Pozdrav cure,
izvadila ja danas betu, išla po papir kasnije, sva sam nekako bez očekivanja i smirena došla, po prvi put da ne kupujem testove za trudnoću, da me trema ne pere i sl.
Beta: 85.6
Zvala sam odma IVF jer moja ginekologinja radi ujutro i čestitali su mi.
U petak vadim opet. Nastavljam s duphastonom.
Vidjet ćemo jel raste do petka. 😊😊
Cure moje, ovaj osjećaj ne mogu opisati nikome.
Cestitam 😍😊 kako mi je drago čuti da je još nekome uspjela IUI, obzirom na mali broj uspješnosti. Želim ti urednu i školsku trudnoću 🤗
Hvalaa 🥰🥰 U petak ćemo vidjeti raste li beta. Jao, još uvijek ne mogu vjerovati. Djeluje tako nestvarno. 😊😊
Biće sve kako treba samo vjeruj 🤗. Iskreno, meni i dalje djeluje nestvarno iako sam prešla pola 🤣 jedino kada me bebac šutne, kao da me opominje da je tu 🤣
Jel da? Tak i moja mrduša stalno šuta, a ja se probudim ujutro nekad i ono osmjeh na lice i misao: pa ajme, ja imam bebu u buši 🤩🤩🤩. Baš nekako sad uživam u ovoj činjenici da sam trudna 😊
Meni se i dalje desi da npr. dignem nešto teško ili savijem se puno u predjelu stomaka i tek onda skontam "ženo trudna si i ponašaj se u skladu s tim" 🤣 Mislim da je to sve normalno jer još nismo totalno svjesne činjenice da imamo jedno malo biće u sebi 😍
👱♀️27 PCOS 🧔27 normo
Ovulacije potvrdjene
💊 Novalac prenatal
11/22 missed ab.
2/23 IUI ❌
4/23 IUI ➕
A. 🧸👣
8/24 ➕️ spontana trudnoca
Pozdrav cure,
izvadila ja danas betu, išla po papir kasnije, sva sam nekako bez očekivanja i smirena došla, po prvi put da ne kupujem testove za trudnoću, da me trema ne pere i sl.
Super!Sad samo neka beta lijepo naraste do petka!🙏🙏 Držim 🤞 i oooooobaveznooooo nam javi.❤
Artig-baš si me nasmijala sa svojim mačkama.😂😂 Daaaa,za sad je sve u redu,ali još je daleko do ultrazvuka.😔 Zato sad slušamo otkucaje preko baby watchera.😊 Neopisivo.❤
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF
03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
Pozdrav cure,
Čestitam!!💗 bas je lijepo pročitati da nekome IUI uspije od prve..
Nekako sam bila uvjerena da je to mit🙈
Kojem broju cura je uspio IUI a da su ovdje pisale?
Ja sam isla davne 2017. 2x u prirodnjaku i bilo je neuspjesno..
Pozdrav cure,
Cestitam 😍😊 kako mi je drago čuti da je još nekome uspjela IUI, obzirom na mali broj uspješnosti. Želim ti urednu i školsku trudnoću 🤗
Hvalaa 🥰🥰 U petak ćemo vidjeti raste li beta. Jao, još uvijek ne mogu vjerovati. Djeluje tako nestvarno. 😊😊
Biće sve kako treba samo vjeruj 🤗. Iskreno, meni i dalje djeluje nestvarno iako sam prešla pola 🤣 jedino kada me bebac šutne, kao da me opominje da je tu 🤣
Jel da? Tak i moja mrduša stalno šuta, a ja se probudim ujutro nekad i ono osmjeh na lice i misao: pa ajme, ja imam bebu u buši 🤩🤩🤩. Baš nekako sad uživam u ovoj činjenici da sam trudna 😊
Meni se i dalje desi da npr. dignem nešto teško ili savijem se puno u predjelu stomaka i tek onda skontam "ženo trudna si i ponašaj se u skladu s tim" 🤣 Mislim da je to sve normalno jer još nismo totalno svjesne činjenice da imamo jedno malo biće u sebi 😍
Hahaha znam skroz! I posao me nekad uvuče da zaboravim na bebu pa se živciram pa se trgnem da malo usporim i budem bolje volje da bebi bude lijepo 😅. Teško je to osvjetiti, pogotovo mužu isto. Ja sad gledam u trbuh i smijem se kak me lupi, a njemu sam malo čudna 🤣🤣
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pozdrav cure,
Meni od prve isto uspjelo 😊. Ali s klomifen citratom, Gonal-F pikicama i stopericom. Kod mene prirodni nije imao smisla jer ne ovuliram baš 😅
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pozdrav cure,
Hvala ti 😍😍
Ja nisam u prirodnom išla, uzimala sam femaru, menopur injekcije, štopericu ovitrelle kako bi mi izazvali ovulaciju. Pila sam estrofem da mi se zadeblja endometrij i od inseminacije pijem duphastone (progesteron) i Novalac prenatalne.
Bio je to koktel lijekova, ali uspjelo je 😍😍❤️❤️
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
18.dpiui beta: 1625.0
6.tt ❤️
Ja pijem duphastone, andol, folacin od inseminacije al i dalje ne polazem preveliku nadu u uspjeh..
Cure moje ako me se jos sjecate evo me nakon dugo vrimena,nisam ulazila na stranicu a ne znam da li vas ima otprije poznatih?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Inace pozdrav i svima u grupi
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Sortiraj odgovore