vezano za jesti i ne jesti....jedem sve..pogotovo ribu!!! osim sirove sušene...a obozavam losos :( i ne jedem tunu iz konzerve jer je to inace otrov zivi pogotovo u trudnoci. jakoooo vam je zdrava sardina iz konzerve...znam da cudno zvuci..ali je :)
jos izbjegavam sirovu mocarelu i fetu i bilo sta mlijecno sta nije pasterizirano...na svemu uglavnom piše.
smanjila sam pršute i kobase ali nisam izbacila.
inace...sve drugo mlatim kooooo velika ahhahaha :D
o imenima smo vec pisali...samo se vrati nekoliko (?) stranica nazad...čak smi ih i dali u javnost kako se sicam...ovde da ti ga netko i ukrade nema veze :D...bas bi volila cut vasa,od novih zenica...
mi imamo i za jednu i drugu opciju...muz izabrao za musko..ja za žensko....a vidicemo oce li se sta prominit do kraja :D
Oh, oprostite, nisam znala da ste pisale o tome. Koliko sam ja čitala unazad nisam naišla na tu temu, ali sutra kad budem imala vremena se "bacam" na traženje
Eto, da onda i ja kažem naš izbor. Ako bude dečkić bit će Niko (to je 99,9%)i to je jedino muško ime koje nam se oboma sviđa. Za čudo, za taj izbor smo naišli na odobravanje i baka i djedova. A curica- prvo je trebala biti Ema. Ali, kao što sam rekla, smatramo da je to ime postalo prepopularno (iako ni Niko nije daleko, ali to nam je izbor i zbog jednog djeda), a sad muž nešto "šteka" sa izborom, a ja sam oduševljena s imenom Tena. To mi je ime zadnjih mjesec dana apsolutno savršeno jer je kratko, tako umiljato, slatko i kod nas nije uopće često. Tu već bake i djedovi imaju podijeljena mišljenja, ali smo odlučili da će izbor biti isključivo naš, znači samo nas dvoje, bez obzira na mišljenja drugih i ostatak obitelji.
ja sad malo zbunjena al stavrno mislim da smo pisali...mozda vec u početku....Niko je super..svidja mi se...Ema da ne govorim :) ja sam ema ..znam da je savrseno hahahhahah :D
ma kakva suglasnost didova i baka...nema toga....moji ce se sigurno zblekat ako bude musko...bit ce MAtija...muz tako zeli...i mnei je super...a na hebrejskom znaci dar od boga. mogu vec zamislit komenrat moje stare hahhaha....reci ce...tako se u nas na selu babe zovu :D
ali ne zamaram se....
moje djete..moj izbor :D
I mi imamo ime! Za curicu Tisa, a za dečka Mak. Ja nisam vidjela da ste pisale o imenima. Očito sam kasnije došla. Idem gledati prijašnje postove.
Aninica, evo i ja tražim po starim postevima. Došla sam do 20-te stranice.... Napredujem polako...... hahahahaha
Kneginja, imaš prekrasno ime
Ali kod nas jedni prijatelji svojoj kćeri dali to ime pa smo i zato odustali. A Matija je meni baš prekrasno ime. I mužu se sviđa, ali je "zauzeto" jer također jedni prijatelji imaju sina Matiju, pa smo to prekrižili.
A ti komentari baka i djedova- voljela bih da prihvate naš izbor, ali ako neće što bismo im mi. Nama se sviđa i to je najbitnije. Nisu ni ostali kad su imena svojim klincima davali nas pitali sviđa li nam se. Iako mi je bezobrazno i neukusno komentirati nečiji izbor. U redu je da svatko ima svoje mišljenje, ali da ženi koja je trudna komentiram a jest ti to glupo ili seljačko ili neznamšto ime ne pada mi na pamet. A znala sam čuti takve komentare dok su cure oko mene bile trudne. Onda bi meni bilo neugodno i sram za druge.
Mislim da se nije pisalo o imenima.. Ema je moje najdraze ime al isto 2 prijateljice dale curicama to ime.. Ako bude curica meni se sviđa Marta ili Paola . A djecak mozda Jere, Frane ili Marko. Ugl dragi inzistira da ime bude 'normalno' i hrvatsko :)
Ja bi najradije da se curica zove Lora al se svi rugaju tome :/
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji