Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Silvia3
    28. Ožujak 2015. 16:37

Cvarak meni su mucnine prosle ali zgaravice se nemogu riješiti mislim da ce me to pratiti do kraja...
    Lollipop moze pojasnjenje za jagode? Ja sam alergicar i prije sam jako reagirala na jagode.sad više ne toliko ali ih nesmijem pojesti tonu nego malo i nema alergije..nije valjda da ih nesmijem jest...pa ja bi se stvarno prodala za jagode,jednostavno ih obožavam :( lollipop reci da to nije istina mooolim teee

Ljubav2
    28. Ožujak 2015. 18:47

Ajme ja sam danas bila kod dečka na roštilju.. čevapčići, kobasice, vratina, rižoto, francuska, salata, jagode, kolači :D Pucam po šavovima :D

Aninica
    28. Ožujak 2015. 18:51

Hvala na informatičkoj poduci no ne znam da li sam uspjela

Ljubav2
    28. Ožujak 2015. 18:55

evo ja sam uspjela.. hvala Naanaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.