Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    24. Travanj 2015. 08:33

hvala nenana 

nenana
    24. Travanj 2015. 08:43

I da smo da javim..moj mali Lovro udara na veliko..27.4. ćemo ga vidjeti nakon 5 tjedana i ne možemo dočektai

lollipop
    24. Travanj 2015. 09:11

i kod tebe frajer 

Sova5
    24. Travanj 2015. 09:30

Bokić curke.

Evo ja se za vikend udala  Svatovi su bili jako veseli, sve je proteklo genijalno. Mene je valjda toliko oprao adrenalin da sam bila na nogama više od 24h (naravno dan ranije nisam baš mogla spavati, pa onda tulum do jutra). Sve u svemu prezadovoljna.
    I onda ovaj tjedan stiže poziv i šok - moj prekrasan balončić sreće mi je samo puknuo. Javili su mi da su mi izolirali ureaplasmu i da moram uzimati terapiju. Antibiotike smo dragi i ja već popili, a sada ja moram još tjedan dana koristiti vaginalete.
    Ginekolog mi je rekao da na 100 trudnica oko 20 ima ureaplasmu i da ne čitam ništa po netu o tome i da će sve biti ok. Ali nisam mogla izdržati i naravno da sam guglala. Moj Bože, jučer me totalno opralo. Toliko sam plakala navečer. Ne mogu vjerovati da se to događa. Užasno me strah. Prestravljena sam. Nisam bila ni svjesna da već toliko volim tih nekoliko centimetara živog bića u meni  Nadam se da će slijedeći brisevi biti ok, jer mislim da se neću skulirati cijelu trudnoću...

lollipop
    24. Travanj 2015. 09:52

čestitam na udaji prvo 
    nadam se da će sve biti ok i da se beštija povukla...antibiotike ste popili i još vaginalete...ma mora biti ok 

Naanaa2
    24. Travanj 2015. 10:04

Sova, čestitam na udaji  A ureaplasma... ne mogu reći da puno znam o tome jer s tim, hvala Bogu nemam problema, i nadam se da neću ni imati, pa nisam ni istraživala, ali mislim da ovdje ima cura/žena koje su se borile i bore se s tim. Pročitaj unatrag nekoliko stranica, cure su pisale o tome, i ako se ne varam, kneginja je imala velike riječi utjehe i sve ih je smirila svojim riječima. Nemoj se živcirati, samo škodiš i sebi i bebi. Bitno da je otkriveno, da liječiš i sve će biti u redu. Samo misli i pozitivno!!! I ne čitaj svašta na internetu!!

Anci2225
    24. Travanj 2015. 11:30

Sova cestitam na udaji

Evo ja se vratila iz Petrove s tripple testa. Nalazi ce biti za 2 tjedna.
    Na UZV je dok. rekao da misli da je curka
    To nam je vec drugi dok. koji je rekao da misli da je curka
    Velika sam 15 cm i teska 183 gr.
    I zvat cu se Tiana

Kako vi podnosite ove promjene vremena?
    Meni ce se glava raspuknuti

Fluffy2
    24. Travanj 2015. 11:49

Sova cestitam na vjencanju 

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.