Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    30. Ožujak 2015. 21:26

Po ovome što sve vi pišete itekako je povišen. ... Nije baš da i jedem slatko. Ne traži mi se. Osim sladoleda što malo pojedem. Više tamanim slano.

Sanjarica
    30. Ožujak 2015. 21:34

Naanaa

Po ovome što sve vi pišete itekako je povišen. … Nije baš da i jedem slatko. Ne traži mi se. Osim sladoleda što malo pojedem. Više tamanim slano.

Kako god probaj se ne zamarat previse time.. Sljedeci puta ces je lijepo pitati pa ce ti valjda objasnit... A i se tice tog praga za secer -navodno je  unazad nekoliko godina taj prag dosta smanjen...tako da... No stres! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Aninica
    30. Ožujak 2015. 21:44

Ma glukoza ako nije preko 6 to je ok! Smanjili su prag i to je sve zbog farmaceutske industrije. Malo pripaziti i ok! Ja svaki dan mjerim aparatićem! I bitno je da ga mjerite na tašte.

Cvarak
    30. Ožujak 2015. 22:30

Ma nek idu sa tim secerom....ja sam sva u strahu i nejedm slatko a bas bi jela i sladoled i cokolade:(( pitat cu ja u cet ovog dr.Kosa kazu da je on jako dobar ginekolog....ko je mojoj babi mjerio secer mos mislit,kopala vinograd hranila zivotinje ....nije ni znala da je trudna, a dns nemoj ovo nemoj ono....pazite na ovo pazite na ono...maaa uffffg

Ryanne
    31. Ožujak 2015. 07:54

Ja sam vadila krv sa 10 tt i šećer je bio ok. I sad sam tek naručena sa 19 tt (dakle, ze mjesec dana) i baš me zanima kakav će sada biti.

U zadnje vrijeme malo pazim na prehranu. I dalje jedem dosta i kad poželim junk food pojedem ga. Ali ne kupujem čips ni čokolade. Eventualno onu neku malu čokoladicu na blagajni.
    Tako da sam sada 15tt i na +1,5 kg. S time da u poslijednja 2 tjedna nisam dobila ništa na težini.

A kako nisam bila ni na uzv-u već 3 i pol tjedna i neću biti još iduća 4 malo me brine što nemam više mučnine, jake napadaje gladi i sl. Mislim, duboko u sebi znam da je sve ok s bebicom i da sigurno raste, ali ja nemam više nekih posebnih tegoba, ne osjetim je još i ne vidim na uzv-u pa mi to čekanje teško pada.

Bilo bi super da se cijelu trudnoću osjećam ovako dobro i ful pokretno, ali da ipak mogu osjetiti bebolinu.

Ashley
    31. Ožujak 2015. 08:30

Bok cure i dobrodošle nove!
    Svima koje se uzrujavaju najradije bih rekla: " nedajte da vas sitnice stresiraju" , ali neću jer vidim da ni sebi ne mogu pomoći u stresnim situacijama i da me stres dosta uništava
    Od prošle sam srijede na čuvanju trudnoće, tj. ne radim više.

U petak sam ponovno kod gina (na redovitom pregledu, pa se veselim što ću obaviti još neke pretrage i ponovno vidjeti bebicu). Naime, zadnjih 2 tjedna sam imala dosta stresnih situacija i uhvatila me panika da se to odrazilo na bebicu. Jedva čekam petak. Predugo mi je ovo čekanje od 3 tjedna koliko je prošlo od zadnjeg pregleda.

Što se tiče hormona, odavno me peru, rasplačem se na svakakve sitnice, a stresne situacije me toliko dotuku da ne spavam od brige.
    Za trudnoću mi znaju samo tri jako dobre frendice: jedna  je rodila prošle godine (njoj sam prvoj rekla) me svako malo zove i pita kako sam, objašnjava mi da su svi simptomi normalni, dala mi je neke knjige koje ima, druge dvije nemaju djecu, zanimaju se za simptome i kako je to biti trudna, zabrinule su se kada sam im rekla da idem na trudničko bolovanje, ali sam im objasnila da je ok i da je to preporuka gina. Moram izbjegavati stres i napor...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI