Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    10. Srpanj 2017. 09:14

Jutro curke! Evo nakon mjesec dana odmora vracam se natrag za DE, tocno 2mj prije termina. Bacam se na zadnje pripreme. Obavila sam i kod nas dio kupnje, tako da jos su ostale neke sitnice, pranje robice, spremanje torbe i onda samo cekamo. ☺

Znam da je vec bila tema dojenje, al toga se najvise bojim, s obzirom da me jos nije uhvatio strah od poroda (za sada). Moja seka nije uspjela dojiti svog sina, trudila se dok joj nisu doktor i patronazna rekli da kupi dohranu. Rekla je da je proslo puno vremena od poroda pa do prvog pokusaja jer su malog odnijeli i kad su ga vratili nije se dugo probudio. Poslije je cula da je trebala mu staviti sisu u usta cim ga primila u ruke, pa me savjetovala da tako napravim. Vi koje ste vec rodile, kad ste prvi put dale bebi sisu? 

url=https://lilypie.com]

treca_sreca

Yel

Moja frendica je u 26.tj dobila trudove, tokoliza pa mucenje s tim zbog tahikardije, tri mjeseca je lezala u bolnici i izdrzala je do kraja.

Sve to prodje al se neke cure stvarno namuce u trudnoci, svaka vam cast.

Ubrzan rad srca je jedna od nuspojava tokolize i odmah daju tablete i za to. Ja sam mislila da ce mi srce otkazat kako je divljacki lupalo od tog, a inace savrseno zdrava mlada osoba bez ikakvih srcanih tegoba...ali sta da radis, kad si u takvoj situaciji nemas izbora bas. Svi znamo da nije mala zafrkancija ak se beba rodi (dosta) ranije...tako da stisnes zube, tj pripremis dobre zivce, i mirujes....nema druge.

žena-majka-carica:)

O porodu ne zelim ni razmisljat dok ne dodem u rodiliste😂😂😂 samo cu se uplasit pa ce mi bit jos gore. Boli, znam da boli, al jos ni jedna nije umrla od bolova dok je radala pa cu tako i ja prezivjet😅
    Kupila sam si jastuk u kauflandu...jedva cekam da ga veceras isprobam😁 sad sam sjela u taxi i vozi me u Vinogradsku...hvala Bogu jos nije toliko vruce vani

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    10. Srpanj 2017. 09:19

Jel slicne kvalitete kao ovi od 100+ kn ili se osjeti razlika?
    Ja mislim kupit si jos jedan, za vikendicu da ne nosam gore-dole ovoga ko ciganka :)

žena-majka-carica:)

10. Srpanj 2017. 09:36

treca_sreca

Jel slicne kvalitete kao ovi od 100+ kn ili se osjeti razlika?
    Ja mislim kupit si jos jedan, za vikendicu da ne nosam gore-dole ovoga ko ciganka :)

Nisam jos isprobala, a i opcenito prvi puta ga imam u rukama😅 na snizenju je, zato i je 70 kn..ali mislim da bi trebao bit ok

barbs
    10. Srpanj 2017. 09:51

Jutrooo, cureeee!! 
    Sretna, slazem se sto se tice da ne zaboravis tako lako na bol... Pogotovo ako je porod bio naporan 
    Ivana, izdrzi taj ogtt!! Ni kod nas u Puli ne daju da pijemo. Ja se nisam dovoljno napila vode prije jer sam citala ovdje ma forumu da dopustaju da pijes vodu i to s limunom, ali toga nema kod nas 
    Sanjchi, kako je prosao pregled? Ni ja o porodu ne zelim razmisljati dok ne bude vrijeme jer kad krenem razmisljat me hvata panika...
     Sto se dojenja tice, probat cu, ali ako ne ide necu muciti ni dijete ni sebe... Voljela bih da ide jer je zdravije kad raste na majcinom mlijeku, ali otom potom...
    Ja sam kupila jastuk danas u kauflandu i set dekica+jastuk za krevet. Bio je na akciji, pa sam iskoristila priliku... Bas je jucer frendica pricala da se osjeti razlika izmedju jeftinijeg i skupljeg jastuka, ali ona ga je od pocetka t koristila... Pa ce sluzit svrsi ova 3 mj 

Aleksandra2
    10. Srpanj 2017. 10:10

Jutro cure..opet sam u zaostatku..
    Meni je vikend prosa bzvz. Mala se razbolila, fibra..pa smo proveli doma. jos je bolesna, nadam se da ce danas proc.
    Mene danas grlo boli ajme..upalila se desna angina bas puno..imam kuglicu veliku na vratu..al posto sam prosli tjedan ostala doma da odmorim pon i ut, s izgovorom da sam bolesna, sad ne mogu pitat da idem doma..jos mi dokt sve do cet radi ujutro.. Uzas.. Jedva gutam..

Sto se poroda tice, izgon sam kakav je, je bih znala..al sam 14 h bila pod induciranim trudovima(gelom)..boli to ajme..osjecaj da neka bestija zdere utrobu i u isto vrime neko rastavlja mi kraljeznicu..ja sam mislila da cu ostat invalid..tako da me sad pogotovo strah poroda, jer mi je bilo uzas prvi put, a nisam dosla do najgore boli..izgona..uff..
    Zavrsila sam na hitnom carskom jer su bebi palinotkucaji,jedva ziva ostala..da bi na carskom skuzilo da je beba se poprecno okrenila..zato se nisam.otvarala..ma uzas..maloj apgar bia 5, i inkubatoru bila 10ak dana..rekla nam na neonatologiji pedijatrica da je cudo kako je ziva i jos vece cudo da se brzo oporavila..da su zdravu curicu doktori skoro ubili..i da joj damo ime viktorija(pobjeda).

Ma uzas..kad se sitim..ka da imam ptsp od tog..hh

Malena, u kojim se kastelima..di se kupas? Mozda se i sretnemo.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Kiki156
    10. Srpanj 2017. 10:14

Jutro mamice! 😘
    Meni je ovo bio rodendanski vikend 😊 
    U Zg je nepodnosljivo vruce, a danas kazu da ce biti jos gore nego za vikend. Topim se doslovno!
    Blago vama koje ste na moru, nemate pojma koliko ste sretne sada! 😓😳
    O porodu jos ne zelim misliti. Mama mi je rekla sa boli kao menstruacija (taj tip boli) ali puno jace. Kako bude bit ce, vazno mi je jedino da s bebom bude sve u redu. Izdrzat cemo to, sve do sad jesu i radaju ponovno. ☺️

10. Srpanj 2017. 10:16

Sto vise citam i slusam o problemima u trudnoci to se manje bojim poroda, nek boli tad kad treba i bok!

Cure, imam pitanje u vezi naknade za vrijeme komplikacija.
    Ako ima netko da mi objasni koliko dobivam ako imam placu 4300 sa prijevozom (osn je 3900, sestomjesecni prosjek sam predala, radim duze od 12.mj u toj firmi bez prekida)?
    Isprike ak je oftopic, znam da ima posebna tema, al nekak mi je zgodnije vas ovdje pitat.

10. Srpanj 2017. 10:16

Barbs, pregled je super prosao, kontrola opet za 6-8 tjedana, zadnja prije poroda. Dokica je zadovoljna nalazima i svime tako da sam i ja zadovoljna☺
    Uhhh Aleksandra bome si ti prosla sodomu i gomoru...ali ajde, dobro je sve zavrsilo, danas imas zdravu curku uz sebe😊
    E evo su mi se ustali u tramvaju da sjednem☺ neka mlada cura

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.