Bas sam ljuta na sebe, za mm mi nije cudno da je zaspao jer radi po 12h nekad u danu, ali ja koja lezim po cijele dane i onda zaspem pa za popizdit!!
Ivcy jos ti je gore lezati....bas se uspori covjek
Minnie haha bas me sad zanima opako sta imas u torbi
Imam i ja neke razene krekere i proteinske coksice, ali nosim si 1 bocu vode veliku i 1 malu samo i to je to.
Donijeti ce mi ljudi koji dolaze u posjet. Tak i tak sokove ne pijem pa nek nose vodu 😁
Samo kako cu bez kavice ne znam. I tu sam picajzla kao i za klopu 😊 hehe
Danas sam vise manje odmarala. Samo rucak radila i dostavu docekala i prepone su mi a1.
Nego sto se tice te crte na guzici, ja ju imam bar 3cm dugu i sad ne mogu izdrzati do sutra da vidim jesam li se jos otvorila ili stojim na onih 1prst/cm kako to vec ide! Hehehe
I vise mi pun k.lezanja, bas nisam tip za lezanje, ja non stop sam se kretala (turisticki vodic), non stop negdje, a ovo sad stanje kad sam prikovana za krevet mi je ko kazna! Uf uf nadam se da ce mi sutra reci da nemoram strogo mirovati jer su nalazi dobri, krvarenja vise nema, jedino eto to sto sam se prerano pocela otvarati.
Crna191 vec sam mislila da jedino ja imam tih problema da mi dijete voli vise svog oca nego mene Ljubomorna sam na njih! Haha
JaZmajac evo popis, pa me malo unormali ako pretjerujem
1.pretinac:
U koverti svi nalazi, trudnicka, uputnica, zdravstvena i dopunska.
Termalna voda, papuce, carape, japanke za tus, spavacica, mala kozmeticka za radaonu (u njoj 1x mrezaste gacice, 1x Chicco ulozak, 1x Corny, mala bocica vode, Melem, papirnate maramice, kopca i gumica za kosu). Novcanik sa hrpom kovanica za automate.
Mobitel, punjac i slusalice za mobitel.
2.pretinac:
Kozmeticka sa mini kozmetikom (gel za tusiranje, sampon, stapici za usi, pasta za zube i cetkica, gel za umivanje lica, dezodorans, Batiste sprej za kosu, britvica,papirnate maramice, vlazne dezinfekcijske maramice, sapun, gel za pranje intimne zone), cetka za kosu, Octenisept, krema za bradavice.
3.pretinac
Jos jedna spavacica, ogrtac, 5 Chicco ulozaka, 5 mrezastih gacica, 2 grudnjaka za dojenje i jastucici za grudi, wc papir i jednokratne podloge za wc skoljku, Domestos maramice, 1x jednokratna podloga u slucaju vizite da ne curi po plahtama, nekoliko vrecica za prljave uloske, jos Corny cokoladica, jos malih bocica vode, Petit keksi, plasticna casa, 1xmali rucnik za ruke i lice, 1xveliki rucnik.
Neseser za maloga sa 5 pelenica, 2 tetra pelene, 3 gazice, puderom i kremicom za guzu i blazinicama.
A doma imam spremnu ladicu MM-u sa svim ovim stvarima pa cega usfali da mi pelja dodatno, plus za maloga robica za izlazak i za mene spremna roba isto.
Tamo sam isto pripremila pored svega i obicne gacice i obicne uloske za slucaj da slabije krvarim pa da mi to donese na dan izlaska.
I termosicu i termoposudu nasred kuhinje da mi moze peljati svaki dan caj za dojilje i nesto posebno skuhano, ako meni ne bude odgovarao rucak u bolnici.
Ma jel tako da nisam pretjerala?? I dalje tvrdim da su za tezinu torbe krivi voda i keksi
Jes..nisu me pregledali na kraju..nakon 4 i pol sata čekanja nisu me pregledali...u petak su me naručili..
Neda mi se opće pričat o tom..
Da znate da sam kupila dvije kg mandarina j pojela kilu...pa nek grci ako će zbog toga grcit .to je ionako zadnje prije neg kaj rodim koliko sam čula...ajme to voće mi bas teško pada...stvarno nisam imala pojma :(
Vi stalno o nekim keksima..više ne znam jel mislite na seks ili keks..dajte..sve smo trudne i sve smo radile istu stvar da bi ostale trudne xD svi znamo šta je seks..
Ivcy baš fino..ja sam se isto jedva digla ujutro..da mi nema odgovornog muža nebi se uspjela dic hahah
Sunny je rodila..imam taj osjećaj..svaki čas će nam se javit :D
Idem gledati božićne ukrase na ebay jer sam toliko iznervirana nonsalantnoscu osoblja u bolnici da ne želim izac iz sobe niti sa ikim razgovarat
Croatina, kako si tako dugo cekala? Mislim ja sam prosli tjedan bila u pon i bilo nas puno ali sam cekala negdje cca 2h ukupno, ctg i pregled.vidjet cemo kako cu ja sutra proci!
http://birthwithoutfearblog.com/2013/06/06/alternative-methods-of-checking-dilation-the-purple-line-and-more/
Nasla sam na ovom blogu kako izgleda ta crta. Danas sam gledala ali meni kao da je sa strane i od gore ide, zbunjena sam.
mah, mah...
mi smo bili vani. morala sam starijoj kupiti neke hlace, pa lancic, pa nismo nasli cizmice. sreca sto je jos uvijek toplo i suho jer mi se cini da nigdje cizmice nisu dosle, a trebaju i meni.
kad vidim ovaj popis o torbi za bolnicu, ja uopce nisam spremna tj, racunam da sam spremna, ali ni priblizno toliko stvari nisam uzela. jos sam mislila nesto izvaditi jer ocekujem da ce mi mm donositi.
kupila i ja mandarina opet. uh, kako su fine ove godine, malecke, a slatke.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Minnie pa sve ja to imam - sem hrane toliko 😁 - i nije mi tako puna
OK ima razlika, tipa ja imam preko 10 chicco ulozaka i mini pelene za bebu....jos mi fali recimo octanisept i te neke sitnice recimo iz ljekarne takoreci ali to je sve sitno.
Ali imam i spavacice, i ogrtac, i jednokr gacice i carape, i normalne gacice i svu putnu kozmetiku skoro sto si nabrojala....
Nalaze cu ugurati kad idem jer ih sve nosim sad tak i tak na preglede....
Imam torbu za trening sto sam oprala ofc 😊
antartika, evo crte. moja je ogromna i ljubicasta, kao ova sa slike.
******* ne otvarajte ako ne zelite vidjeti golu zensku guzu *************
https://static1.squarespace.com/static/5612cf23e4b0b3f00ab25f78/t/5633560ae4b0bb2437c8148b/1446204939970/
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji