Ej Ana2711 ja sam bila u pepcu,i našla sam veličine i 56,al bila sam u super novoj, a frendica mi je bila u graden Molu u pepcu pa je rekla da je tamo ful manji izbor. Sad ne znam di si ti išla?
Al nije ništa složeno po veličinama i trebala sam klopat da nađem nekaj!!
Ja sam kupovala svakakve veličine od 50-62 zat kaj ne znam kaj će mi na kraju nit dobro, ginekolog mi kaže da je beba veća 👶🏼 I sad ne znam kaj da na kraju uopce kupujem 🙈🙈
cure koje su se odlučile di ćete ic rodit?
Dal se koja odlučila za sv.Duh? Ja bi nekako išla tamo a ni sama ne znam stalno mijenjam mišljenja
Sanjchi kutna ti je vauuu..i mi smo gledali takve ali nemam mjesta za takvu nazalost..ako budemo jednog dana pravili kucu onda ce biti mjesta 😊
Mamuka terasa je predivna... bas za gustanje
Da, sanjchi ti kutevi su stvarno lipi, al ne cine mi se toliko ni skupi jer su dosta veliki. Bar na slikama tako izgleda. Sve to triba vidit uzivo kako izgleda. Namjestaj mislim da ne bi tribalo kupovat po slikama.
Hvala cure. Meni je isto super. Sinoc dok je muz vecera ja sam zaspala na ovim kaucima od paleta. I onda me natra da se pribacin u dnevni jer je tio gledat film. Pa smo oboje zaspali i probudili se jutros u 5 ipo u dnevnom. To ja zovem odmor. 😂
Mame jeste razmisljale o gnijezdu za bebe, nisam sigurna jeste vec pisale o njemu ali meni izgleda full prakticno jer se bebica moze ostaviti na kaucu ili krevetu bez straha...na moje krpice sam nasla preslatke za 200 kn dok san nasla cijene i po 600 kn
Mamuka, odlicna je garnitura od paleta!
Radila sam do pola 3, uzella si pizzu za rucak i gustala doma, samaaaaa. Cak sam odspavala sat i pol, ne sjecam se kad sam zadnji put bila tolko dugo sama, u miru i tisini 😄 zabiravila sam kak je to 😂 mm i L jos nema i vjerojatno ni nece tako skoro. Otisli su svekru na rodendan i na kupanje
Uglavnom, ja uzivam. Sad cu si smutit ness i nastavit se izlezavat. Moram iskoristit to vrijems jer ce proc tko zna kolko vremenea da opet budem tako sama 😄
Sretna, neka si ti fino uživala! Uživaj dok ti muž i sin ne dođu!
Mamuka, predivna terasa!
Buba mara, nisam razmišljala da to kupim... Nitko od mojih prijateljica nije to koristilo, pa isto tako sumnjam da ću i ja...
Mi smo bili na moru. Rashladili se. Voda je bila odlična.
Sortiraj odgovore
Najstariji