Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • miljevićka20232024
    03. Kolovoz 2024. 09:03

Cao cure trebam pomoc, menga mi je trebala danas doci ali imam vec dva dana neku smedu mrlju na gacicama pa me zanima da li se moze raditi o implantaciji. 
    Ovulacija mi je bila 20.07. 
    Lp cure i saljem puno pusa 😘😘😘😘

• MandM
    03. Kolovoz 2024. 10:04

Poz može se raditi o implataciji... Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe... Sretno ♥️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• miljevićka20232024
    03. Kolovoz 2024. 10:17

MandM

Poz može se raditi o implataciji… Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe… Sretno ♥️

Hvala ti draga puno od srca danas cu fan napraviti ili ujutro pa ponoviti za par dana, voljela bih da je trudnoca ovo bih bila treća. 
    Saljem puse 😘😘

• MandM
    03. Kolovoz 2024. 14:22

miljevićka20232024

MandM

Poz može se raditi o implataciji… Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe… Sretno ♥️

Hvala ti draga puno od srca danas cu fan napraviti ili ujutro pa ponoviti za par dana, voljela bih da je trudnoca ovo bih bila treća.
    Saljem puse 😘😘

Držim fige da bude i sretno sretno sretno ☺️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• miljevićka20232024
    03. Kolovoz 2024. 15:17

MandM

miljevićka20232024

MandM

Saljem puse 😘😘

Hvala draga moja 😘

• miljevićka20232024
    03. Kolovoz 2024. 17:48

MandM

miljevićka20232024

MandM

Saljem puse 😘😘

Draga ipak nista nakon ova dva dana dosla menga i jako me boli stomak. 
    Vise srece iduci mjesec

• MandM
    03. Kolovoz 2024. 17:51

miljevićka20232024

MandM

miljevićka20232024

MandM

Saljem puse 😘😘

Vise srece iduci mjesec

Zao mi je stvarno.. sad se oporaviti i ponovno pokusati vjerujem da bude uskoro došlo ❤️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• miljevićka20232024
    03. Kolovoz 2024. 21:24

MandM

miljevićka20232024

MandM

miljevićka20232024

MandM

Saljem puse 😘😘

Vise srece iduci mjesec

Zao mi je stvarno.. sad se oporaviti i ponovno pokusati vjerujem da bude uskoro došlo ❤️

Ma hoce sigurno vjerujem u to
    Hvala ti puno pusa 😘😘

• miljevićka20232024
    06. Kolovoz 2024. 09:25

Drage moje imam jedno pitanje. 
    Ja sam cetiri dana imala neku cudnu "mjesecnicu" dva dana mi je islo samo smede, a onda krv jedan dan i danas mi je opet smede i prestaje, malo me pecka u lijevoj cici, da li moze da bude da je ipak T u pitanju.
    Lp i saljem puno pusa 😘😘😘😘

Marina.25
    06. Kolovoz 2024. 09:37

miljevićka20232024

Drage moje imam jedno pitanje.
    Ja sam cetiri dana imala neku cudnu "mjesecnicu" dva dana mi je islo samo smede, a onda krv jedan dan i danas mi je opet smede i prestaje, malo me pecka u lijevoj cici, da li moze da bude da je ipak T u pitanju.
    Lp i saljem puno pusa 😘😘😘😘

uradite test, krvarenje moze biti i kad je vanmatericna trudnoca te s toga sto prije provjerite i sretnoo

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.