Svatko radi prema osobnom nahođenju naravno :)
Jej popis :D
Znate kaj..ja još uvijek cubim u bolnici..čekam doktoricu koja operira..od 8 ujutro sam tu..
4 °#¿>£℃}§°}|}| sata 😠😠😠
Tala ja si mislim isto stavit uložak pa jos ponjet ručnik na sta cu sjest..
Ivek hvala..i mislila sam da bude ona..javi kak je tebi proslo..a ak te tješi ni moj malac nije manji..samo veći:)
Sanjac i mene prehlada hvata..al ja stalno imam spremno u hladnjaku đumbir s medom i čim osjetim grlo,po 3-4 žličice dnevno uzimam..prošli put me spasilo..
Joj patronažna..ja jos nisam zvala niti znam jel to ja moram🙈
Ja ne kužim,mene nista jos nije počelo bolit osim sto me trbuh steže i tvrd je..i tezak..
Frabe svaka tebi cast, ja bih kukala do prekosutra da moram lezati po cijele dane..
JaZmajac, ja sam prema ginek. 34+3, rekla je da se za dva tjedna narucim u Petrovu na pregled, UZV. Znaci 36.tjedan. 36 1/2. Vidi kako se osjecas, pa se naruci.
PIVA, svaki dan popijem 3dcl pivice. Nikad toliko pive u zivotu nisam popila, ali mi jako pase. Popijem u 10 min. Nekad spavam 12 sati bez problema, a evo nocas se dizala 3 puta, pa se probudila u 4.35 i vise nisam mogla spavati. Ni sad ne mogu spavati, pa radim kolacice.
CRTA MEĐ GUZOVIMA, ja ju nemam i stvarno zatvorena sam ko čep.
Pale sretno i sretan put, mislim pozitivno i mi skupa s tobom :)
Pozdrav, evo mene iz TA, ni približno gužva ko prošli utorak,ali opet sam čekala isto,imali su doktori neke kompllikacije u rađaonama pa svako malo išli gore. Tako je setra barem rekla.
Pale želim sve najbolje i sretan put i da se svi troje vratite najzdraviji mogući doma.
Da baš sad kad pričate za taj ručnik,nije mi ni napamet palo,sad još i to moram smišljat kaj ću ak pukne vodenjak. Jel možemo ostati doma dok to ne iscuri potpuno? Rekla je zadnji put babica da otkad pukne i da ako nisu ono odmah trudovi za rodit da dođemo nako 2-3 sata,jel do tada može prestat curit ta voda?
konačno me pregledala doktorica,kako je to mene zapeklo kad je gurnula prste unutra,jauknula sam tamo na stolu,pa mi bilo neugodno al se nisam mogla suzdržati,veli ona da to hoće bolit kad se cerviks skrati, veli ona nemate ga i otvoreni ste za 2 prsta. To je normalno,i normalni su bolovi u zdjelici i kostima zbog tog širenja,naručila me za tjedan dana,opet u utorak kod nje i veli do tad ću se još malo možda otvoriti ali i da mogu svaki čas roditi,kao jako je mekano dolje i sa vrhom prsta može osjetiti glavicu. Pa kaj je on tak nisko dolje,samo mi je u glavi da mi ne ispadne,nije mi na kraj pameti bilo da ga se može osjetit,pa kaj je onda sa keksom,jel mu to smeta,to sam zaboravila pitati.
Uglavnom ona teorija o linji,ja bi rekla da je djelomična,makar kak ja vidim da je to do gore sam mislila da sam i više otvorena,nju mi je bilo neugodno pitati,još su i dvije mlade cure bile unutra pa sam si mislila ako pitam bit će vidi ove lude,govori o crtama na stražnjici.
Mali ima 3500 g,svi pokreti pravilni,jako se gurao unutra pa nikako nije mogla namjestiti taj uzv,srce dobro kuca i to je to. Čekamo kaže doktorica.
Joj jedino taj parking na duhu,kružila sam dobrih pola sata dok nisam na kraju u nekoj lijevoj ulici završila i pješačila do gore,sve si mislim kak će to bit kad će me mm vozit na porod, pogotovo ako će biti neko udarno vrijeme,ja imam do gore od kuće max 10 min,danas sam putovala skoro sat vremena,em,radovi,em gužva,em parking,pa porodit ću se prije nego auto ostavimo. Kontam si da pozovemo taxi da nas odbaci gore,a opet kud će mm s torbama,kaj bu to vukao sa sobom po bolnici,neznam.
Mene nema na popisu -15.11-cura
Pale SRETNO svi mislimo na vas i želimo vam sve najbolje.
Ja sam noćas isto jako loše spavala, išla na wc, bilo mi vruće... a proteklih tjedan dana svaku noć po 10 sati i jos sat-dva popodne... eto mi sad
Da vidite mene... imam 3 torbe... kofer je sa standardnim stvarima koje mi trebaju ako ponovno ostanem u bolnici- od jela i pića do knjiga i jedna torba gdje su dvije manje kozmetičke... imam i torbu sa stvarimo kad baš rodim- ulošci, pelene za bebu, jednokratne gaće... tu torbu jedino ne nosim na kontrole, ali sam pripremila za muža.
Može mi netko napisati odnos u veličini između grudnjaka iz h&m i muller. Ako imam iz hm 80d, koja mi veličina treba iz mullera?
Pozdrav cure!
Pale, sretno!!! Mislimo na vas!
Joj piva 😍. Ja sam pivopija, a u trudnoći mi uopće ne paše. Oči ju piju, al želudac odbija. Nadam se da će se to promijeniti kad rodim jer je piva jako dobra za dojenje 😁
E da, jel treba patronažnu već sad zvati? Ili kad izađemo iz bolnice? Netko je pisao o tome, naravno da sam zaboravila tko...
Što se tiče pucanja vodenjaka, također planiram staviti uložak te ručnik i vrećicu na koje ću sjesti dok dođem do bolnice. A parking na duhu je stvarno koma! Mene isto brine kako ćemo to izvesti. Postoji garaža gore kod Konzuma pa nam je to zadnja opcija.
Pozdrav cure. Raspisale ste se ne mogu sve pohvatat.
Pa ja sam zadnja na popisu, znaci vodit cu monolog na temi.
Ja sutra idem na pregled bas me zanima hoce li gledati jesam li otvorena. Otkako ste stavili tu sliku s crtom među guzovima stalno gledam jel ima sta. Uglavnom boli me pubicna kost vise s lijeve strane i kad duze hodam imam osjecaj da se odostraga razdvajam, jel među guzovima.
Jel prerano ako se slucajno u ovim tjednima pocnem otvarat????
Pale sretno.
E sto se tice te prehrane i dojenja poznanica uopce ne pazi sta jede i beba joj nema grceve.
Diddy kak se ti osjecas s obzirom da blizance nosis?
Ja sam svratila jučer u dom zdravlja da pitam za patronažnu,i ova koja je nadležna za moju ulicu nje nije bilo,al su me upisale u katron i uzele podatke i rekle da će mi se moja javiti korz koji dan da dođe do mene prije nego rodim.
Ovisi valjda o domu zdravlja,diddy probaj pitati telefonom,ali i ako nazoveš kad rodiš neće te sigurno odbiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji