Meni trbuh baš nije napet. Ono... primjeti se ispupčenje ispod pupka koje ne mogu uvući u sebe, ali nije napeto ni toliko tvrdo. Više kao da sam se jako najela.
Kneginja…bas lijepo da si osjetila bebicu..milina...
I ja jedva cekam to..
Branchy.. Vidim da smo samo dan razlike u trudnoci..ja sam 15+2... I da ugl ujutro mi je malo dvrdi trbuh..onak onaj donji dio...pa popodne opet diram pa vise nisam sigurna jel zabrijavam ili sta...haha...a sta ces..kad smo nestrpljive ocito s iscekivanjem tih nekih stvari..
Netko je pitao koliko vremena je proslo od pokusavanja do zaceca ...ja sam prestala pit pilule nakon vise od 7 god i nakon otp 6 mj sta se nismo pazili ostala trudna...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
ja se isto sva smotam jer mi je u pocetku to islo sporo, a sad vec nekak brzo ide :D
jedva cekam iduci tjedan 16 tjedan pa da idem na pregled i UZV - ja bi isto svaki tjedan isla gledat bebicu, ovak si stalno mislim jel sve ok, pa se uvjerim da je.
jel vama krvari zubno meso?? ja poludim kad god perem zube, bas me to zivcira i onda poslije onaj metalni okus, bljak
joj kneginja divnoooo...tako je meni jučer bilo kao da mi je u trbuhu mali akvarij i ribica...ali smo jučer navečer...sad stalno čekam...
danas mi je tata donjeo aparatić za šećer pa ću sutra mjeriti natašte i 2h nakon doručka baš me interesira šta će reći
netko je pitao koliko je vremena trebalo do začeća...pa nama 3 mj s tim da sam pila tu tinkturu vrkute i taj mj.sam ostala trudna..imali smo samo 6 mj fore od dr pa me već lovila frka iskreno...
ja sam taman u 12 mj bila kod zubara a sad bi morala opet s obzirom na trudnoću al ja nemam problema s krvarenjem jedino šta imam početak paradentoze pa moram paziti a kvaliteta zuba mi je super pa se nadam da će i ostati takvi
osim krvarenja, inace me nista ne muci tipa karijes, pa zasad ne pomisljam na odlazak :) iako sam citala da treba ici cak i cesce u trudnoci zbog manjka kalcija pa da ne bi bilo....nista, morat cu i to ubacit sad u 4 mj cini mi se
Kneginja ne znam o kakvom to grču pričaš ali i ja to imam baš pri naglijim pokretima. Malo me i strah nekada! Drago mi je da si već osjetila bebača to je prekrasno
Cure osjećaj je bio prečudan...muz mi jutros govori da mi je vidio facu..kaze uvatila se se za drob i ukočila...mislio sam bože sta joj je....hahahha...al trajalo je kratko...ma ono...dite me je nogama i rukama dodirivalo iznutra...strasno nesto
iskreno vise sam se poplašila nego raznježila jer nisam uopće očekivala..a jos tek iza sna....i danas cili dan mislim...ne smin oovako sist...moram se ispravit...sad iman cilo vrime osjećaj kako god da se namistim da cu zgnječit bebu ahhahaha
ludilo :D
netko je pitao koliko dugo do začeća....hmm...kod nas je bilo fora u dva navrata...počeli mozda 4 mjeseca prije vjenčanja...al neredovito...i odlučili kad se uzmemo ako prvi mjesec ne uspije idemo na spermiogram..sve preglede da budemo ziher jesmo li zdravi (jer smo oboje malo seniori :) ) ,pa ako ne upali na umjetnu!
Prvi misec braka prolazi...ja nazvala Cito u St da narucim prvo muza jer kod mene sve 5....i to jutro kad smo morali ic u st...ja napravim test_trudna.Srića ljudi su bili ok razumni...otkazali...ali sam prvi pregled tu obavila..čisto jer su ok:)
tu bebu smo izgubili u sedmom mjesecu lani. Misec i po sam čekla da se malo unormalin...i odmah u akciju...dakle u 8-9 počeli...a 9.1 ostala trudna. E da...i opet se odlucimo ako do nove godine ne bude..idemo u cito hahahhaha.....al sreca ovaj put smo bez rezervacije pregleda prosli :D Nije loše s obzirom na godine :D (ja sam 39 muz 45)
valjda smo sretnici..bog nas voli...i jednosatvno je sve ok...
Branchi kažu u 1.tromjesečju obavezan pregled kod zubara...da se vidi da li je sve ok i da kaže na šta obratiti pozornost...pošto ja volim ići zubaru i nemam strah ja mogu i jednom mjesečno...
kneginja tako i mene strah kad sjedim da ću je zgnječiti unutra i da ima malo mjesta za plivanje i akrobacije
to su samo nase gluparije koje umisljamo :D
ima beba mjesta koliko hoce...a i pliva u vodici..nsita joj ne moze bit..naravno ako se ponasamo normalno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji