Nekad mi je baš čudno čitati vaše strahove jer mene ništa od toga ne brine, nemam pojma. Nisam čak toliko u iščekivanju toga da osjetim bebu, valjda zato jer mislim da je još rano (iako me sad kneginja pokolebala ). Ja sam stalno u filmu da je sve super
Ali se isto veselim idućem pregledu (za tjedan dana!) kao malo dijete
E da, nama su trebala 4 mjeseca, poslije vjenčanja smo se prestali štititi i očito su nam pasali zimski blagdani i malo godišnjeg jer evo, naša mrvica je tu u maminom trbuščiću
pa u sklopu kompletne krvne slike mjeri se i glukoza a OGTT se radi u 20.tt
kneginja to je tako lipo, jos se pratimo s trudnocom pa cu sad i ja bit u iscekivanju
Inace u Cita vodim trudnocu i doktor me napa sta sam cekala do sada haha, a imam 28 god..
kosee uzivaj u svom opustenom stanju morat cu ja prestat citat negativna iskustva sa strane. Svjesna sam da ce sve bit kako mora bit al opet strahovi oko svega..
Fluffy
ma zamisli...28!!!! hahaha...ajme i tih doktora....moja je za primjer bila cila sritna kad sam joj dosla sa trudnocom...mislim na drugu trudnocu jer mi je prva otišla..a s njom sam isla u cita. i bas mi se dr posvetila...ali nikad niti s jedom riči nije spomenila da sam drugačija...da sam okasnila...bilo sta :D
samo kad bi frikirala od straha na pregledu...rekla bi...ema opusti se..ti nista ne mozes prominit bit ce onako kako je zapisano :D
moram rec da sam za sad sa njom zadovoljna,za razliku od cita....tu sam se šokirala hladnocom...bila sam u one zenske (plavuše )..da joj sad ime ne spominjem....ma ono...ko da pregledava santu leda. da trudni ste...trudnoca je na pravom mjestu. i točka ..ni a ni b....ja se oblačim ..i pitam oću li pit folnu ...a ona....a sta aj znam...to je an vama. ma ono....jebi se hahahhaah...i na izlazu 300 kunića...
tad i nikad vise..ne znam koji mi vrag bio i tada
hahaha ma zamisli! Skupi su, prvi pregled sam platila 450 a drugi 250 kn, ali sam zadovoljna jer imaju genijalan uzv. Moj doktor nije hladan, pozitivan je i dobar jedino sta je malo brz i nema kod njega puno price ali imam povjerenja u njega pa sam odlucila ostat. On kaze bez uljepsavanja sve kako je i meni je to ok. Jedino za te pare malo prekratko traje cjelokupan pregled to je minus.
Samo je poslije reka pa mlada si, zdrava si sta se bojis sve je u redu!
Fluffy
biće dr P. ćula sam za nejga da je ok...
neka meni ipak moje :) sve džabaluka a zena je stavrno super....iako sam je izbjegavala u prvoj trudnoci radi zlih jezika...nista se nije potvrdilo sta sam čula za nju....bas suprotno. ILi je do mene...moj pregled nikad ne traje manje od 30 minuta...minimalno...dušu joj izvadim ahhaha :D
mislim da žena odahne kad izađem iz ordinacije :D
moram se tu izjadat...
danas cijelo popodne grickam cokoladu s rižom da bi sad skužila da sam skoro 200 g pojela toliko o tome da pazim na slatko
baš me zanima kakav će ujutro bit šećer
Sortiraj odgovore
Najstariji