Ne sjećam se tko, ali netko je bio rekao da ima slike trudnoće ali gdje se vidi glava... Ne, nema pravila foruma da moraš glavu odstraniti... To je tvoj izbor
Da...ja sebi zamutim jer je to moj izbor...a ne zato jer se mora.
žena-majka-carica:)
Upravo napisala post i nest krivo stisnula pa obrisala
Ja išla po nalaz urinokulture i mislika do Kozma ( imaju 30% radi zatvaranja) ali odustala, presparno mi bilo.
Porod- ne bojim se toliko poroda, znam da će bolit i nemogu zamisliti koliko, više me strah da ne izmuče bebicu, neznam zašto ponekad pretjeruju
Ne znam za sto je ali ja lajkala....preslatka foto, bas ti zraci iz ociju:)
Ne sjećam se tko, ali netko je bio rekao da ima slike trudnoće ali gdje se vidi glava…Ne, nema pravila foruma da moraš glavu odstraniti… To je tvoj izbor
Ja pitala! Hvala
Ne znam za sto je ali ja lajkala….preslatka foto, bas ti zraci iz ociju:)
Hvaaaalaaaaa, Treca sreca
Možda dobijem njihov lančić ili nešto... Jaaaakooo su mi lijepi, ali skupiiii
Hehe, ja sebi odrežem glavu jer je to moj izbor, ali eto, sada ionako sve znate kako izgledam HAHAHAHAHHA
SPARINA!!!! UBIJAAAAA DANASSSSSS!!!!!
Počela sam raspremati sobu jer nam sutra dolaze montirati novu spavaću tako da soba mora biti spremna i prazna, ali Bože moj... 5 koraka napravim i znojim se
Porodiljne naknada- prvih 6 mj je delimitirano, znači prosjek zadnjih 6 plaća, nije max 4250kn to je kad si na komplikacijama. A drugih 6 mj do 3990 po novom- ako imaš plaću veću od tog iznosa onda je toliko, a ako je manja onda iznos plaće ( bez putnih).
Danas MAMUKA i KLEAIVA imaju pregled!
SRETNO VAM!
Javite nam se s novim vijestima!
Uzivajte cure na pregledima!
Ja sam trebala za cca tjedan dana ali kako sam se za vikend malo pre opustila, navecer me pritisak opet uhvatio dolje kao da ce sve ispast (a bez sexa ovaj put) pa sam se ipak vec danas narucila....u 7pm
Samo je pitanje hoce li radit uzv jer me uguralo na knap vremenski a prvenstveno da se uvjerim da je dole sve zatvoreno i da se nije nis spustilo...
Fale mi novi datumi pregleda za:
m@lena-
IvanaIvica-već si mi/nam sve rekla
Treca_sreca – znam da ćeš nam javiti kad dogovoriš termin
Giovi-
Brandnew-
Buba mara-
Kleaiva-danas pregled
Mamuka-danas pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji