Nije, ja ne vidim nigdje drugu crticu…Zar nije ovo crta?
https://ibb.co/cYLd2Npza dva dana ponovite test ili vadite betu odma u pon a mozete i vec danas ako menstruacija kasniVadit cu betu u cetvrtak 15 jer ne stignem prije.
Pa se nadam da nesto je.
Lp 😘😘
sretno
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Lp zene, majke, kraljice.
Ja i moj mm imali smo odnose u plodnim danima plodni dani su mi bili od 09. Do 15.
Odnose smo imali 9.10.12.15. I 16 a 12 mi je bila velika mogućnost trudnoce.
Samo sto nismo imali odnose kad me je bolilo na dan ovulacije, pa mene sada zanima da li mogu biti trudna, ostalo je jos 10 dana do neočekivane m pa me zanima da li bi se mogla dogoditi trudnoca.
Lp 😘😘😘
Ja i moj mm imali smo odnose u plodnim danima plodni dani su mi bili od 09. Do 15.
Samo sto nismo imali odnose kad me je bolilo na dan ovulacije, pa mene sada zanima da li mogu biti trudna, ostalo je jos 10 dana do neočekivane m pa me zanima da li bi se mogla dogoditi trudnoca.
Lp 😘😘😘Hej, ako su ti tada bili plodni dani, da velika je vjerojatnost da ostaneš trudna 😊 ja ti zelim svu srecu!
Do tada mozes krenuti piti folnu ili neke prenatale primjerice Novalac tablete. Isto tako ako do T ne dođe ovaj ciklus probaj s LH trakicama da sigurno utvrdiš kada je O.
Hvala ti draga moja puno.
Ja se nadam kupila sam dva testa u mulleru za svaki slučaj da pravim 28.
Saljem ti puse 😘😘😘
Lp 😘😘😘Hej, ako su ti tada bili plodni dani, da velika je vjerojatnost da ostaneš trudna 😊 ja ti zelim svu srecu!
Do tada mozes krenuti piti folnu ili neke prenatale primjerice Novalac tablete. Isto tako ako do T ne dođe ovaj ciklus probaj s LH trakicama da sigurno utvrdiš kada je O.Hvala ti draga moja puno.
Ja se nadam kupila sam dva testa u mulleru za svaki slučaj da pravim 28.
Saljem ti puse 😘😘😘Drzim fige da bude + , javi nam svakako rezultate! 🥰🥰
Ocu draga moja hvala ti puno.
😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji