74 je za 6-9mj ....za bebu prosječnih gabarita
ne mogu virovat da barem 62 nisu imali (to se računa kao 0-3mj a u biti je za prosječne bebe za period 1-3mj)
56ica je uglavnom svima startna, osim tko ima sitniju bebu pa onda krene s 50tkom
a nedonoščad naravno i manje....za njih postoje veličine 42 i 46 (redovno u c&a i KIK-a)
žena-majka-carica:)
Sorry cure sta upadam ovako. Vidim da ste prije krevetice komentirale. Mi smo uzeli ovaj i super je. Povoljan, dobije se madrac i 6-dijelna posteljina.
Ima ih i sa trodjelnom posteljinom oni su jos jeftiniji. Posteljina ima sa plavim ili rozim. I krevetic ima sa sivim jos.
https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--posteljina-6-djelna-zeko-plavi-1120152.aspx
Sorry cure sta upadam ovako. Vidim da ste prije krevetice komentirale. Mi smo uzeli ovaj i super je. Povoljan, dobije se madrac i 6-dijelna posteljina.
Ima ih i sa trodjelnom posteljinom oni su jos jeftiniji. Posteljina ima sa plavim ili rozim. I krevetic ima sa sivim jos.
https://www.ekupi.hr/Komplet-djecji-krevetic-Drewex-zirafa--madrac--posteljina-6-djelna-zeko-plavi-1120152.aspx
Brandnew, drzim fige da sve bude u redu na pregledu ❤️
Pupy, naravno svako dobro mami i tvojima, drzite se 😘
Mamuka, kako stoje stvari sa kupnjom stvari u bosni i sa carinom?
Dobro jutro drage,
Zaspala sam oko pol 2 i dizem se u 7...spavanje nikako ne ide
Jutro cure...evo ja se sad probudila...napokon se naspavala😊
Violeta boravak je mrak!!!! Kao da si mene pitala. Imamo slican (ako ne i isti) ukus...bas mi se svida!!! Kolko ste platili kauc (ako nijr tajna)?
Tea, pa opet nam nestanes! Sinoc tj. nocas je bilo milina za spavanje jer je bilo svjezeg zraka!
Momof2017 gledala sam i ja taj krevetic, ima ih slicnih i u sparu, fora su.
Sad treba popit kavu pa otic vidjet u kakvom stanju mi jr vrt...😌
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Brandnew sigurno je do uredaja, vidis da ti je i dokica lijepo objasnila da ne trebas panicarit vec da je uredaj slabije kvalitete. Sigurno je tako, vjerujemo avi u to! 😘
Yel....moj tata je cesto u Bosni...i kupovao je puno puta tamo stolariju, kaze jeftinija nego kod nas a kvaliteta dobra, bolja nego po centrima ovako. Sad bi bas trebao otic ovih dana da nam uzme vrata za ljetnz kuhinju (iz kuce sto vode van u ljetnu). Ako se ne varam, mozes dobit povrat PDV-a? Nisam sigurna za to
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Juuuutrooo
ja sam zaspala oko 1. Gledala sam neki film na Rtlu i zbudila se malo prije jer su me poruke na viber probudile + SVRAKEEEE
Brendnew, super za preglee!! Ne brini za bebaca!! Vidis da te dr smirila i da misli sve pozitivno!!!!
Violeta, dnevni vam je MRAAAAKKK Preprepredivan!!!
Sanjchi, jako mi je zato radi nevremena
Momom2017, jako je lijepi krevet... I ja sam ga gledala
Sortiraj odgovore
Najstariji