Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
…ova kutna je meni savrsena. Ali skupa…😌 ..1000 € kosta…emezzeta
I ova mi se svida..ta kosta 6300… Neznam zasto mi se uvijek svidi ono sto je medu najskupljim stvarima😂😂😂
To nije uopće skupo za sjedeću garnituru te veličine. Po meni to je funkcionalan komad namještaja i ne plaćaš samo izgled nego i određenu kvalitetu/izdržljivost...ima tu materijala! od glavne konstrukcije, preko punjenja (da bude udobno i da se ta spužva ne udubi nakon 12mjeseci) pa do završnog sloja tj tkanine kojom je presvučena....sve je bitno! Ajde kad netko uzima za apartman (za iznjamljivanje) pa mi je jsanop da ide štedit i gleda samo da moderno izgleda ali kad kupuješ za sebe ( i za svoju djecu, i sve ukućane) onda treba malo više gledat od pukog izgleda Mi smo kao podstanari promijenili xy kauča i probali svašta...na nekima smo se lomili a jako su lijepo i moderno izgledali Zato smo sad u prosincu kad smo uzimali za svoj stan, posebnu pažnju obratili na taj komad namještaja - jer ipak kad dođeš umoran s posla treba ti udoban kauč na kojem ćeš se zbilja udobno smjestit i odmorit pošteno. Nije to za ukras... Plus ja bih savjetovala izbjegavat jako svijetle materijale sad kad dolaze djeca....jedno je uređivat stan za par koji nema djece a potpuno drugo kad stiže pomladak....oni će ti to svako malo prljati s hranom i pićem, zašarati u igri itd Birajte lako održive materijale, i ne presvijetle boje Mi smo u podstanarima uvijek morali imati prekrivač preko kauča, da ne unište djeca...a to mi ružno izgleda. Sad smo si kupili lijepo od kvalitetnog materijala (kombinacija eko kože + koža na glavnim sjedaćim fronatama i rukohvatima) i mirni smo....ne moramo ga prekrivat, lako se čisti i elegantan je....nije bio jeftin (15 tisuća, ali uz popust nekih 12tis...a veličine isti kao taj sa gornje slike, sa sandukom za stvari ispod, i ležajem na izvlačenje) ali na tom nismo htjeli štedit. Radije smo štedili na nekim manje bitnim stvarima (npr kuhinjski stol smo uzeli za 600tinjak kn)
ja jesam...svaki punat...ali dobro, to boli kao klasična rana/šivanje. A i u tom trenu porod je gotov, bebu si vidio, ad znaš da je sve dobro prošlo stisnuo bi zube za još jednom i tiskanje prebolit. Nevjetojatan je taj osjećaj, baš padne kamen sa srca, hormoni sto na sat, kakav bungee jumping - adrenalin je u tom trenu ja mislim na 50x većoj razini!
Curke evo mene nakon par dana. Vidim svasta se prica😊 Kod mene neka guzva oko rockasa i bolnice pa nis ne stignem na vrijeme procitati. Ugl. Sutra je festa za rockas kceri, malac je vec superiska i sve nekako ide dvojim tokom osim sto sam se ja po stoti put u svog miza razocarala i u njegovo nepostivanje nasih dogovora da si pomalo vrtim pravu istinu u glavi- zivim s emocionalnim manipulatorom i vec se lose osjecam kraj njega duze vrijeme. Ima li koja u slicnoj situaciji?
Evo i jedan clanak o kojem sam puno s frendicom psihologinjom pricala i ona mi kaze da je to to😒😒😒 http://m.srednja.hr/Novosti/Jeste-li-znali/Kako-prepoznati-emocionalnog-manipulatora-maknuti-se-od-njega
Sto se tice boli kod poroda...prvi put je boljelo ko vrag jer sam morala lezati a tako sto puta jace boli nego stojecki. Rezanje sam osjetila a i sivanje takoder🤔 Prvi je bio indukcija. Drugi put mi je pukao vodenjak i poceli trudovi...najvise boljelo u autu do bolnice😂 Bila sam stojecki i stalno usredotocena na disanje i boljelo je bar 5 puta manje nego prvi put. Babica se na kraju jako trudila s mazanjem i masiranjem medice tako da nisam popucala ni sivana...obje bebe 3850, a ja sitna😂 Sad cemo vidjeti treci put😂
emocionalni manipulator? :D ooooo poznato mi je to ;) od takvih osoba jedino mozes osjecati se krivom za tudu krivicu.. Neznam kako ali uvijek nekako uspije da svoju krivnju svali na tebe, kad ti jednom ne dode do granice i izvrtis ti njega.. Napravi to par puta i vidjet ces da ce prestati..
Pa ne vjerujem da se u to pretvorio, vrlo vjerovatno sam ja corava bila do sad zadnjih godinu dana....uzasno je tesko s njim i osjecam se ko govno😂 Ne znam ja bas manipulirati al prvo cu se probati vratiti na staro s ignoriranjem ako ce to upaliti🤔 Eto, kad se zatelebas ko tele i za nekoliko godina shvatis cudesa
I najjaci su mi svi savjeti...tj. jedini. Bjezite glavom bez obzira🤔 Prvo nemam gdje bjezat, drugo...tu su i zivoti moje djece, kaj netko fakat moze samo tako otici i preporodit se😂
Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Sortiraj odgovore
Najstariji