Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dony
    27. Rujan 2016. 22:02

Bok curke! Evo mene na kaucu, ledja i prepone sad na vecer bole. 
    Da i ja imam osjecaj da se sunny vec mazi sa svojom bebicom. 
    Jooj da te mandarine su odlicne, ujutro moram opet po njih u plodine. A u cetvrtak cu u lidl jer dobivaju slatke stvarcice za bebice. 
    Kad budem isla u krevet cu pogkedat za tu crtu izmedju guzova. 
    Idem se malo maziti sa muzem puzem, jos dok mozemo jer uskoro necemo moc 😊
    Lijepo spavajte!

• Antartika
    27. Rujan 2016. 22:10

Tala ti si onda skoro usla u termin. 

Pale slucajno sam stisnula dodaj prijatelja, pa ako ti stigne nesto da se ne cudis. Ne znam ni kakva je to opcija. 

Toliko sam zivcana ovaj tjedan evo razloga: 
    1. Trebam srediti sobu di ce biti krevetic, a gazda nije odnio svoje stvari. Vec sam pocela pi...t. 
    2. Isla sam kupovati stvari sto za bolnicu, sto za dijete, kud sam se nahodala pola toga nisam nasla. Ne znam jel stvarno toliko trudnica ima ili trgovine imaju stvari u 2 primjerka. 
    3. Trebam kupiti novu perilicu a muz danas cemo, sutra cemo. Sve mi se cini da nece biti sutra vec malo sutra.

Jado
    27. Rujan 2016. 22:11

Hmmm podloge za presvlacenje?
    Sta je to? Angel? 😊
    Ako zaflekam 3x dnevno plahtu onda cu i spavacicu. A nemam 6 spavacica na lageru
    Pidjamu si moram jos jednu uzeti. Nju bar znam da cu ju nositi i kasnije

Jado
    27. Rujan 2016. 22:14

Antarktika sve navedeno i mene muci 😊 jos i gore
    Tako da nisi sama. Nit mogu namjestiti djetetu ISTA! Nit je dragi susretljiv i misli vec mjesecima da mozemo kupovati sve do valjda 3 dana meni pred termin....
    Sad sam mu za perilicu rekla fino kakvu hocu i nek ide po nju za 3 tj kad ima vremena
    A vidi koji je meni termin 😠

Jado
    27. Rujan 2016. 22:15

Typo sorry Antartika!

• Antartika
    27. Rujan 2016. 22:19

JaZmajac nema veze, ionako sam progutala to slovo k. 

Ne daj Boze da se ranije porodim, mislim da bi moj muz dobio slom zivaca da mora sve sam sredit.

minnie25
    27. Rujan 2016. 22:40

Croatina, ma mi se ti sve na fino izrazavamo   

JaZmajac, e sad si me umirila! Znaci nisam pretjerala. 
    Na mom popisu je jednokratna podloga za presvlacenje zbog vizite. To ti je ovo: https://m.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/bebe/bebe_proizvodi/631010/41724_babylove.html 

I cure, razumijem vas. Dok meni nije pala prognoza da bi mogla ranije roditi i moj je mislio da imamo silnoga vremena. Do tog trena je doslovno sve htio obaviti dva tjedna pred porod. Ma je zato iza tog pregleda u roku od tjedan dana nabavio i perilicu/susilicu i cijelu sobicu osposobio. Sad samo finese odradujemo, koje ako i ne stignemo rijesiti na vrijeme, mozemo i uz malca. 

Angel2709 hvala ti puno na savjetima! I skoro sam zaboravila, ali evo: Sretan ti rodendan zelim od srca! 

Jado
    27. Rujan 2016. 23:05

Ahahah moj i dalje tako misli..ima vremena i ni problem - on ce sve sam srediti sto treba do kraja 😊 znamo kako bi to izgledalo jel? Na kraju bi mene ispitivao jer covjek ne zna sve sam - sto je meni jasno....
    Minnie a to si mislila kao ispod samo ako vizita ide pa moras skinuti ulozak? Ja zabrijala da cete spavati na tome.

Eeee Angel vidi stvarno! Pa sretan rodjendaaan!! Bas je lijepi dar dosao 💕🎂

tala
    27. Rujan 2016. 23:16

pa ja mislim spavati na toj podlozi u bolnici jer ako uprljam plahtu, nece mi ju oni samo tako promijeniti, a onda mi uzalud i nova spavacicai ulozak i gacice ako moram na prljavom biti. kupila neke najobicnije u konzumu lumpi za 20 kuna i izgledaju cisto dobro. podloga se stavlja da je mekana, bijela strana gore ( a plasticna s zivotinjicama i glupostima dolje-to nitko ne vidi).

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    27. Rujan 2016. 23:23

moj isto jos ne zeli izvaditi kolica iz kutije jer cemo mi to nakon sto dođem iz bolnice. madrac za krevetic mi je vakumiran- on ce to cim krenu trudovi. nekidan sam mu pokazivala kako napraviti krevetic u slucaju da mene uhvati. plahta, nepropusna podloga, poplun uvucen u navlaku i jastucic su mu u jednoj vrecici i samo to treba posloziti. 
    autosjedalica je u kutiji, barem sam etikete skinula : D 

ma, pustite ih neka se snalaze kad su toliko zeljni dokazivanja... 

ja sam svom i rekla da mu je bolje da me kuca nakon izlaska iz bolnice doceka cista, a to znaci bez suđa u sudoperu, usisano, nova posteljina, uredna kupaonica.  i neka razraci, ali prije polaska po nas neka zatvori prozore i namjesti temperaturu u stanu. 

jos se starija "izlajala" da su se dogovarali za buket, bajadere i balone, hahaha..tako da vidim da me ozbiljno shvatio...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.