Je li test pozitivan?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doriis

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

miljevićka20232024

Lp zene 😘😘😘
    Vidi li ovdje iko crticu ili je vidim samo ja.
    Lp 😀
    https://ibb.co/9tDL2Q5

Ja ovdje ne vidim crticu. Na istom testu sam i ja radila test i odmah su se pojavile dvije tamne crte

Iduci pregled 04.11.2024. u TA
    22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗

• Becks

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

https://ibb.co/QfL2s0H
    Bok cure, je li ovo po vama pozitivno?
    Ne znam koji mi je dan ciklusa, niti kad očekujem m jer imam užasno neredovite cikluse i 3mj sam bez kontracepcije. Za sada nam je metoda začeća ta da pokušavamo često i radim testove svaka 2tj. Ovaj test je prvi koji me zaintrigirao zbog ove sjene. Vidite li i vi sto i ja? 

• MandM

Broj poruka: 163

Prijavi adminu

Becks

https://ibb.co/QfL2s0H
    Bok cure, je li ovo po vama pozitivno?
    Ne znam koji mi je dan ciklusa, niti kad očekujem m jer imam užasno neredovite cikluse i 3mj sam bez kontracepcije. Za sada nam je metoda začeća ta da pokušavamo često i radim testove svaka 2tj. Ovaj test je prvi koji me zaintrigirao zbog ove sjene. Vidite li i vi sto i ja?

Bok, mogao bi biti pozitivan da. Obavezno ponoviti za 2 dana pa bi crtica trebala biti tamnija. :)

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• miljevićka20232024

Broj poruka: 65

Prijavi adminu

Cao cure trebam pomoc, menga mi je trebala danas doci ali imam vec dva dana neku smedu mrlju na gacicama pa me zanima da li se moze raditi o implantaciji. 
    Ovulacija mi je bila 20.07. 
    Lp cure i saljem puno pusa 😘😘😘😘

• MandM

Prijavi adminu

Poz može se raditi o implataciji... Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe... Sretno ♥️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• miljevićka20232024

Prijavi adminu

MandM

Poz može se raditi o implataciji… Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe… Sretno ♥️

Hvala ti draga puno od srca danas cu fan napraviti ili ujutro pa ponoviti za par dana, voljela bih da je trudnoca ovo bih bila treća. 
    Saljem puse 😘😘

• MandM

Prijavi adminu

miljevićka20232024

MandM

Poz može se raditi o implataciji… Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe… Sretno ♥️
    Hvala ti draga puno od srca danas cu fan napraviti ili ujutro pa ponoviti za par dana, voljela bih da je trudnoca ovo bih bila treća.
    Saljem puse 😘😘

Držim fige da bude i sretno sretno sretno ☺️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• miljevićka20232024

Prijavi adminu

MandM

miljevićka20232024

MandM

Saljem puse 😘😘

Hvala draga moja 😘

• miljevićka20232024

Prijavi adminu

MandM

miljevićka20232024

MandM

Saljem puse 😘😘

Draga ipak nista nakon ova dva dana dosla menga i jako me boli stomak. 
    Vise srece iduci mjesec

• MandM

Prijavi adminu

miljevićka20232024

MandM

miljevićka20232024

MandM

Saljem puse 😘😘
    Draga ipak nista nakon ova dva dana dosla menga i jako me boli stomak.
    Vise srece iduci mjesec

Zao mi je stvarno.. sad se oporaviti i ponovno pokusati vjerujem da bude uskoro došlo ❤️

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.