedju djece ce biti 11 i 9 godina s bebicom koja dolazi. Trenutno sam trudna 27. tjedana.
Suncokretice cini mi se kao dobar ulov. Ako ti se i potrefi beba koja to ne voli, imat cete jos koje dijete....a na koncu mozes i ti prodat dalje za godinu-dvi i to za samo 100kn manje....ja bih na tvom mjestu uzela.
Kad nisam sigurna hocu nesto iskoristit samo si postavim dva pitanja: hocu li relativno jednostavno to prodat nekom dalje preko njuskala npr (da li je "trazena roba" ili je nesto full specificno sta nitko ne kupuje) i koliku lovu cu uhvatit....da ne izgubim previshe love u odnosu na koliko sam ja platila. Ako su odg na ta dva pitanja okej, kupujem pa sta me briga..
žena-majka-carica:)
Barbs Meni stigle tetra pelene s 'Tetra pelene za djecu' s facebooka... super su, svaka pohvala... dezeni su prekrasni...jesi ti dobila?
Sortiraj odgovore
Najstariji