Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Srpanj 2017. 11:08

Jel se zena zove Kristina Hlubucek?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Mamuka
    09. Srpanj 2017. 11:26

Sanjchi to sto oni planiraju stvarno nije realno ni bas jednostavno izvest poslije. Lipo im objasni i bit ce to OK. Nitko normalan si ne ostavlja to za poslije. Ako se dogodi da iznenadi, a Boze moj, nije kraj svita. Al je dodatan stres sigurno.
    Cure nadam se da cete izgladiti stvari sa muzevima. Kad je beba tu stvari su puuuno drugacije. Ja i muz smo se upoznali kad sam ja radila u Zg i cile 2 ipo god veze smo bili veza na daljinu, 500km. Vidjali smo se svako 2-3 tjedna, uglavnom bi on dosao kod mene na vikend. Al smo jaaako puno razgovarali i stvarno se nismo svadjali. Mislim da smo se mozda u te 2 ipo god 1 posvadjali, al to nije bila neka jaka svadja. I nakon vjencanja je ostalo isto. I dalje smo bili malo razdvojeni malo skupa do kad nisam isla na komplikacije. I kad smo poceli zapravo zivit zajedno bilo je i dalje super. Al kad je dosla beba.... E bilo je par svadja bas jaki. Ja bi bila izvan sebe jer on bi zna neke nase dogovore prekrsit zbog svoje obitelji. Tu sam mu rekla nek se odluci ko je bitniji jer ja necu trpit da sam ja i beba iza njegove obitelji. Nikad. I onda se vratilo na staro, sa ponekim izletom u te vode "zanemarivanja". Sad kad gledam na to sa odmakom cini mi se da je sve to bilo jer se i on pogubio u svemu i da je beba njemu mozda bila veci sok nego meni. Od svega tog novog i kompliciranog mozda je malo i bjeza na taj nacin, u tu svoju poznatu luku. Al u tom trenutku ste vi ko mama lavica i mogli bi svasta napravit samo da zastitite svoju bebu, a muski se dosta pogube. I ako ne pricate puuuno ( a to je tesko odrzat jer ste cili zalipljeni za bebu i brigu o njoj) lako se dogode sukobi.
    Inace smatram da nas dvoje imamo super odnos, bas onako kako triba bit, ali eto i nama se to dogodilo iako smo uvik bili dosadnjikavo slozni i u dogovoru. I oboje smo krivi za to.
    Zelim rec da beba uzdrma i kad jensve super, s kamoli kad ima nekih problemcica. Nije lako uhvatit se toga i sredit sve, al sad vam je vrime da to napravite. Poslije ce bit samo teze.
    I_me brzo ozdravljenje!

IvanaIvica
    09. Srpanj 2017. 11:33

Joj cure hvala vam..😩😩

barbs
    09. Srpanj 2017. 12:29

IvanaIvica, meni su 3x vadili krv što se ogtta tiče. Jednom su mi vadili prije glukoze, pa onda sat vremena nakon što sam popila glukozu i dva sata nakon.. Ja sam se igle stravično bojala, ali kako sam stalno morala vaditi krv da pratim željezo i hormone štitnjače, već sam se navikla... Bitno da ne gledam 
    Treca sreca, zaboravila sam komentirati jučerašnji dan - neka ste dragi i ti uživali!!! Sigurno je bilo čudno bez djece, ali lijepo  I super za glistice!
    I me, nadam se da je samo dnevna viroza i da danas nemaš tegoba 
    Ja sam bila na moru sa frendicom jer popodne ne možemo ići.... Dva puta smo se kupale. Voda fantastična, ali vručina nepodnošljiva od samog jutra  STRAAAAŠNOOO!!!

IvanaIvica
    09. Srpanj 2017. 12:53

Ma meni sad u 6 mjeseci vadili krv kolko u životu nisu..i svaki put promaše,a ja kad to vidim i osjetim to kopanje po žilama gotova sam..mrak na oci i rusam se...mogu mi doktori bilo šta radit..samo ne vadit krv..😩😩svi mi se smiju radi toga 😂

barbs
    09. Srpanj 2017. 13:00

IvanaIvica

Ma meni sad u 6 mjeseci vadili krv kolko u životu nisu..i svaki put promaše,a ja kad to vidim i osjetim to kopanje po žilama gotova sam..mrak na oci i rusam se…mogu mi doktori bilo šta radit..samo ne vadit krv..😩😩svi mi se smiju radi toga 😂

Nemoj gledati kad ti vade krv... Ja sam gledala i uvijek bi mi pozlilo. Otkad sam prestala gledati, izdržim 

Suncokretica
    09. Srpanj 2017. 13:29

Žene, što mislite o muzičkom vrtuljku koji se stavlja iznad krevetića (tzv. mobil)? 
    Jel planirate to uzimati?

barbs
    09. Srpanj 2017. 13:48

Suncokretice, ja sam ga dobila, ali da nisam vjerijatni bih ga kupila

barbs
    09. Srpanj 2017. 13:48

*vjerojatno (pisem s moba)

• Mamuka
    09. Srpanj 2017. 13:53

Evo ovo sam ja navecer, ogrooomna. Znaci jutro je OK al navecer samo bas ujme velika. Ovo je ta razlika izmedju dana i veceri i moje velicine.
    Dododuse sinoc smo bili s prijateljima na veceri i jela sam ribu (inace nisan ljubitelj i sigurno ima 2 god da nisam jela) koja je bila predobra pa sam se baaas najela. I jos desert, naravno. 😎😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.