jutro cure!
mene jos nije opala panika za porod,a nadm se da ni nece. drzim se onoga..svi su rodili,pa cu i ja..nekak mora izaci..
ono neki dan sto mi bilo lose je trajalo samo jedan dan,neponovilose!!!
danas sam jedva ustala..mislila sam ustat u 7, popit kavu i do grada i kaufica dok nije zega,a ja ustala prije pola sata..a toliko toga za obavit..fuj..sad cu morat po suncu okolo..al sva sreca,puse neki vjetar i ima zraka...
Aleksandra uzas! Toga se bojim...da ne izmuce previse bebu! Cula sam vec takvih prica a sto je najgore ti kao mama si nemocna jer si prepustena doktorima kojima trebas vjerovat...
Kako nisu znali da se beba nije okrenula glavicom dolje? Strasno...
Sto vise citam i slusam o problemima u trudnoci to se manje bojim poroda, nek boli tad kad treba i bok!
Cure, imam pitanje u vezi naknade za vrijeme komplikacija.
Ako ima netko da mi objasni koliko dobivam ako imam placu 4300 sa prijevozom (osn je 3900, sestomjesecni prosjek sam predala, radim duze od 12.mj u toj firmi bez prekida)?
Isprike ak je oftopic, znam da ima posebna tema, al nekak mi je zgodnije vas ovdje pitat.
koliko ti je prosjek tih 6 mj? 4300 ili 3900¨?
ako ti je 4300( ne znam dal racunaju prijevoz) dobivat ces max 4257kn..
ako ne racunaju prijevoz ,nego samo placu 3900,onda ces dobivat tih 3900kn
Pozdrav žene,
evo ja se vratila iz Kauflanda, uzela sam si jednu sivu i jednu tamnoplavu spavaćicu za trudnice. Kvaliteta mi se čini ok, mislim za 50 kn se svakako isplati! Nekako mi djeluju veliko i široko, ali narast ćemo i mi do kraja trudnoće pa bolje da je široka nego uska
Danas ih stavljam na pranje jer više ne mogu spavati u piđamama. Jedino si razmišljam da li mi treba još jedna dugih rukava za zimu, ali to mogu kupit naknadno. Svi kažu da im je dosta vruće za vrijeme trudnoće i poslije pa će možda i to biti ok...
Treća sreća, nadam se da ste uživali u vremenu samo za sebe, drago mi je da ste iskoristili priliku dok još možete
Jastuk iz kauflanda sam danas probala pod rukava i puno je tanji od onog kojeg ja imam iz bubamare, itekako se osjeti razlika u punjenju, čini mi se i manji ali nisam sigurna. Ali vjerujem da ti za te novce može poslužiti na vikendici!
Sanjchi, drago mi je da je dobro prošlo na kontroli!
IvanaIvica, svi to prođu, budeš i ti. Sjedni i čitaj nešto da zaboraviš na žeđ, sretno!
Aleksandra, držim fige da što prije ozdravite, i ti i cura!
Yel, dobivaš prosjek zadnjih 6 neto plaća, al ne više od 4200. Dakle ti ćeš dobiti 3900
Ja bila u kauflandu, isla po spavacicu al nisam na kraju uzela jer nije bilo S a ove druge su ooogromne... sto se tice jastuka, itekako se osjeti razlika izmedju onog "pravog" kvalitetnog...punjenje potpuno drugacije, nisu kuglice nego spuzva a meni to ne pase. Nije ovo bezveze 69kn....ja svoj platila 200kn u Bubamari i ne bi ga dala nizasto.
Aleksandra uzas! Toga se bojim…da ne izmuce previse bebu! Cula sam vec takvih prica a sto je najgore ti kao mama si nemocna jer si prepustena doktorima kojima trebas vjerovat…
Kako nisu znali da se beba nije okrenula glavicom dolje? Strasno…
A zato sta je bila okrenuta lipo do nekih 8.4. Kad su me ostavili u rodilistu jer mi je trenutno tlak.skocio, pa me mislili odma porodit(taman sam 2 dana presla termin) al posto mi se tlak unormalia, ostavili su me u rodilistu sve do 14.4. Kad su odlucili me porodit,jer nema smisla kao vise cekat. A za to vrime sta sam provela u rodilistu..tjedan dana, nisu vise radili uzv.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja o porodu ni ne razmišljam, iskreno ni ne bojim se. Svjesna sam da užasno boli, ali to moramo proći htjeli ne htjeli, mislim da ću na sve zaboraviti kad vidim bebu
Jučer smo ja i dragi bili u shoppingu, očekivala sam da će H&M imati više izbora, nisam na kraju ništa našla na sniženju. Možda se već i rasprodalo sve... U mani isto slabo.
U bipi su imali 50% sniženja na tetra pelene i još dodatno zbog noćnog shoppinga, uzela sam pakiranje od 6 komada- 3 bijele i 3 zelene (lola baby je marka) za 40 kn, a inače koštaju 100.
U C&A smo kupili 2 pamučne kapice za 35 kn i malo deblju vreću za spavanje za 40 kn, preslatka mi je
Ja bila u kauflandu, isla po spavacicu al nisam na kraju uzela jer nije bilo S a ove druge su ooogromne… sto se tice jastuka, itekako se osjeti razlika izmedju onog "pravog" kvalitetnog…punjenje potpuno drugacije, nisu kuglice nego spuzva a meni to ne pase. Nije ovo bezveze 69kn….ja svoj platila 200kn u Bubamari i ne bi ga dala nizasto.
To mi je isto rekla frendica....
Ali eto, njoj je trebao od početka trudnoće... Ja sam si ga kupila da ga isprobam jer dobro spavam po noći (AKO I KAD zanemarimo činjenicu da mi vrište svrake pored prozora u 1.30 ujutro - sinoć - i samo dok ležiš se znojiš, ali i dragome je bilo tako )...
Aleksandra, jako mi je žao što si imala loše iskustvo pri porodu. Mogu reći da i frendica se napatila... I na kraju hitan carski jer su malome otkucaji srca počeli padati. KATASTROFA!!!!
Sanjchi, drago mi je da je pregled super prošao!!!
Suncokretice, znači, u c&au imaju vreću za spavanje?! Preslatko
Spavačica - zar nam za rodilište trebaju trudničke ili?! To nisam shvatila...
Mamite koje imate fejs Da li vas mogu zamoliti da lajkate ovu slikicu?!
Možda osvojim nešto!!!
https://www.facebook.com/bead.iton/photos/a.362654643932678.1073741829.361219544076188/646894495508690/?type=3&theater
Suncokretice super si prosla....ja u zivotu nisam ubola tetre da su na snizenju tako!
Aleksandra jeza me prosla samo citajuci. Boze dragi hvala sta je dobro zavrsilo.....nevjerojatno!! Mene naj strah takvih stvari....a bol jbg izdrzi se, ma kolika bila.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji