Dame moje, nije mi jasno gdje zapinje. Ja sam sad probala ispočetka prateći svoje korake kako sam vam napisala i meni sličica dolazi bez problema. Jedino ako nije stvarno do toga što kaže Sanjarica :) da ne može preko moba već samo preko kompa.
Aninica uspijela si!!
Da,da treba preko kompa..preko moba nece...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
većer trudilice :D
evo i ja poslala za radosnicu...nesto sumnjam da cu je dobit...al ajd :D..i ja sam napamet napisala ime...muskog djeteta ,,,iako ne znam sta ce bit..al je to ime unisex..pa mozda upali :D
inače...moj "godisnji" ide kraju...pomalo jedva cekam u svoju kucu ici..mater me šopa ko božicnu tuku...mislimd a sam se nadebljala...sad imam fore deset dana pazit da se kilaza opet stabilizira do sljedeceg pregleda...da me dr ne špota.D
inače...nema vise mucnina...nema nekih problema...tu i tamo rpbadanja..slabija i malo jača...ali do sada svaki put povezana ili sa punim crijevima ili zrakom u istima...tako da se ne brinem
pusa s mora...sa lude bure....puše li ga puše :(
Pa eto uspjela sam i to s moba. Da meni nije jasno kako te bake i mame i dalje misle da trudnice trebaju jesti za dvoje. Zato i jesam u prvoj trudnoći nabila 20 kg. Sada jedva čekam ljetnu, laganu hranu. Kad sam već kod toga... Jedete li škarpinu u trudnoći? Zapravo ribu općenito. Neki kažu super, neki nikako... Malo sam zbunjena!
To pitanje u vezi ribe i mene zanima.. Ja sam inace luda za tunom,kalamarima, skampima,pidocima i sad svuda po int citam da bas ta vrsta ribe nije dobra...
Ok jasno mi je za pidoce jer oni su poznati po tome da "pokupe" sve te neke lose stvari iz mora.. Ali za ovo drugo mi nije jasno... Svako prica svoju pricu a na internetu bome nades svakakvih gluposti pa vise neznam koga slusat...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ne brinite drage moje, dobit ćete Radosnicu. Ne vidim razlog zašto ju ne biste dobile kad sam i ja istoj situaciji kao i vi; nit sam rodila nit mi dijete ima ime. Ja se sad ni ne sjećam što sam stavila pod ime djeteta. Trudnički mozak... hahahaha..... Kroz 10-ak dana bi vam trebala stići na kućnu adresu. Bar je meni došla.
Kad smo već kod imena, jeste li već odabrali neka sa svojim jačim polovicama ili ste još u pregovorima? Mi smo imena znali i prije trudnoće, ali s trudnoćom se nešto promijenilo. Za dečkića je ostalo isto; jedno jedino ime koje se sviđa oboma. A za curicu pregovaramo jer ono koje nam se prije sviđalo se ispostavilo da je prepolurano. Ja sam "pronašla" savršeno i najljepše (kako sam skromna ) ime za našu curicu (naravno, ukoliko bude curica) , ali se mužu ne sviđa. Tj., nije mu nešto jer je slavonsko, a mi ni blizu Slavonije. Ali se nadam ukoliko se ispostavi da nam stiže curica da ću ga uvjeriti kako je ime savršeno.
Iako se riba ne preporuča u trudnoći, posebno neke vrste, ja mislim da od konzumiranja jednom ili dva put mjesečno (npr. tuna, mislim da može i jednom tjedno) ne može biti posljedica na trudnoću i bebu. Ne treba pretjerivati, ali da se potpuno izbjegava- mislim da nema potrebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji