Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • melani28
    04. Lipanj 2022. 11:52

SAYURI

melani28

https://ibb.co/LR3y7nw

Jeste

Hvala 😁 kad je najbolje da ponovim test.. ? Ove biti oke ako vec danas popodne

SAYURI
    04. Lipanj 2022. 11:56

melani28

SAYURI

melani28

Jeste

Kad god zelis 🥰 ali ako zelis jacu liniju, sacekaj barem do sutra....sreeetnoo🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• melani28
    04. Lipanj 2022. 11:58

SAYURI

melani28

SAYURI

melani28

Jeste

Kad god zelis 🥰 ali ako zelis jacu liniju, sacekaj barem do sutra….sreeetnoo🤞🤞

Puno hvala🤍🥰

• dinaxxx
    04. Lipanj 2022. 15:38

Pozz ovako zadnja M bila 5.5 trebala sam da dobijem 31 sad i kasnila mi jedan dan  da bi dobila ito jako malo prvi dan nista drugi malo kao vise se pokazalo i to je to jucer uradim test pokazao mi blijedu drugu crticu jutros uradim clear blue isto pokazao otisla ginekologu on nista nevidi u maternici jel moguce da je kasna implantacija pa da se nevidi u maternici nista znal itko

Rose.
    04. Lipanj 2022. 15:49

Naravno da je prerano da bi se ista vidjelo… kroz dva tj Odi na pregled..

SAYURI
    04. Lipanj 2022. 15:58

dinaxxx

Pozz ovako zadnja M bila 5.5 trebala sam da dobijem 31 sad i kasnila mi jedan dan da bi dobila ito jako malo prvi dan nista drugi malo kao vise se pokazalo i to je to jucer uradim test pokazao mi blijedu drugu crticu jutros uradim clear blue isto pokazao otisla ginekologu on nista nevidi u maternici jel moguce da je kasna implantacija pa da se nevidi u maternici nista znal itko

Ok, ako si guglala pa naisla na izraz " kasna implantacija" onda si trebala nastaviti i procitati da se na UZV nista ne vidi prije 5 tjedna, minimum, uzimajuci u obzir sve, i kasne i rane implantacije  i ovulacije...strpi se 10- tak dana, pa ces lijepo sve vidjeti kad odes...🙂

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• dinaxxx
    04. Lipanj 2022. 16:10

Joj da sam mogla se strpit jer 12 godina pokusavam imat bebu da bi nato prvi sut ostala trudna 2020 i vanmatericna  te druga trudnoca prosle godine u 11 mjesecu da bi imala spontani i sad kad sam vidjela pozitivan test strah me neki obuzeo zato sam otisla na pregled i onda kad mi je rekao da nista nema u maternici te kaze ima malo crnog iscjedka i rekao da se obavezno javim svojoj doktorici na pregled kroz tjedan dana al on tvrdi da trudnoce nema pa.me sve to zbunilo pozitivni testovi te njegov komentar da nema trudnoce

Rose.
    04. Lipanj 2022. 16:11

Izvadi betu

SAYURI
    04. Lipanj 2022. 16:31

dinaxxx

Joj da sam mogla se strpit jer 12 godina pokusavam imat bebu da bi nato prvi sut ostala trudna 2020 i vanmatericna te druga trudnoca prosle godine u 11 mjesecu da bi imala spontani i sad kad sam vidjela pozitivan test strah me neki obuzeo zato sam otisla na pregled i onda kad mi je rekao da nista nema u maternici te kaze ima malo crnog iscjedka i rekao da se obavezno javim svojoj doktorici na pregled kroz tjedan dana al on tvrdi da trudnoce nema pa.me sve to zbunilo pozitivni testovi te njegov komentar da nema trudnoce

Razumijem sve, ali odgovor je opet isti, ne vidi se nista prije 5 tjedna minimum, drugim rijecima 10 tak dana od dana kad je trebala doci M...a u medicinskog praksi ne smatraju da trudnoce ima, dok nema vidljivog gestacijskog mjeska, oni nista prije toga ne priznaju kao klinicku trudnocu. Ukratko, fakat moras sacekati...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• fantom_slobode
    04. Lipanj 2022. 19:49

Pozdrav žene, danas sam 24 dc, trebala bi M kroz dan-dva (ciklusi mi malo šetaju 24-27 dana), vidite li  blijedu liniju od jutros? :) https://ibb.co/dkKYyK0

Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
    On: 31
    Od 07/2021 pokusavamo.
    12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
    4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
    5/2022 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.