Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    25. Kolovoz 2016. 23:38

Saky ma nisu oni losi da cete pustit eto tako nego sad u bolnici su se postavljali ko da ja iman ginekologiju u diplomi jer san vec radjala.Te sta upozoravaju da ne vicen milo pogledan i caopusabok!
    Eto ja ulazin u boks ciljano s namjerom da urlam!Pajdo kad mi sibnes drip ko da cvice zalivas nakon suse onda ocekuj da cu i ja vikat ko ranjenik teski.Krenen ja prodisat al ono,u sedmoj sekundi truda iz mene vristi sve.Znala bi mi babica rec da se smirim i disem pa san je izmedju trudova svaki put pitala samo "stvarno???".
    Ili "nemojte tiskat" a meni svaki atom pokusava izgurat dite pa kad ja krenen ne tiskat postanen sarenoljubicastocrvenoroza jer mi u glavu ode trud i sve kapilare se pobune.
    Uf,moran muza poslat da sta prije plati tecaj da san mirna i ako krene ranije jer si me sad sitila radjaone! 😰

Frabe
    25. Kolovoz 2016. 23:41

Sunny jel ovo isti komentar ka danas? 

Stvarno jel Hubica danas isla ono na kontrolu i nema je?

Chippica
    25. Kolovoz 2016. 23:45

Hvala Sanjac na info :)

Tala-isuse kakve palacinke, sta je ovo? udavila bih se u njima da ih imam ispred sebe, sline mi cure.

Mene ulovili trudovi veceras, ne mogu sjedit ni stajat, jedino polulezeci polozaj pomaze pa mislim da mozda ipak nisu pravi. Idem probat spavat pa cemo vidjet kroz noc :) nocka cure!

koala988
    25. Kolovoz 2016. 23:47

Vjeorjatno će se sutra javiti. Danas nije stigla. Ima ona još vremena, neka uživa. :)

Ja vas pozdravljam za veceras. Odo zagrlit svoj kušin.

koala988
    25. Kolovoz 2016. 23:49

chippica javi se sutra obavezno! bar se malo naspavaj, pa onda i ako krene lakše ćeš izdržat!

Frabe
    25. Kolovoz 2016. 23:52

Chippica ja ti zelim da odspavas i ako jesu i nisu pravi pa ako je i krenilo da odes nonsalantno naspavana i udjes u boks taman za rodit!!! 👏👏👏

Gledajuci ove palacinke ja bi slane radje sad pojela,ma bilo sta konkretnije slano.Slatko mi nije napeto sad.

Koala ja san zagrlila cilu hrpu svojih kusina i nadam se mirnoj noci pa pozdravljam tebe i sveopce pucanstvo! ☺

Sunnyday
    26. Kolovoz 2016. 00:03

Al ste se raspisale dok sam ja vani bila. 
    Frabe i mene u ovoj trudnoci boli lijeva prepona,i to bas jako. A isto tako mi se beba namjestila, danas mi bas smeta i jedva sam hodala. Konacno sam se malo ispruzila pa mi je lakse.
    Pale na netu pise da je 36-40tt u stvari 9.mjesec trudnoce, pratim te u stopu.
    saky meni nije problem okretanje, ja spavam na stomaku i kad se okrecem obavim to bez problema, ma za cudo mogu sve, jedino mi je tesko da se obujem,nalakiram nokte, depilacija, a ovo drugo mogu u glavnom sve.
    Joj nikako da vas pitam, jel vam se desilo da zapnete stomakom? Ja sam nekidan otvorila vrata od auta pa se lupila po stomaku,zaboravim se pomaknuti korak unazad.

Ima jedna suuuper novost, barem mene raduje a to je objavljeno danas na KBC Osijek. Od 1.9. dostupan epidural u bilo koje doba dana ili noci jeeeeeeej  jedva cekam pregled pa da pitam gin jel se treba sta prije uraditi ili samo mogu traziti na porodu.

Sunnyday
    26. Kolovoz 2016. 00:24

Frabe ma na mobu mi ostao post koji sam danas pisala pa sam slucajno opet poslala

croatina
    26. Kolovoz 2016. 01:41

Bok bok evo i mene nakon cijelog dana.. 
    Isli smo do svekrve malo danas i još mi pas ima za ispolagat neke ispite pa je trener dosao po njega i vratio ga navečer i tak.. Turbolentan dan.. 
    Chippica javljaj nam se :D 
    Bili smo i dmu i kupili blazinica 2+2 gratis.. Čak i johnsons ulje.. S njim se ja mazem, a možda i na malom isprobam.. 
    Fali nam jos dosta stvari.. Te kozmetike i toga.. Imamo hrpu stvari jos za oprat..kolikp god sam mislila da sam gotova.. Nisam očito.. Opterećuje me to sad sve i ide mi na zivce jer ne mogu dugo stajat na nogama i vise mi to nije gust nego obaveza i teret i zivcira me.. Sve me zivcira i sama sebi sam suvišna postala.. Ne znam kak muz izdržava sa mnom.. On se meni smije.. Oblacim gace  poslije tuširanja,  jednu nogavicu navucem Al drugu nema sanse pa sam njega zvala da mi pridrzi gaće da nogom pogodim 😂😂😂😂 show.. Jos bi mogla to sve da me ne boli pubicna kost.. Otkako me to boli nema sanse stajat na jednoj nozi.. Uzas.. Da ne govorim da me neki živac maltretira u lumbalnom dijelu kicme kad me zacvika noge mi odsjece doslovno.. Bas mi je dosta toga.. 
    E tak fino sam se sad izjadala xD sad idem spavat..

Chippica
    26. Kolovoz 2016. 05:29

Probudili me grcevi opet nocas u 4, smirili se pred pol sata, a ja vise ne mogu spavat 

Tako da sad blejim u prazno nakon sto sam pojela sendvic i jogurt...macka me gleda k'o da sam pala s marsa. 

Ajme koja dosada po noci biti budan, uzassss

odjavljujem se u nadi sa cu ponovno zaspat :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.