Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    10. Listopad 2016. 10:40

Jutro,jutro. Vidim sve smo u istoj gabuli, neprospavane noći,ja isto bila budna al zato sad odspavala do 10 sad i baš sam odmorna.

Crna baš mi žao kaj se mučiš al dobro su cure sve rekle.I ako miškec dobro napreduje nemoj se zamarati makar znam da je to lako reći. Ti trenuci su ti najgori pretpostavljam, sama neznaš kaj bi s njim, nadam se da danas ideš doma i onda furaš po svom, pa taman i da mu malo daš dohrane, bitno da je sit i miran, tako ću i ja, nismo zato manje majke, sve nam je nepoznato i neznamo kako,a ovo je najteži posao na svijetu i moramo biti pozitivne i zgurati ča makar se doma sama u kupaoni isplakala,
    izađi van dignute glave i ispočetka,al bar je trenutno olakšanje.

Tala ja imam tajBFP jednom 10/10 a drugi put 8/8 tak da ne brini, al neznam ni šta je to, al ovisi valjda o nečemu.

Neznalica u Ta na duhu se moraš prvo naručiti, za svaki sljedeći put te onda oni interno naručuju i daju uputnicu.

Ja isto nisam čula za tu pupčanu da ispada, jedino da se može zapetljat u nju. Svašta.

• luckyme
    10. Listopad 2016. 10:46

Jutro curke,naravno da je i ovo bila noc sa periodima nespavnja, a od 5h budna kao da sam spavala 12 sati...vec sam umorna i frustrirana zbog toga...
    Uglavnom, na tecaju su nam naglasili da kad pukne vodenjak,da se mora odmah u bolnicu zbog moguce infekcije...za sluzni cep ili trudove nije toliko hitno...e sad mene samo muci da li cu skuziti plodnu vodu jer trenutno dolje stalno nesto cmolji, a kazu da ta plodna ne mora kao u filmu poplaviti nego curkati...a sad, valjda budem skontala...

• luckyme
    10. Listopad 2016. 12:19

A curke,da li ste mozda gdje citale da li je pojacan iscjedak znak da ce uskoro krenuti porod? Mislim ja cijelu trudnocu imam iscjedak i to dosta,bez dnevnog ne mogu, i to je kao normalno (bar po misljenju mog dr), ali zadnja dva dana je jos intenzivniji...ne znam da li je to neki znak?

Frabe
    10. Listopad 2016. 12:24

Ma dojenje je predivno al nije mjerilo majcinstva i nek se one po odjelu bore za dojenje i sve to al nek zeni daju do znanja da nista nije lose ni u ad-u;uostalom sama bolnica ga nudi/ima u ponudi!??
    Crna tvoje dite je tvoje dite i ako ce ko znat najbolje to ces bit ti pa i onda kad falijes u hodu! 

Plodna voda se ne moze falit ni kad curka polako,a i sve ste pod kontrolama pa nemojte strah oko nje i ocete je skuzit-ocete!
    Ja ovde neman pojma jesan li se sta otvarala otkad san usla;nisan dala vaginalne preglede jer su me bezveze par dana prckali ko da san izlozbeni primjerak a to je rezultiralo plymicolom ka terapijom a i nije bitan taj nalaz u mom slucaju.Trudove znan imat u nepravilnim intervalima i tako vec danima i ne znan jesu li efikasni ili samo pripremni al ih ne prijavljujem.Iman jos vrimena do termina i da se otvaran tako lako i lipo bas nije ni panika kad san kat povise bokseva.

• Sony2244
    10. Listopad 2016. 12:26

Tala ja čekam da se prohladi i onda na ex popijem.  
    Ja Zmajac  daa, tako je rekla,  da se može desiti da dojde dole do kanala di je bebina glava i da je beba prignjeci.  Ali to je očito 1% da se desi.I samo kad pukne vodenjak. Baš pitajte na pregledu koja bude ić prva,  meni je sad tjedan dana pauze jer su ovde jesenski praznici 😏.  

Neznam kako vama,  ali na momente mislim 'evo danas će,  danas će sigurno' onda drugi tren ' ma na kraju ću iza termina, šta je ovo ' ... Vlastito tijelo nije dosljedno sa simptomima.  😣

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Hubica01
    10. Listopad 2016. 12:46

Pozdrav svimaa!! 

