Evo još jedne cmoljave. Ja kuliram, kuliram, sva sam kao super i normalna i onda npr gledam The Voice i ridam ko glupača - ridam jer je ovaj ispao pa sam tužna (iako mi nije favorit, ali tužno je da netko ispada), ridam jer je ovaj ostao (tako je lijepo kad netko ostvaruje svoje snove), ridam jer je izvedba dirljiva, ridam jer je loša i sigurno će taj kandidat bit tužan i razočaran. Ma ridam na sve, užas!
Ti reality showovi nisu za mene sad
Mene muči ta bol na lijevoj strani, ispod cice, bole me rebra i to baš poprilično. Tješi me što prođe čim sjednem ili legnem, a pomaže i kad se malo izravnam i istegnem. Mama mi kaže da mi možda bebač stoji okomito jer mi i inače bolje paše što polegnutiji položaj, a sjedeći mi je tako-tako.
Uglavnom, valjda me to samo tijelo podsjeti da sjednem i odmorim, ali pitat ću giničku na idućem pregledu.
Ja sam dosta osjetljiva, ali sam ujedno i onaj tip osobe koji sve drži u sebi i kako bi se reklo "plače iznutra". Ali ne mogu reći da sam pretjerano cmoljava u trudnoći. Mislim, ne više nego obično.
Nekoliko puta sam se rasplakala na glupost (i to nasamo, naravno ) ali sve u svemu.. nisam primjetila značajne promjene raspoloženja. Barem ne zasad.
Ja pak nikako ne mogu ležati na lijevom boku. Inače sam uvijek spavala na lijevoj strani, ali sad mi paše samo desna. Tješim se da je još ok zasad dok mi trbuh nije veliki, ali poslije ću se morati malo više prebacivati na lijevu stranu.
jutro ženske!
nikako da vam se javim , ja sam u petak bila na kontroli, beba je super, ali nisam puno vidila jer je okrenila guzu, tako da ja i dalje ne znam spol!
vidim da sve pisete da vas pucaju emocije, ja ni inače nisam baš laka za rasplakat, a tako sam i sad, da ne osjetim sad vec prave udarce u trbuhu ne bi znala vise da sam trudna. (dobro ajde i što hlače jedva mogu zakopčat iako sam po vagi kod doktorice dobila samo 1 kg ).
imam osjećaj da se sad konaćno vračam u normalu i ovo mi sad počinje ličiti na onu prvu trudnoću kada sam dan prije termina bila do jutra vani puna snage, ovih prvih 3 mejseca me izludilo koliko mi je išlo sporo i koliko sam bila umorna.
jeste sve već izabrale gdje ćete roditi?
Jutro :)
Vidim da sve većinom imamo iste slatke probleme :D
Meni isto zatvor.. nije ništa strašno, al ako ne idem jedan dan imam osjećaj da ću puknut.. trbuh mi se već dosta vidi, loptica je sve veća :)
Pišanje isto ful često s tim da stvarno dosta vode pijem..
Što se pokreta tiče postala sam malo paranoična zadnjih tjedan dva.. već od 16. tjedna sam znala osjetit škakljanje i leptiriće, a sad kad bi trebalo bit češće ja osjetim povremeno..i to većinom kad sjedim pa se pomakne ili kad ležim na leđima.. al isto ne svaki dan u istom intezitetu.. valjda je to sve ok :/
U petak idemo na pregled pa ćemo vidjet kako napredujemo :)
Danas smo točno 20. tjedan
Lolipop, ti i ja smo identične, terminuše kako bi neke rekle :D Zadnje stvari 2.12. i termin 8.9. :)
I da, kako raste trbuh tako i kilice idu gore, a bome i apetit što do sad nije .. do sad sam dobila 2,5-3kg..
Eto.. uživajte cure i želim vam što manje probadanja i nek sve bude ok kao i do sad
ja sam primjetila da su me ljudi užasno počeli nervirati pogotovo oni koji se kao brinu a zapravo ih boli briga za mene i mrvu i najrađe bi ih šamarala općenito me živcira ta pažnja i skakanje oko mene...
iva ja nemam šta birati samo još razmišljam koju bi opciju...stolčić, kadu...kada me privlači jer MM može biti cijelo vrijeme samnom no s druge strane brisevi moraju biti uredni taj zadnji mjesec i kada mora biti slobodna...
ljubav da mi smo terminuše...meni je zadnja M bila 4.12. a termin 9.9.iako se uopće ne nadam da ću roditi 9.9.
Lollipop i Ljubav i ja sam s vama u terminu, meni je 8.9 ali viditi cemo kad ce to na kraju biti, ja bi volila da se malo požuri jer je meni 31.8 rođendan pa da dobijem poklon :) Samo se nadam da neće biti ko prvi put kad sam prenjela 14 dana.
joj mi nemamo rodilište pa imam izbor između tri najbliža, a ni o jednom nisam čula nešto super, pa ću sad vidit da li ću u Vinkovce, Vukovar ili Sl Brod. Prvo sam išla kod mame :) tj u grad iz kojeg sam ali sad mi to više ne odgovara. A koliko znam mogu zaboravit na kadu, stolčiće i ostalo jer toga ovdje nema :(
Iako ni prvi put nije bilo strašno na stolu pa onda se tješim da ce i ovaj put biti tako, ako opet budem svega 2 sata u rađaoni biti će super
Sortiraj odgovore
Najstariji