Evo prepravljenog popisa i napomena!! -
Makonja i Tina220210 vas nemam pa mi javite termine, a ako sam koga slucajno izbrisala neka vice, a za sve ostale cure javite mi samo za spol i ime ako ga vec znate pa ja to sve lako nadodam. Mislim da sam uspjela maknut sve neaktivne forumasice...
Rujan
Julia ~~~~ 05.09. - decko
Saky84 ~~~~ 09.09.- dečko Toma
Sheena ~~~~ 15.09. - decko Matej
Croheidi ~~~~ 17.09. - decko Jan
Koala988 ~~~~ 19.09.
Vjeva ~~~~ 24.09. - decko
Pale ~~~~ 27.09. - decko Niko
Angel2709 ~~~~ 27.09.
GoldZG ~~~~ 27.09. - cura
Listopad
Sunnyday ~~~~ 01.10. - decko
Croatina ~~~~ 08.10.
Crna191 ~~~~ 11.10. - decko Emanuel
Sanjac ~~~~ 12.10. - cura Viktoria
Dolu ~~~~ 13.10. - decko Lovro
Ivek2207 ~~~~ 14.10.- decko Domagoj
GogyRi ~~~~ 23.10. - decko
minnie25 ~~~~ 25.10. - decko
Sony2244 ~~~~ 25.10. - curica Klara
tala ~~~~ 27.10. - curica Cvita
Jazmajac ~~~~ 28.10. - cura
Luckyme ~~~~ 29.10. - decko
Dony ~~~~ 31.10. - decko Noa
Crocandy ~~~~ 31.10. - cura Mila
Frabe ~~~~ kraj 10. - decko
Studeni
Mom2besoon ~~~~ 03.11. - cura
Dalmatinska.dusa ~~~~ 08.11. - decko
Ivchy1306 ~~~~ 11.11. - decko Filip
Diddy ~~~~ 11.11. - decki Grga i Vito
Hubica01 ~~~~ 17.11. - curica Ema
Neznalica ~~~~ 19.11.
Bagi_ca ~~~~ 21.11. - decko
Antartika ~~~~ 25.11. - decko
Rodene bebe
Maya20 ~~~~ cura Lorena - rodila 16.08.
mimica24 ~~~~ dečko Luka - rodila 21.08. (carski)
tatjana_zg ~~~~ decko Patrik - rodila 28.08.
Chippica ~~~~ cura Zoe - rodila 01.09.
angel, lampica je zidna. mora se imati uticnica negdje. mi imamo dvije u blizini krevetica. kabel se ne pomice jer se ucvrsti kao na slici kod prekidaca (nama se skoro nista kabela nece vidjeti zbog ograde krevetica) i unutra ide led zarulja, sto znaci da nema topline. torta je super : )))
joj, nama bi isto perilica susilica trebala, no toliko sam prica cula da to nista ne valja, da se stalno kvari... naravno, sigurno je bolje imati dva odvojena uređaja nego nesto sto radi po 5 sati u komadu, ali mi nemamo mjesta. ni jedan na drugi nam nije opcija, a sigurna sam da nas jako brzo ceka kupovina 2u1 jer bih zimi barem djecju robicu htjela malo prosusiti. ne treba biti ni 100% suho...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pozdravko svima,
Evo i nas da se malo javimo.
Tala ove oblak lampe su prekrasne. Rekla si da ih ima u Ikei?
Peglanje, bljakica, meni se ponudila kuma da će mi doći popeglati sve za klince 😍, ja sretna.
Minnie hvala! Ova prva cura se javlja? Julia?
Vidim da joj je termin sutra....a ja se ne sjecam da se nedavno javila. Ispravite me ako je.
Moram prosurfati oko perilica obavezno. Hvala na savjetima. I ove stare sa par programa su mi cisto ok samo ovaj dio da ima timer i da se vidi koliko jos do kraja pranja bi mi bilo ok
I ja planiram već mjesecima kupiti novu perilicu rublja i dvoumim se oko kilaže. Svi predlažu da je bolje kupiti perilicu s većim bubnjem, ali s obzirom da se i perilice za 5 kg rublja prave od istih materijala kao i one za 7/8 kg rublja kontam da će mi se veća brže pokvariti. Mislim da ću uzeti neku Gorenje A+++ oni ipak daju 5 godina garancije, samo me muči za koliko kg da uzemem.
Meni su svi Gorenje 'popljuvali'
A ja iskreno mislim da je na kraju najbolja ona koja ima sto duze jamstvo!
A mislim da Gorenje i Whirpool daju najduze jamstvo.
Antartika tako smo mi bili odabrali jednu od Gorenja A+++ u Elipsu, mislim da je bila 6.5kg bubanj, al nas je na kraju prodavac uvjerio da kupimo tu Grundig A+++ u istom cjenovnom rangu, isto 5g garancije, 6kg bubanj.
Gledam malo ovaj popis..pa sami decki! Zene izumiru 😮 bas je puno beba deckica zadnje vrijeme, bila sam na familijskom rodendanu nedavno i bilo je 8-9 decki i samo jedna cura, plus moj decko u trbuhu.
JaZmajac, vezano uz jamstvo, tad sam u Elipsu vidla da Samsung na dosta masina ima cak 10g jamstvo i to je bilo najvise, al mi je ipak bilo preskupo pa smo odabrali tu Grundig s 5g jamstva.
Kod mene je curica, ne piše na popisu. :)
E da, Gorenje je ok za pečnicu i slično ali nikako za perilicu rublja i suđa. Bliska rođakinja radi na servisu svih aparata i kaže iz prve ruke što se najčešće kvari. Što se tiče perilice7sušilice donedavno je bilo bolje izet dva zasebna aparata, no AEG i Electrolux su se pokazali super 2u1 i kaže da se isplati jedino njih uzimat.
http://www.sencor.com.hr/halogena-pecnica/smh-331 ovo si zelim kupiti. Jucer sam jela hranu pripremanu u njoj i odusevila me.
Sortiraj odgovore
Najstariji