Crna, iako još ne znam kako je to, ali šaljem ti podršku što se tiče dojenja, mlijeko će doći čim se smiriš i dođeš doma....najgore je tako slušati 100 savjeta i ako nije tako kako ti kažu, osjećaš se najgore na svijetu... bit će sve to dobro ;)) 
    Luckyme, ja imam cijelo vrijeme taj iscjedak...i ja se pitam kako ću znati da curi plodova voda...
    Crocandy, drago mi je da uživaš u svom stanu...taj osjećaj je baš odličan :)) kad si na svome :)  

Htjela sam vas pitati samo, kakav ste vi kupovali toplomjer? Onaj za guzu ili ušni? Sad planiram ići u ljekarnu kupiti te sve stvarčice, toplomjer, termometar za vodu i onaj usisivač za nosić... znam da smo pisale o tome ali to je bilo dosta davno... 

Ja sam danas na madarinama i jabukama, kako pašu to nije normalno haha

Jado
    10. Listopad 2016. 13:11

Hubice a jesi ti nama napisala kako je bilo kod dok?? Samo da je sve ok sam vidjela
    A ostatak
    Ja imam toplomjer za uheco. Nadam se da ga necu ni trebati 😊
    Fali mi cesljic i aspirator. Nikako sa to rijesim vise da sam mirna

• luckyme
    10. Listopad 2016. 13:27

Hubica, zivin i dogitalni sa fleksibilnim vrhom sam vec imala doma, ali sam uzela onaj usni, od frendice kuma radi u ljekarni i pitala ju je da bi bolje usni ili onaj na celu ili onaj na daljinu, ona joj je savjetovala usni... a na tecaju naravno da su nam naglasavali da se bebama rektalno mjeri, itd itd...
    Za aspirator sam uzela nosi set, tako preporucili na tecaju...

Hubica01
    10. Listopad 2016. 13:49

JaZmajac, ginić je rekao da je sve super, mjerio je glavicu i ostalo, zapisao u trudničku knjižicu i rekao da je sve u redu...plodne vode ima, okrenula se prema dolje glavicom, teška je 2360grama i sljedeći tjedan opet na kontrolu pa onda i ja krećem u bolnicu...jedino kaj sam nekakav bris radila pa je sutra gotov nalaz...ne znam za šta..nadam se da će sve biti ok :))  Jesi ti dobro?   I meni fali češljić i taj aspirator.. Jel to onaj "usisivač za nosić"?  :)

minnie25
    10. Listopad 2016. 14:20

Crocandy, da meni je ta bol kao da mi netko ruli po zdjelici. Jako neugodan osjecaj. 

Angel2709, vjerujem... Jer krenu napadat onda kad si najranjiviji i kad je pomoc najvise potrebna. Tako da me ne cudi da uspiju doprijeti na takav nacin do vas. Sigurna sam da bi to i mene u tom trenutku bolilo. Ono sto sam prije naglasila- takvima bi ja brzo pokazala vrata da imam ikakvu moc. Jer pored svega, u takvim trenucima sve te sestre bi trebale biti dobri psiholozi i pomagati, a ne gurati svoj stav jer tome tamo nije mjesto. Treba postivati zelje i mogucnosti svake rodilje ponaosob. 

Luckyme, to ti se tijelo cisti pred porod. Tako da ti je taj pojacani iscjedak normalan u zadnjih par tjedana trudnoce. 

Hubica01, ja ti imam obicni zivin, onda sam u Tommee Tippee setu dobila digitalni, ali planiram naknadno uvaliti nekome od rodbine kad me pitaju za poklon Braunov toplomjer, usni. Kazu da je malim bebama najbolje mjeriti temperaturu u guzi, prema cemu ja iskreno imam veliki strah. A kasnije, da su ti za uho super jer kad nocu mjeris temperaturu ne moras ih buditi, jer se temperatura ocitava u svega nekoliko sekundi. 

A aspirator je zbilja najhvaljeniji Nosy, njega i ja planiram naruciti iako je moja patronazna pobornica onog Nosefrida di sam potezes na usis balice iz nosa. Znam da je moje dijete u pitanju, ali sto sam gadljiva... Uf, znam da ne bi mogla to. Pa bolje da usisavac obavlja taj dio posla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.