Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • GaLu
    10. Srpanj 2017. 11:46

Hvala cure! Barbs, imam 2 decka, a 3 decko stize 10.10.

barbs
    10. Srpanj 2017. 11:46

Eto, Galu, vidiš, sve imamo neke strahove, pogotovo oko tog otvaranje + otkad su naši prijatelji izgubili bebu radi gubitka plodne vode  svaki put kad dođem doktoru me to plaši  Odahnem kad kažu da je sve u najboljem redu! 

• sretna
    10. Srpanj 2017. 11:47

Natasha, predivno ti stoji trudnoca! 😊

barbs
    10. Srpanj 2017. 11:47

GaLu

Hvala cure! Barbs, imam 2 decka, a 3 decko stize 10.10.

Bit će tebi veselooooooo s toliko dečkića!!! 

Nina2512
    10. Srpanj 2017. 11:51

Cure ovu vrecu za spavanje,to bas moramo kupiti?nije mi bas jasno,to stoji u kreveticu i onda bebu stavimo u to?a sto se beba ne probudi dok ju stavljas u to?nekako mi se to cini nezgodno..nije dosta pokriti je samo poplunom i dekicom?

• GaLu
    10. Srpanj 2017. 11:52

Razumijem  jer otvaranje je i meni najveci strah. Bas sam prosli utorak bila kod dr i zatvorena sam bila  sa dugim cerviksom 4.7 cm ali strah cini svoje. Kod prve trudnoce imala sam prijeteci pobacaj, vec u 22. tjednu prolabirani vodenjak, nakon sto su dr rekli nema skoro nikakve nade, uz strogo lezanje, ni na wc nisam smjela, rodila sam sa 29 tjedana. Hvala Bogu sve je u redu sa mojim sinom ali taj strah me obiljezio za cijeli zivot.

barbs
    10. Srpanj 2017. 11:55

Ana, ne moraš to kupiti. To je tvoj izbor. Sada je afera o tome kako se jaaaakooo mora s dekicama paziti jer eto, desi se s vremenom NAŽALOST nešto ružno i onda cijela afera o tome. Neki kažu da je najsigurnija vreća za spavanje neki imaju drugo mišljenje... To je tvoj izbor! Ovdje su neke mame rekle da im je vreća za spavanje bila spas 
    Galu, jako mi je žao što si kroz to morala proći (pogotovo jer se radilo o prvoj trudnoći!!!), ali jako mi je drago što je kraj bio sretan!  Ne želim ni zamišljati što vam je u to vrijeme prolazilo kroz glavu...

kleaiva
    10. Srpanj 2017. 12:01

Evo i mene curke! Hvala na savjetima o rjesavanju odnosa. 😘 Nekako sam mozda konacno dosla do ideje tasto me neke stvari tako nazivciraju😂 Ne volim kad netko manipulira ali eto covjek je koliko toliko razuman i ipak shvaca da se poceo cudno ponasati. Nekako je to sve povezano s prelaskom na novi posao i vjerujem da cemo rijesiti stvar kao i ostale frke do sad. Nismo mi onaj par koji se svadi do unedogled...zna se dogoditi pokoji fajt al drazi nam je konstruktivan razgovor kad klinci zaspu. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    10. Srpanj 2017. 12:04

Jucer smo imali festu doma za curkin rockas i bilo je supeeeer. Danas ne moram kuhati jer je ostalo mesa s rostilja a ima jos i torte tako da opet gozbu imamo danas nakon tjedan dana na vodi i vocu😂. Idem na pregled popodne kad mi se malac zbudi da njemu ne remetim dnevnu rutinu a i meni i curki ce dobro doci odmor id ludog vikenda. 
    Sto se tice glazbenog vrtuljka mojim klincima to nije bilo zabavno 😏

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

treca_sreca
    10. Srpanj 2017. 12:15

GaLu dobrodošla kod tebe isto vidim poveća razlika od najstarijeg do ovog bebača. U nas će biti 10g.
    Nadam se da će ti ova T bit uredna, "školski"...zaslužile smo mislim mi koje smo već jednom prošle muku...ali naravno da pušeš i na hladno kad jednom iskusiš to.

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.