Ma ja bi neke zalihe napravila za neko kratko vrijeme jer kome se ide u shopp pelena prakticki po rodjenju bebe?
Naravno ne mislim sad imati za prvih pola godine ali za mj-2.....ove malo vece sam uzela radi popusta samo. Trojkica je od 5 kg. Dalje ne budem kupovala
ja isto nisam pametna oko tih pelena,imam samo jedno pakiranje tih pampers premium dvojku,taj smo kupili u dmu sa onim popustom.gledam da još negdje uzmem jedan paket al mm isto tak veli to se kupi u danu pa mu nek bude onda,oneka obilazi dučane i drogerije,ići će vračati krivo kupljene.
Jučer sam mu napisala popis šta sve treba dan prije nego dođemo doma i na sam dan kad dođemo napraviti i ove dane kad je sam. Pokazivala sam mu i šta gdje stoji,i na kraju pitam da li je sve shvatio i kima on jesam,jesam,kaj ti misliš da sam nesposoban. i pet min poslje me ispod oka dođe pitati, a jel te ipak smijem zvati ak nešto neću znati.
A šta da mu radim,hoće on pomoći sam kaj treba sve nacrtati. Pa tako onda i pelene neka kupuje kad sve zna.
Curke evo pitanje, znaci nikada se nisam borila sa gljivicnom infekcijom i sl.ovo je prvi put da ju imam i to u trudnoci, dr mi je rekao koristit canesten vaginalete sto sam kupila i stavila sinoc jednu, e sad danas vidim da mi je jos pojacaniji i bjeliji iscjedak. Jel to normalno i dali tako treba biti ili sto?
da normalno ti je to,kak je i bagica rekla, ja sam isto imala gljivice prvi put i to u 5 ili 6 mj trudnoće,ne sjećam se više,i isto kupili paket u ljekarni od 3 vaginalete i krema za spolovilo,muško,jel, jer je rekla mi gin da ako ćemo imati spolne odnose neka se i muž namaže da se njemu spriječi da dobije i da onda i meni usput kremica pomogne kad je unutra...
Ali da iscjedak je jači i vidjela sam te komadiće rastopljene tablete,al kasnije je prošlo i nisam više imala.
Moj privatni gin. Mi je reko da cu na sv. Duh na pregled ici kod neke doktorice ivane, pa ne znam ako je netko imao iskustva s njom pozitivna ili negativna..eto strasno sam znatizeljna sad..
Hvala bagica i jazmajac! Sto sve mi zene moramo proc i dozivit! To stvarno nema nigdje!
Dorotea mene tamo na odjelu pregledavala dr. Ivana petra kojic neznam jel na nju mislis..ako da cini mi se skroz okej simpa i susretljiva
Koja dosada ajme meni, ja vise ne znam sto bi od sebe!
Frabe kako si ti? Kako se drzis?
Hubica di si nam ti?
Croatina se odmara od svekrve
Sortiraj odgovore
Najstariji