Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    09. Srpanj 2017. 22:56

Curke evo pročitala zaostatke. U petak bili na svadbi, jučer kod mladenaca, danas malo po čistili za majstorom i odmorili. Idući tjedan krecenje kuće i još nam ostaju parketi nakon toga i namještaj u sobama staviti ( jedva čekam i nadam se sto prijem završetku radova 
    Trbuščiči su vam divni  ja se slikala ali na svim slikama se vidi lice, smijem kačiti te slike? ( neznam pravila foruma)
    Vidim da su svekrve neiscrpna tema-  ja se na svoju stvarno nemogu pozaliti, ne voli se petljati ni pametovati i stvarno je draga ( ko bi reko da i takve postoje). Ona je trenutno na bolovanju ( vrata vlaka joj u 4.mj pricepila i slomila nogu u koljenu- živio HŽ) i mislim da se više neće vraćati na posao, pa se nadam da će moć uskočiti oko čuvanja kad krenem opet raditi ( svekar je u mirovini isto, a moji starci još nisu blizu mirovine).

10. Srpanj 2017. 07:43

Jutro cure ....opet svekr(i)ve😂😂😂 
    Natasha joooj..jadna tvoja svekrva😌
    Ja danas putujem za Zg...kontrola...javim se kasnije..uzivajte cure😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

IvanaIvica
    10. Srpanj 2017. 07:55

Znaci ja sad moram cekat 60 minuta pa opet 120 minuta  za vađenje krvi..i veli meni ženska da ne smijem ništa pit...pa kak ću već se sad kuham 😩😩

treca_sreca
    10. Srpanj 2017. 08:08

Govorili smo vec stoput da se treba dobro napit  PRIJE ogtt-a....jer taj cukar ti povuce svu vodu i ako se nisi napila prije onda lipo dehidriras.
    meni su dali da pijem guc vode jer inace imam kronicnih disnih problema i kasljem ako svako mslo ne mocim usta. Inace ne daju ni pitu, ni dva koraka napravit...bar u nas

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    10. Srpanj 2017. 08:12

Yel dobila sam bila neki koktel protiv trudova, intravenozno je tekao u mene 24/7 (na stalku sam vukla tu kao infuziju sa sobom i na wc skoljku....zabavno nema sto!) i  posli koji tjedan u bolnici su me pustili kuci na strogo mirovanje (krevet, ustajes za wc samo) i tako sam izgurala do 38tj kad sam prekinila mirovanje za obiteljski bozicni rucak. Taj dan sam se porodila, 4h nakon sta sam dosla doma s rucka.

• sretna
    10. Srpanj 2017. 08:14

Sto se tice ovog da zabiravis na bol kad vidis dijete, to nije istina 😂 bar kod mene. Jos sam 2 tjedna doslovno plakala jer su mi se savovi upalili, svaki i najmanji pokret mi je bio pakao

treca_sreca
    10. Srpanj 2017. 08:15

Malena super, uzivajte....i mene tako vozikaju na more i u ducan (jer nisam vozac) ili muz ili dide....to mi je full zao sta nisam rijesila prije treceg da provozim jer zgodnije je kad ne ovisis o nikom. 

Marijana12345
    10. Srpanj 2017. 09:01

Ala svekrvi, mom muzu je mama umrla prije 10god tako da nemam tih problema, svekar nekad zna biti baba ko svi muskarci, ali oni znaju gdje je granica, ne treba im crtati.
    Sta se tice bolova, s jedne strane je super sta sam prisustvovala u 5mj sekinom porodu jer znam sta me ceka, ali s druge strane me pocela jako biti frka jer znam da ce moja beba biti veca... ona se izvijala u bolovima poradjajuci bebaca od 2800g, covjece ne zelim ni razmisljati kak je roditi veliku bebu, sretne su one koje ne puknu ili ih ne rezu.... ufffff

10. Srpanj 2017. 09:10

Treca sreca, uff ipak je ok proslo znaci, tnx god!
    Moja frendica je u 26.tj dobila trudove, tokoliza pa mucenje s tim zbog tahikardije, tri mjeseca je lezala u bolnici i izdrzala je do kraja.

Sve to prodje al se neke cure stvarno namuce u trudnoci, svaka vam cast.

(Ja nisam pila vodu prije ogtt, nisam se detaljni informirala 🤦🏻‍♀️)

treca_sreca
    10. Srpanj 2017. 09:10

Ma meni nije bed sta su me rezali, kad su vec bile velike bebe, kontam bolje to nego da popucas nekako nezgodno....ovak je bar pravilan rez.
    Ali da je izgon tezak sto je beba teza, to je 100%
    Ja sam osjetila razliku 4 i 4ipol kile, bas mi je bilo na granici s nemogucim za ovo drugo izgurat.
    Jer ovisi naravno i o gradji mame...nije isto kad bebu od 4ipol kile radja mama koja je inace krupnija (preko 70kg van T) ili ja koja inace imam 50kg. To je maltene 10% moje tezine..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.