Frabe, Pale, jaZmajac hvala na pitanju, dobro sam vam ja :) jest da lezim, al stalno nesto, sad na ctg, sad posjeta, sad tlak, sad jelo, sad duga posjeta, knjiga, casopis, serija na mobu i vrijeme brzo prolazi :)
Ali kad vidim ovo sunce vani i kadi dode frendica i prica di je sve bila i di sve ide bas mi bude zao cura koje dugo moraju lezat kao Frabe, al kaj mozemo, cilj je najljepsi i najbitniji 😊
Ja sam sinoc kasno zabrijala da su mi poceli trudovi. Bas je bilo onako kao menstrualna bol i jako nisko..pa sam pratila..i nije se nastavljalo. Prije 1h opet, ali opet se nije nastavilo. Bas se pitam kak znati jel je ili nije :) znam da mora biti periodicno, a ovo sve ostalo, kolko citam, razlicito je od slucaja do slucaja.
Samo da pozdravim..
Mi jucer imali turbulentan dan..od jutra plac,dućan..pa
Mm pokušavao popravit mašinu a ja držala fige da ne uspije da dobijem novu perilicu/sušilicu..izvadio je jednu od 3 čarape koje mi fale 😕 I sad radi..pitam se di su jos te 2..pa spremanje stana,navecer nam dolazila ekipa da se jos vidimo svi prije nego rodim..išla na sisanje dok jos mogu sjedit jer se kod moje frizerke obicno sisanje sa feniranjem oduži na 2h..danas otisli do trga malo na kavu i u muller,našla za nećaka neku igračku za rođendan da nemora mm smišljat sta ce ako ja rodim.. Vidim da ste sve dobro,papate fino..peglate..ja sam probala sa parnom postajom al ja nekako i dalje volim svoju peglicu..ja sam jedna od rijetkih koja voli peglat..jos ko mala od 5god valjda sam mami peglala..
Bagica, Neznalica jedna ima termin na moj rođendan,a druga na godišnjicu..😁
Saljem puse svim novim bebicama,ostalima pozdrave i odoh odmarat konačno..
Koala988 ja se nadam da cemo biti zadovoljne sa nasim perilicama/susilicama. Sta MM kaze, ako potraje tih 5 godina koliko je i garancije bit cemo zadovoljni. Prosla su vremena kad si imao cijeli zivot jednu masinu.
A za grudnjake iz Mullera sam i ja bila skepticna, ali kad sam uzimala, sam sama sebi rekla da ce mi makar za po doma i po noci ako mi bude jako mlijeko nadolazilo biti super. Zbilja sam jako zadovoljna s njima i iako planiram uzeti iz H&M-a isto jedan ili dva, vec vidim da ce se ovi nositi puno vise
Minnie jako ste lijepo sve kupili, mi imamo isti stol i istu fotelju samo bijelu s svijetlosivom navlakom. I ja sam se dvoumila uzeti ovu ili onu sta se bas ljulja, na kraju odustala od one jer mi je islo na zivce to njeno lupkanje po podu.
Inace vjerujem da ces biti zadovoljna perilicom/susilicom. Moja mama u Rijeci ima Candyevu vec jaaako dugo i radi bez greske. Ali tamo je ipak puno meksa voda nego u Zagrebu, ja se isto kao i Pale ne usudim uzeti a za zaseban uredjaj nazalost nemam mjesta. 😏
Ja vise nemam ideju sta kuhati, iskreno bas i nemam teka tijekom dana ali zato me navecer uhvati skroz.
Sad bi najradje isla vidjeti tu tortu u ikeu- ne znam kako mi je promakla.
Tala jel ta lampica na oblak zidna ili? Jel to znaci da mora postojati kabel iz zida ili kako to funkcionira?
Ajme Crna volis peglanje?? Ovo je prvi puta da to cujem! 😆 mozes kad god doci peglati k meni. Ja ti dam da se izgustas do mile volje haha
E da cure imate savjet za dobru perilicu rublja? Ili bar sto gledati na njoj? Htjela bi neki srednje velicine bubanj i da se moze programirati vrijeme kad da pere. Inace nemam neke preference
Susilicu ne mislim uzimati trenutno.
minnie jel bi htjela opet da nam kopiras listu, pretpostaljam da je imas negdje zapisanu, da vidimo ko nam je na redu
Angel Meni je neko tu dao ideju za rucak, pire i spinat a spominjale su se i fasirke (mislim da je sheena) sataras volim pa je on cesto za rucak ali od njega imam zgaravicu.
Sheena da moraju se ponavljati, obicno je menatrualna bol i bol u donjem dijelu ledja,boli pa prestane i onda npr 20 minuta nista pa se ponovi. Kad tako bude obicno krecu da budu sve cesci. Kad su na svakih 5 min to je znak da se ide u bolnicu al kako si ti vec tamo drzim fige da ti krene sto prije
JaZmajac moja velika preporuka su ti Elextrolux perilice. Ima odgodu starta, child safety lock, super programe... ma milina, ja sam jako zadovoljna. Prethodna nam je za nase potrebe postala premalena pa sam ju poklonila mami. Imali smo Electrolux, 6 kg, A+++. Izgleda i radi kao da smo ju jucer kupili.
Sada za Ri uzimamo ovu:
http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnika/samostojeca/perilice-rublja/46953/electrolux-eww1696swd-perilica-i-susilica-rublja/
A zbilja mozes birati koje bis htjela velicine bubanj. Imaju sve...
Angel2709 hvala ti puno! Biti ce nama ove stolice super. Drago mi je da si i ti zadovoljna sa svojom. Jedva cekam da ju sastavimo. Sjedit cu ja u njoj i prije poroda
Sunnyday da, da evo sad ju pronadem pa zalijepim da skicnemo koja nam je sljedeca
Sunnyday to da mi krene samo od sebe cim prije bi bilo idealno 😆 da tako kako opisujes je isto i meni ovdje u bolnici sestra jutros opisala, a moja sestra mi je rekla da ona nije u leđima uopce osjetila, a ostalo da stoji, tako da je valjda taj dio s leđima individualan, al periodicnost i smanjivanje razmaka je valjda kljucna.
Perilicu smo mi prije par mjeseci kupili Gründig , za sad sam poprilicno zadovoljna. Ima super programe (mislim da 18 programa) ukljucujuci onaj za bebe i eco program, odgodu starta, pise kolko ima minuta do kraja pranja cijelo vrijeme itd.
Sortiraj odgovore
Najstariji