Je li test pozitivan?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • miljevićka20232024

Broj poruka: 65

Prijavi adminu

MandM

miljevićka20232024

MandM

miljevićka20232024

MandM

Poz može se raditi o implataciji… Onda malo pričekajte s testom makar ako je danas trebala doći možda bi i sutra ujutro već mogli napraviti test ali svakako ga ponovite i 3 dana poslje prvog ako M ne dođe… Sretno ♥️
    Hvala ti draga puno od srca danas cu fan napraviti ili ujutro pa ponoviti za par dana, voljela bih da je trudnoca ovo bih bila treća.
    Saljem puse 😘😘
    Držim fige da bude i sretno sretno sretno ☺️
    Draga ipak nista nakon ova dva dana dosla menga i jako me boli stomak.
    Vise srece iduci mjesec
    Zao mi je stvarno.. sad se oporaviti i ponovno pokusati vjerujem da bude uskoro došlo ❤️

Ma hoce sigurno vjerujem u to
    Hvala ti puno pusa 😘😘

• miljevićka20232024

Prijavi adminu

Drage moje imam jedno pitanje. 
    Ja sam cetiri dana imala neku cudnu "mjesecnicu" dva dana mi je islo samo smede, a onda krv jedan dan i danas mi je opet smede i prestaje, malo me pecka u lijevoj cici, da li moze da bude da je ipak T u pitanju.
    Lp i saljem puno pusa 😘😘😘😘

Marina.25

Broj poruka: 82

Prijavi adminu

miljevićka20232024

Ja sam cetiri dana imala neku cudnu "mjesecnicu" dva dana mi je islo samo smede, a onda krv jedan dan i danas mi je opet smede i prestaje, malo me pecka u lijevoj cici, da li moze da bude da je ipak T u pitanju.

uradite test, krvarenje moze biti i kad je vanmatericna trudnoca te s toga sto prije provjerite i sretnoo

• miljevićka20232024

Prijavi adminu

Marina.25

miljevićka20232024

uradite test, krvarenje moze biti i kad je vanmatericna trudnoca te s toga sto prije provjerite i sretnoo

Hvala draga puno ujutro se javim sa testicem. 
    Lp 😘

• miljevićka20232024

Prijavi adminu

Evo cure ja sam napravila test, ali kao da vidim drugu crticu kad se zagledam u test. 
    https://ibb.co/tbTw9n0

• miljevićka20232024

Prijavi adminu

Linija je jako tanka kad se zagledam moze li se raditi o biokemijskoj trudnoći 

• miljevićka20232024

Prijavi adminu

Sada poslije Neznam koliko sati ima druga vidljiva crta na testu ali jedva 

• Doriis

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Test nakon nekoliko sati nije valjan. Ta crtica nista ne znaci, vrijedi samo ono sto se prikaze unutar 10-15 minuta!

Iduci pregled 04.11.2024. u TA
    22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗

• miljevićka20232024

Prijavi adminu

TheDoris

Test nakon nekoliko sati nije valjan. Ta crtica nista ne znaci, vrijedi samo ono sto se prikaze unutar 10-15 minuta!

Hvala draga moja puno. 
    Provat cu onda ovaj mjesec sa dragim se podruziti pa cemo vidjeti. 
    Lp i saljem puse😘😘

• Doriis

Broj poruka: 133

Prijavi adminu

Sretno 😘

Iduci pregled 04.11.2024. u TA
    22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.