https://ibb.co/QfL2s0H
Bok cure, je li ovo po vama pozitivno?
Ne znam koji mi je dan ciklusa, niti kad očekujem m jer imam užasno neredovite cikluse i 3mj sam bez kontracepcije. Za sada nam je metoda začeća ta da pokušavamo često i radim testove svaka 2tj. Ovaj test je prvi koji me zaintrigirao zbog ove sjene. Vidite li i vi sto i ja?
https://ibb.co/QfL2s0H
Bok cure, je li ovo po vama pozitivno?
Ne znam koji mi je dan ciklusa, niti kad očekujem m jer imam užasno neredovite cikluse i 3mj sam bez kontracepcije. Za sada nam je metoda začeća ta da pokušavamo često i radim testove svaka 2tj. Ovaj test je prvi koji me zaintrigirao zbog ove sjene. Vidite li i vi sto i ja?
Bok, mogao bi biti pozitivan da. Obavezno ponoviti za 2 dana pa bi crtica trebala biti tamnija. :)
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Poz može se raditi o implataciji... Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe... Sretno ♥️
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Poz može se raditi o implataciji… Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe… Sretno ♥️
Hvala ti draga puno od srca danas cu fan napraviti ili ujutro pa ponoviti za par dana, voljela bih da je trudnoca ovo bih bila treća.
Saljem puse 😘😘
Poz može se raditi o implataciji… Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe… Sretno ♥️Hvala ti draga puno od srca danas cu fan napraviti ili ujutro pa ponoviti za par dana, voljela bih da je trudnoca ovo bih bila treća.
Saljem puse 😘😘
Držim fige da bude i sretno sretno sretno ☺️
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Poz može se raditi o implataciji… Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe… Sretno ♥️Hvala ti draga puno od srca danas cu fan napraviti ili ujutro pa ponoviti za par dana, voljela bih da je trudnoca ovo bih bila treća.
Saljem puse 😘😘Držim fige da bude i sretno sretno sretno ☺️
Hvala draga moja 😘
Saljem puse 😘😘Držim fige da bude i sretno sretno sretno ☺️
Draga ipak nista nakon ova dva dana dosla menga i jako me boli stomak.
Vise srece iduci mjesec
Saljem puse 😘😘Držim fige da bude i sretno sretno sretno ☺️Draga ipak nista nakon ova dva dana dosla menga i jako me boli stomak.
Vise srece iduci mjesec
Zao mi je stvarno.. sad se oporaviti i ponovno pokusati vjerujem da bude uskoro došlo ❤️
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji