Ajmeeee Tea...pa bas ti je velik trbuh, kao da ces sutra rodit😍😍 kakav ce tek onda bit pred porod
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi prostor ti je odlican..vjerujem da cs bit prekrasno kad ga sredite ali polako, i nemojte zuriti bolje i duze sredivati ali da vam bude sve bas kako zelite.
Mamuka i Tea, stomacici su vam lijepi iako Mamuka tebi je bas nekako mali ili mi se cini 😉
Mi smo isli prekucer u setnju selom i jedna tipicna selska baba zena srednjih godina vice meni preko ceste: Pa ti sve veca i veca! A ja njoj onak sarkasticno: Pa logicno! Blejnila je u mene kao krava 🤣🤣 Mislim onak pa nisam na djeti da mrsavim vec sam trudna i normalno sa sam sve veca.
Tea trbuscic je mislim tvoj u skladu sa stuonjem trudnoce. Ne cini mi se veliki. Al kakav god da je ne moze bit nego lip kad u sebi krije bebice. ❤
Ja nisam dobila u prvoj T strije i mazala sam se dosta. Sad se bas i ne mazem puno i jos sam bez. Al doduse tek imam +3kg pa nije ni cudo. A nije da sam bila.mrsavica prije pa da koza nije navikla na rastezanje 😂
Strije sam dobila u pubertetu i sad su dosta izblijedile i ne primjete se previse. Vide se, naravno, al ne vriste s mene 😝
Inace ne pijem nista. Ni zeljezo ni vitamine. Nista. Toliko su mi se ogadili da cim pomislim na to lose mi je. Trebala bi al ne mogu. Doktor mi je bio pripisa neku folnu koju nisam nikad ni podigla, sad heferol koji sam podigla al ga ne pijem. Pila sam do neka 2 ipo miseca T elevit pa presla na novalac jer mi je muka kd njeg bila. Al nista bolji ni novalac nije pa sam odustala od svega. Natrajem se da pocnem al nikako....
Violeta, super odgovor! HAHAHHAHA
Hehe... ma samo treba tako odg na glupe komentare 😉🤣
Hvala Violeta..pa polako i budemo, sad da uzmemo kauc i ja sretna😊
I dobar odgovor babi😂😂😂
Evo Violeta…ova kutna je meni savrsena. Ali skupa...😌 100
Evo Violeta…ova kutna je meni savrsena. Ali skupa…😌 100
Poslalo mi prijevremeno😒
Skupa je...1000 € kosta...emezzeta
Evo sanjschi ovo je nasa terasa. To je kad smo sve namontirali tj kad je muz kupio jastucice. Ja sam u to doba bila u Zg pa je sve poslozio da vidim kako je ispalo.
Ajmeeee.....ovo je presuper!!!! Odusevljena sam!!! Jako lijepo! 😍😍😍😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji