Hej Mrvica11, ja nešto slabo nađem vremena za forume, ali evo me nazad sam :)
Vidim ti u potpisu da druga inseminacija nije uspjela i jako mi je žao zbog toga
Držim fige da uspije nova. Gdje ste na inseminaciji? Imaš li kakvih simptoma i jesi li imala nakon prošle dvije inseminacije?Ja sam odradila prohodnost jajovoda, prohodni su i sve je ok. Odradili smo inseminaciju 17.11. i sad smo u procesu čekanja. Malo smo optimističniji jer je mužev spermiogram na dan inseminacije bio puno, puno bolji od prošlog.Ja nisam uzimala ništa od terapije prije ovulacije, samo štopericu, nakon inseminacije sam dobila Cyclogest 400 mg i folnu. Čekamo 2.12. za test ili betu. Vrijeme mi presporo prolazi i ne mogu dočekati.
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Ej Nicaivo,da druga je bila neuspjesna i mislin i treca jer nisam primila stopericu a oba puta mi je bila ovulacija taj dan,a to je onda trebalo odraditi ranije,ali sta je tu je ionako nisam imala velika ocekivanja od Inseminacije, iduci postupak idem u IVF. I meni je ovaj put muzev spermiogram bio pppuuunoo bolji nego prvi put,jer smo apstinirali 3 dana 🤣 Ja sam na inseminaciji u kbc, prvu sam bila privatno pa su mi rekli da imam pravo preko HZZ-oa i iskreno prezadovoljna sam. Vidim ti si u IVF i vidim pohvale i za njih. Imala sam simptome ali to su mi rekle cure da mogu biti i od cyclogesta,i ja sam uzimala cyclogest a u prvom postupku utrogestan,i folne. Nadam se da ces imat bolje iskustvo sa inseminacijom, tj da ce tvoja biti dobitna i da ces dobit malu mrvicu bez daljnih pokusaja 😍😍 Kako se ti osjecas?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
I mi smo apstinirali 3 dana, očito je to dobitna kombinacija🤣
Sto se tiče tvoje inseminacije, možda je bas ova dobitna, inače kad nešto ne ide po planu, na kraju može pozitivno iznenadit! Držim fige svakako 🍀
Ja nemam apsolutno nikakvih simptoma, možda eventualno ogromne promjene raspoloženja 😵💫
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
Histeroskopija 05/2024 ✅
Da, rekao je doktor da već isti dan navečer možemo imati odnose ako se osjećam dovoljno dobro za to, a kao dan poslije da je obavezno.
Što su vama rekli po pitanju odnosa?
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
Histeroskopija 05/2024 ✅
Ja sam skroz zbunjena po pitanju tog sjemena i obnavljanja, ne znam više ni sama koliko je previše, a koliko premalo odnosa, čujem dosta različitih mišljenja
Što se simptoma tiče, samo jako otečene i bolne grudi... ne pridajem tome preveliku pažnju jer to realno može biti i simptom PMS-a i simptom cyclogesta... čekam subotu kao ozeblo sunce.
Ima li kod tebe kakvih simptoma?
👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
Histeroskopija 05/2024 ✅
Ja isto tako,cujen dosta drugacijih misljenja po pitanju toga i isto mi nije jasno vise,.. Pa grudi su ti jako dobar znak,moglo bi to biti to,ja isto uzimam cyclogest ali neman nikakvih simptoma. Kad imas radit test?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore
Najstariji