Ne znam za sto je ali ja lajkala....preslatka foto, bas ti zraci iz ociju:)

žena-majka-carica:)
Ne znam za sto je ali ja lajkala….preslatka foto, bas ti zraci iz ociju:)
Hvaaaalaaaaa, Treca sreca
Možda dobijem njihov lančić ili nešto... Jaaaakooo su mi lijepi, ali skupiiii
Hehe, ja sebi odrežem glavu jer je to moj izbor, ali eto, sada ionako sve znate kako izgledam HAHAHAHAHHA
SPARINA!!!! UBIJAAAAA DANASSSSSS!!!!!
Počela sam raspremati sobu jer nam sutra dolaze montirati novu spavaću tako da soba mora biti spremna i prazna, ali Bože moj... 5 koraka napravim i znojim se

Danas MAMUKA i KLEAIVA imaju pregled!
SRETNO VAM!
Javite nam se s novim vijestima!

Uzivajte cure na pregledima!
Ja sam trebala za cca tjedan dana ali kako sam se za vikend malo pre opustila, navecer me pritisak opet uhvatio dolje kao da ce sve ispast (a bez sexa ovaj put) pa sam se ipak vec danas narucila....u 7pm
Samo je pitanje hoce li radit uzv jer me uguralo na knap vremenski a prvenstveno da se uvjerim da je dole sve zatvoreno i da se nije nis spustilo...

Fale mi novi datumi pregleda za:
m@lena-
IvanaIvica-već si mi/nam sve rekla
Treca_sreca – znam da ćeš nam javiti kad dogovoriš termin
Giovi-
Brandnew-
Buba mara-
Kleaiva-danas pregled
Mamuka-danas pregled

Uzivajte cure na pregledima!
Ja sam trebala za cca tjedan dana ali kako sam se za vikend malo pre opustila, navecer me pritisak opet uhvatio dolje kao da ce sve ispast (a bez sexa ovaj put) pa sam se ipak vec danas narucila….u 7pm
Samo je pitanje hoce li radit uzv jer me uguralo na knap vremenski a prvenstveno da se uvjerim da je dole sve zatvoreno i da se nije nis spustilo…
Ajmeeeeee, držim fige da sve bude u najboljem redu!!! Očito si se previše forsirala!!!
JAVI NAM SE OBAVEZNO NAKON PREGLEDA!
Ipak se nadam da će ti napraviti uvz

Natasha super ti pristaje trbuscic...bas lijepo:)
Barbs - ma beba lupa sve u sesnaest tako da mi uzv nije prvi na pameti ali muci me duljina cervixa i da se ne otvaram i sl. Jer bas imam ruzan osjecaj odispod kao da se sve nabilo na izlaz? :/ ne znam kako objasnit..

Drage cure, citam vas vec neko vrijeme i rado bih Vam se pridruzila, ako me naravno primate? Svidja mi se jako sto ste tako pozitivne i radujete se svojim bebama, nema mjesta tu panici i negativizmu i to mi se jako svidja. Po prirodi sam panicar pa kad vidim takve forume odmah 100 strahova dobijem ali vi ste mi bas super. Ukratko o meni, u 10 mj. stize treca beba, prva je bila preuranjeni porod pa se zato svega bojim (makar je to bilo prije 11. godina), premda uz Vas nadam se da ce i taj strah proci.

Treca sreca, nadam se da nije nista i da si zacementirana! 😊
Galu, dobrodosla!
Ja imam pregled sutra u 19h

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji