Poz može se raditi o implataciji… Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe… Sretno ♥️Hvala ti draga puno od srca danas cu fan napraviti ili ujutro pa ponoviti za par dana, voljela bih da je trudnoca ovo bih bila treća.
Saljem puse 😘😘Držim fige da bude i sretno sretno sretno ☺️Draga ipak nista nakon ova dva dana dosla menga i jako me boli stomak.
Vise srece iduci mjesecZao mi je stvarno.. sad se oporaviti i ponovno pokusati vjerujem da bude uskoro došlo ❤️
Ma hoce sigurno vjerujem u to
Hvala ti puno pusa 😘😘
Drage moje imam jedno pitanje.
Ja sam cetiri dana imala neku cudnu "mjesecnicu" dva dana mi je islo samo smede, a onda krv jedan dan i danas mi je opet smede i prestaje, malo me pecka u lijevoj cici, da li moze da bude da je ipak T u pitanju.
Lp i saljem puno pusa 😘😘😘😘
uradite test, krvarenje moze biti i kad je vanmatericna trudnoca te s toga sto prije provjerite i sretnoo
Drage moje imam jedno pitanje.
Ja sam cetiri dana imala neku cudnu "mjesecnicu" dva dana mi je islo samo smede, a onda krv jedan dan i danas mi je opet smede i prestaje, malo me pecka u lijevoj cici, da li moze da bude da je ipak T u pitanju.
Lp i saljem puno pusa 😘😘😘😘
uradite test, krvarenje moze biti i kad je vanmatericna trudnoca te s toga sto prije provjerite i sretnoo
Hvala draga puno ujutro se javim sa testicem.
Lp 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji