Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Srpanj 2017. 10:36

Hahaha Treca sreca, pa sta si toliki panicar?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

IvanaIvica
    09. Srpanj 2017. 10:41

Može samo jedno pitanje posto sam ja plašljivac igli...sutra idem vadit onaj šećer...svakih kolko će mi to vadit? Sat,dva? Kolko puta pijem šećer? 😕

MY_life <3
    09. Srpanj 2017. 10:42

sanjchi255

Nama se nije htjela pokazat a sad cemo vidjet u petak sto ce biti, dal cemo uspjet vidjet sta..nadam se da cemo saznat..😊

Draga sad sam vidila na face stranici prodaje dj kolica vidila da ta teta ponovo stavlja ta kolica na prodaju provjeri jesu ta jer se meni po slici cini da jesu da ti ih ne proda :)

• sretna
    09. Srpanj 2017. 10:49

Treca sreca, bar po zg imas bolnica kolko hoces 😂

Mene nije uopce strah putovat, svugdje ima bolnica 😄 
    Ja sam cak rekla da bi na kocert koji se odrzava dna prije mog termina 😂 u slucaji da se ne porodim prije, jel.

Sanjchi, totalno si u pravu sto se kupovine tice, lijepo ih sve poslozi i kupi sve prije rodenja bebe, to je gust samo takav i nema ti ga pravo nitko oduzeti 😊

09. Srpanj 2017. 10:51

Buba_mara

sanjchi255

Nama se nije htjela pokazat a sad cemo vidjet u petak sto ce biti, dal cemo uspjet vidjet sta..nadam se da cemo saznat..😊

Draga sad sam vidila na face stranici prodaje dj kolica vidila da ta teta ponovo stavlja ta kolica na prodaju provjeri jesu ta jer se meni po slici cini da jesu da ti ih ne proda :)

Hvala ti!! Nismo se striktno dog da ce ih cuvat nama, ako se ne pojavi drugi kupac nasa su, pa tako da nemam druge nego cekati dok cemo imat novce. A i nemam fb pa ne mogu vidjet..ali hvala ti sto mislis na mene😘
    Ivana izvade ti krv pa popijes glukozu i onda jos dva puta u razmaku od sat vremena ti vade

I_me
    09. Srpanj 2017. 10:52

IvanaIvica

Može samo jedno pitanje posto sam ja plašljivac igli…sutra idem vadit onaj šećer…svakih kolko će mi to vadit? Sat,dva? Kolko puta pijem šećer? 

dodjes u laboratorij. vade ti krv, popijes glukozu. cekas 1h ponovo vade krv pa ponovo nakon 1h.
    uglavnom imas 2 ili 3 vadjenja krvi. zavisi od lab. meni su vadili samo 2x

09. Srpanj 2017. 10:52

Sretna, sinoc su se malo skulirali nakon mog ispada😜

I_me
    09. Srpanj 2017. 10:54

ja sam jucer povracala i imala proljev... nadam se da nije neka vira u djiru. 
    danas sam ok.

09. Srpanj 2017. 10:57

I_me

ja sam jucer povracala i imala proljev… nadam se da nije neka vira u djiru.
    danas sam ok.

A jooj...valjda nije..brz oporavak! 

MY_life <3
    09. Srpanj 2017. 10:59

sanjchi255

Buba_mara

sanjchi255

Hvala ti!! Nismo se striktno dog da ce ih cuvat nama, ako se ne pojavi drugi kupac nasa su, pa tako da nemam druge nego cekati dok cemo imat novce. A i nemam fb pa ne mogu vidjet..ali hvala ti sto mislis na mene😘
    Ivana izvade ti krv pa popijes glukozu i onda jos dva puta u razmaku od sat vremena ti vade

Ma nemas sto zahvaljivati :) znam kako ih zelis pa eto da javim :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.