Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    14. Lipanj 2022. 10:02

rax28

https://ibb.co/KscCcV4
    Da li vidite sjenu crtice ili sam luda? 😂
    Danas bi trebala dobiti, ubija me žgaravica i prije par dana strašno probadalo oko desnog jajnika.

Jel ovo obicni Gravignost, nije Ultra? Vidi se linija, nisi luda..pitam ako je obicni , on je 25miU, pa zato blijeda crta...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• rax28
    14. Lipanj 2022. 10:10

Kako brz odgovor, ajme, hvala 😄
    Je, običan je, 25mlu.
    Pojavilo se u roku 4-5 minuta. 
    Samo što sam ja ( neda mi vrag mira) išla otvarati nakon 20ak minuta, kad je otvoren izgleda nekako prozirno, ljepše se vidjelo odmah nakon testiranja. 😒

SAYURI
    14. Lipanj 2022. 10:18

rax28

Kako brz odgovor, ajme, hvala 😄
    Je, običan je, 25mlu.
    Pojavilo se u roku 4-5 minuta.
    Samo što sam ja ( neda mi vrag mira) išla otvarati nakon 20ak minuta, kad je otvoren izgleda nekako prozirno, ljepše se vidjelo odmah nakon testiranja. 😒

Ajde uslikaj otvoren, zna da plastika od prozorcica nekada da baci sjenu...probaj naci Gravignost ULTRA, na njemu bi trebala biti jasna linija...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• rax28
    14. Lipanj 2022. 10:31

https://ibb.co/2SKD7V8
    I ja se bojim da je sjena, ali sam sa svih strana okretala i pod flashom se vidi dok je u kutijici 🥲

• Timmy
    14. Lipanj 2022. 10:33

pozdrav, i meni je ista linija kao i tebi na dan očekivane, ista osjetljivost testa... pa si razbijam  glavu je li to presvijetlo :/

• rax28
    14. Lipanj 2022. 10:46

Timmy

pozdrav, i meni je ista linija kao i tebi na dan očekivane, ista osjetljivost testa… pa si razbijam glavu je li to presvijetlo :/

Baš tako, 3 sata već buljim u to, ne želim se ponašati bezveze.
    Najrađe bih otišla izvaditi betu, al glupo mi je bacati 150 kuna, a da dobim do kraja dana, kao što to i bude. 🙄
    Imaš kakve simptome?

• Timmy
    14. Lipanj 2022. 11:02

znam, meni se isto ne vadi beta jos, od simptoma napetost u trbuhu, kao da mi je naoteceno iznutra, eto bas tak. Lijevi jajnik osjetim.
    temp 37, i tu i tamo cice onak na sekundu.
    kako kod tebe?

ja sam radila clear blue.
    prvo onaj osjetljiv dan prije ocekivane, i on je imao solidnu crtu, cak ured dana,

ali ovaj obican na dan ocekivane tocno tako kao i tebi. Vjerujem da mi je ovulacija bila negdje 14., 15. dan sudeci po bolovima i  pretpostavci ginekologa par dana prije

SAYURI
    14. Lipanj 2022. 11:32

rax28

https://ibb.co/2SKD7V8
    I ja se bojim da je sjena, ali sam sa svih strana okretala i pod flashom se vidi dok je u kutijici 🥲

Oov je nazalost negativno, sjena je od plastike...:(

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Rose.
    14. Lipanj 2022. 12:53

Ja čak vidim sjenu i na otvorenom i onako… 
    A da se probas strpit do prekosutra, svakako bi trebalo bit sve jasnije🤞🏻

• Noa234
    20. Lipanj 2022. 20:16

Pozdrav,M mi kasni 1 dan,odnose smo imali kroz cijeli ciklus. Pa me zanima vase misljenje.

Inace imam vrlo izrazene simptome PMS,ovaj put za sada skoro nesto blago,medutim non stop me tjera mokrit,mucnine kroz dan i vrtoglavica. Pa me zanima vase misljenje,od tolike zelje mi se priviđaju neke stvari.

P.S. test je raden popodne,nije s 1 jutarnjim urin. Hvala žene na odgovorima  :)

https://i.postimg.cc/qqH87Fxz/20220620-171704.jpg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.