Bok curke!
Ja pijem do pocetka isto, omegu, folnu i magnezij. Omegu sam sad uzela od Childlifea a ostalo od Solgara.
Violeta lijepo ste uredili dnevni! Ja sam fan Ikee, kako za djecu tako i za obicni namjestaj i zadovoljni smo. Svida mi se njihov stil pa sam bila odusevljena kad su dosli 😃
I meni je Ikea ok, cijena i kvaliteta odgovaraju jedno drugome a ima dobrih stvari. Kad krenemo uredivat, sve cu ducane poharat😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jesu vam se pojavile strije? Meni zasad nisu, mazem Mustelu svaki dan ujutro i navecer... vidjet cemo 😉
Meni jos ne...al dam se kladit da cu popucat zadnja dva tjedna😂😂😂
Ikea ima isto lijepe stvari i cijena im je pristupacna samo je nama daleeeekooo... Imamo u Zgu i u IT...
Strije jos nisu ali ja sam popucala jos u pubertetu ma guzi, cicama i na preponama.. Nadam se da ni necu do kraja, al ocito mi koza nije elasticna...
Jedna frendica se nije mazala kroz cijelu trudnicu i ni s od strija nije dobila...
Sanjchi lijepo ce vam biti kad sve uredite, dobar je raspored! Tako sam se i ja veselila kad smo krenuli kupovati i uredivati. Svakako obidi sve ducane, mi smo recimo kauc kupili u Mobelixu, ima ga na Jankomiru u sklopu Lesnine. To je Lesninin brand ali puno su povoljniji, isplati se pogledat.
Belle, ja sam dobila po sisama na dobnjem dijelu koji se srecom ne vidi kad obucem grudnjak. Nadam se da vise necu dobivati! Isto se mazem s Mustelom, a pojavile su mi se prije Mustele. Nisam primjetila da su se pojavile neke nove od kad se s tim mazem. Nadam se da djeluje!
Svakako treba proci sve ducane..iako sam si ja u glavi vec zamislila kompletno uredenje, uvijrk se moze naci nesto bolje😁 nadam se da cemo to uspjet prije nego beba dode. Bar stavit centralno i kupit kauc novi...kuhinja je vec tu, samo ju treba slozit. Pomalo..ljudi se kuce godinama, a neki i cijeli zivot. S obzirom na nase godine mi smo PUNO napravili u dvije godine...
Evo nas 22+2 i sa +3kg. U zadnja 4 tjedna dobila sam 2 kg.
Nemam one aplikacijr da slicice stavim jednu pored druge al ne vidim drasticne promjene. Jucer kad sam dosla na selo su se svi iscudjavali mom velikom stomaku. Doduse bila sam u uskoj haljini sa cvjetovima velikim i bas jedan veeliki ide preko stomaka pa ga cini jos vecim, ali ja sebi ne izgledam tako veliko. Ne znam. Al navecer mi jos uvik bude dosta veci nego ujutro.
Jel se vama cini da mi je stomak dosta nisko?
Preslatke slicice!! 😍😍 busica bas lijepo raste..
Pa sta ja znam, meni se ne cini bas nisko, kao da je na sredini. Mozda mrvicu prema dolje ali vise mi djeluje kao da je centriran
Sanjchi lip mi se prostor cini kod vas. Volim tako nepravilne oblike koji daju neku posebnost. Kad se to uredi bit ce predivno. 😉
Povrat poreza se moze napraviti. Ako si ti ili ducan u kojem kupujes udaljeniji od 5 km od granice mozes bez carine uzet do 300eur. Dobijes onaj obrazac za povrat poreza koji ti prodavac popuni i ovjeris ga na carini, ali povrat podizes u ducanu u kojem kupujes koliko se sican. S obzirom da smo mi to kupovali bas u Bosni i daleko nam je nismo isli po povrat iako ga je bilo tip 200tinjak KM znaci cca 100 eur. Ali i ovako nam se isplatilo. Dio je isao na mene dio na muza pa smo se nekako iskombinirali do tih 300 eur. A mozete povest jos nekog da mozete i na tog pisat povrat.
Sortiraj odgovore
Najstariji