jutro cure...
joj da kneginja kasnije sam se sjetila za palentu...prema GI i mrkva je loša (kuhana) i standard pašta, krumpir...imam tabelicu
uglavnom natašte mi je 4,5...sad sam jela pa ću vidjeti za 2 sata...
ja nemam takve želje i prohtjeve da ću u ponoć na benzinsku...ali zato moglu pojesti puno manje količinski a cca svaka 4 sata sam gladna
i bude mi loše nakon ručka bez obzira na to šta jedem...samo juhu, varivo, meso, lešo...bez puno žačina, ne solim puno jer ne volim...i svejedno mučnina i nakon nje žgaravica...ne kužim zašto
Mene ubije ta glad kasno navečer, morat ću malo pripaziti.
Apsolutno preporučam da ne čitate ništa, ja sam sva mirna i pozitivna otkako sam prestala odlaziti na sve moguće stranice i forume, samo ovdje navratim
(Aha, mirna i pozitivna, a neki dan sam tu vrištala od frustracije )
Inače, ja imam 29 i ginička mi stalno govori da sam mlada, baš mi je to super
mene ubija glad u svako doba dana
ugl evo mojih mjera
7:30- 4,5 (natašte)
8:30- 6,2 (1 sat nakon jela)
9:30- 4,7 (2 sata nakon jela)
ja mislim da je ovo super...iako je srednja vrijednost 5,1 ali vidjeti ću nakon OGTT-a
joj danas mi baš neki dan za šetnju a ne smijem već me boli i lijevi kuk i leđa od ležanja
ma to je super...al dr kake malo :D meni je srednja vrijednost nakon 14 vadjenja 5,28 i opaki sam dijabetičar hahahhaha
da zbilja pretjeruju...baš ono šta se pisalo nekoliko stranica ranije...kao da je moja prabaka na selu znala za dijabetes, spuštenu posteljicu i sl stvari
Jutro cure :)
Vidim da ste većinom sve odlučile ne čitat više "pametne" savjete s neta :D Pametno! Meni žao što sam prva 3 mjeseca čitala ono šta treba i ne treba.. bezveze si nabijala paranoju :D
Jučer sam prvi put u ovih 17 tjedana doslovno samo jela i ležala.. ko nasukani kit s kauča u krevet.. i takooooo mi je bilo lijepo malo me deprica prala jer dečko otišao u ponedjeljak pa mi uvijek treba par dana da se posložim i vratim u normalu :D
Danas eto u Rijeci sunce i vrijeme ko stvoreno za šetnjice i kavicu pa se i ja polako vraćam u normalu.. samo šta mi ovih 28 dana uvijek presporo prolaze :(
Novim mamicama dobrodošlica, a starim forumašicama puno pusica
Ne brinite oko šećera i ne nabijajte si paranoje.. još najbolje da vam je šećer 3, a trudnice smo i slatke smo same po sebi tako da je to odmah u startu +2
Ma curke moje, mislim da bi trebale svega pomalo jest i briga nas,pa nije nam secer6,7.... Cak nam
Ni ne dolazi do 6 stvarno nam ti dr.sam stres nabijaju,jos ce nam se od zivciranja secer povisit,a ne hrane!
Ma ja cu pojest sta mi se jede,naravno necu cijelu cokoladu i sve napolitanke ali par kockica pa nece mi valjda nista biti....eto dns tako razmisljam hihihi dok me sutra ne pocne paranoja hihihih znam sebe!!!
Curke jel vi puno piskite?! Ok ja navecer popije 2, 3 case vode pa se dizem 3,4 puta piskit....jos pijem te tablete za e.colli sad neznam dal me i one dodatno teraju na pipi?!
Al kad legnem vec znam da cu se 3-4 puta dizat i ic na wc!! A navecer budem napuhana ko zabica 🐸 podrigujem-prduckam-piskim...
Puse svima mwa,mwa...
Sortiraj odgovore
Najstariji