Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hanić
    16. Veljača 2016. 20:43

I ja se nadam da bu nas puno . A di nam je Ive? Njoj ocito bebac nevostavlja puno vremena za forum...

minnie25
    16. Veljača 2016. 21:11

Nadam se da ce nam se ubrzo javiti 

MyLenny
    17. Veljača 2016. 11:39

Bok cure! Evo i nas među jesenskim bebama Sad sam u 9. tjednu, tj. 8 + 2 i bila sam na pregledu kod doktorice, koja je potvrdila da je sve u redu. Još sam malo uplašena jer sam nedavno imala 1 spontani, ali sada znam da će sve biti kako treba.... čekam slijedeći pregled i radujem se svojoj bebici. Malo su mi počele mučnine i bole me cice,a drugo sve super. Drago mi je da ćemo se ovdje družiti i razmjenjivati iskustva, osjećaje, razmišljanja. Sretno svima i čujemo se!

minnie25
    17. Veljača 2016. 14:22

MyLenny dobrodosla  
    Vjerujem da ce ovaj put proci sve u redu. Samo pozitivno! 
    Ja sam tek saznala pa tek ocekujem simptome-zasad se veselim neimanju istih 

• Hanić
    17. Veljača 2016. 17:47

MyLenny dobrodosla ,bas mi je drago da se skupljamo polako... od kuda si? Daj nam ispricaj malo o prvom pregledu,sto se sve radi? Ja svoj cekam pa posto si ti koji tjedan ispred nas budes nas uvodila u ono sto nas ceka hahaha . Meni je jutro najgore,sva sam si slaba,zeludac mi je "cudan" i imam osjecaj ko da me kamion pregazil i jos se vratil u rikverc dokrajčit me hihi, cice bole al manje nego kad sam saznala za trudnocu... Minnie kak si ti danas?

minnie25
    18. Veljača 2016. 00:11

MyLenny, da da, uvedi nas malo u taj prvi pregled da znamo cemu se veseliti. Sto cemo sve biti u mogucnosti vidjeti i cuti po prvi put.   Danas si bolje?
    Hanić ja sam i dalje dobro. Tebe vidim opasno vec hvataju tegobe... Sva sreca to bi trebalo biti u pocetku samo. Negdje sam citala da nije naodmet pisati "dnevnik prehrane" pa da makar nades pomocu njega uzorak-sto ti od hrane pomaze u mucninama, a sto ih aktivira. 
    Jedinu promjenu koju vidim kod sebe zasad je da su mi bradavice potamnile i stalno, ali bas STALNO sam gladna... Haha... Ako ovako bude do kraja ja se mirim s tim da cu biti ko tenk.

• Hanić
    18. Veljača 2016. 08:02

Jutro. Minnie nije strasno al da ujutro kuzim po sebi. Umorna sam a nemrem spavat dugo,pa sam onda zivcana pa gledam tv ko sada . Evo bas sad lezecki grickam mandarine da popunim zeludac i vidim dal ce mi to pomoc,a za pisanje nekih dnevnika sam ti ja preljena 

minnie25
    18. Veljača 2016. 09:13

Dobro jutro i tebi Hanić 
    Mene isto priznat cu malo muci nesanica. Nisam tome davala preveliku pozornost, ali vidljivo je da spavam 2 do 3 sata krace nego inace. 
    Dnevnik nemoj voditi onda nego pamti hehe Na isto izade. Brzo ces znat sto je dobro za tebe sto ne. Mislim da je to individualno i da je tesko nazalost dobiti dobar savjet u tome. 
    Inace, da te pitam... Mislis li s necim mazat tijelo (trbuh pogotovo) odmah od pocetka ili ces pricekati? 
    Ja po internetu citam da je odlicno bademovo ulje, moja sogorica se kune samo u skupe kreme- s time da napomenem da se ona kune jer upravo njih nije koristila pa misli da je popucala bas zbog nekoristenja istih... Joj, ja smatram da cijena ne oznacava i kvalitetu i da je cak mozda genetika puno veci faktor u pucanju koze. Vjerovatno je faktor i tip koze (suha garant lakse puca od masne)... 
    Od prijateljice sestra se pak kune u najobicnije maslinovo ulje... 
    Nisam pametna...

• Hanić
    18. Veljača 2016. 09:48

Pa da, evo odma je malo bolje kad se ne dižem potpuno praznog želuca ...
    Mislim mazat, al nisam još počela, to ću se morat natjerat da mi uđe u naviku, al vjerojatno kad buša počne malo rast...sad ne vidim neki smisao jer sam ravna ko daska,mršavica sam. ni inače nisam baš redovita u mazanju,lijena sam i za to hahahahah...a gle ja sam isto čula da je svejedno s čim se mažeš, da je bademovo ulje super za to ili neka masnija kremica, a isto tako ako si sklona popucat ćeš bez obzira na kreme s njima jedino onda ubiti ublažavaš pucanje...Genetika štaš,ak ti je mama popucala imaš veće šanse da buš i ti nažalost,a opet nemora bit- lutrija draga moja hehe

papaog
    18. Veljača 2016. 10:51

Evo i nas :) 5+6, bila jučer na pregledu, još se ne vidi plod pa neću još otvarati šampanjac jer se prošli puta nije razvio :(. Sljedeći pregled mi je 7.3., tako da se treba još pržiti lagano 3 tjedna :). Ali ako bude sve ok, 15.10. je termin :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.