Aha.. ne sjecam se vise tih inseminacija.. davno je bilo..
Znam da sam utrice dobivala nakon svakog IVFa pa sam bila malo zbunjena i onda jos omamljena od lijekova.
U ponedjeljak vadim betu..
Da,utrići idu nakon IVF-a,jer nakon inseminacija nisu potrebni.Dovoljan je duphaston.Držim 🤞 i javi nam!😘❤🤞🤞🙏🙏 Kako se osjećaš?
👩 33 sve ok
🧔 34 asthenoteratozoospermia - normozoospermia
Poliklinika IVF03/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
04/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
05/23 IUI ❌️ Femara/Menopur/Ovitrelle
07/23 IVF : Elonva/Gonal/Cetrotide/Brevactid
21.07.- aspiracija
24.07.- embriotransfer ➡️ 1 osmostanični trodnevni zametak
05.08.- beta 🙏🙏 12.dpt ➡️ 216.2
07.08.- beta 🙏🙏 14.dpt ➡️ 617.5
18.08.- prvi ultrazvuk 🙏🙏💜
08.09. - drugi ultrazvuk 🙏🙏
A ono.. osjecam se kao u PMSu.. cice su mi napete, malo me trbuh zna grciti i umornija sam nego inace. Citala sam da to zna biti od Duphastona.
Ja nekako ne polazem nadu, samim time jer mi je doktor rekao da su sanse jako male i da mu se javim kroz koji mjesec da promijenimo terapiju..
Tako da ni on u startu nije bio optimistican i kako sam i ja po prirodi realna, ne zanosim se previse ..
A ono.. osjecam se kao u PMSu.. cice su mi napete, malo me trbuh zna grciti i umornija sam nego inace. Citala sam da to zna biti od Duphastona.
Ja nekako ne polazem nadu, samim time jer mi je doktor rekao da su sanse jako male i da mu se javim kroz koji mjesec da promijenimo terapiju..
Tako da ni on u startu nije bio optimistican i kako sam i ja po prirodi realna, ne zanosim se previse ..
A znam,uspješnost je puno manja od IVF-a,prošla sam to i sama i to tri puta zaredom.Ali nada uvijek postoji i zato svim ❤ navijam da uspije!🤞🤞🙏🙏 Ali ubija ta neizvjesnost do bete.😔
👩 33 sve ok
21.07.- aspiracija
Tako da ni on u startu nije bio optimistican i kako sam i ja po prirodi realna, ne zanosim se previse ..A znam,uspješnost je puno manja od IVF-a,prošla sam to i sama i to tri puta zaredom.Ali nada uvijek postoji i zato svim ❤ navijam da uspije!🤞🤞🙏🙏 Ali ubija ta neizvjesnost do bete.😔
Kad smo kod bete. Je li bilo kome da ima betu, ali plod nije ok?
Meni je rekla gin da 7.9.imam prvi uzv i da bez obzira na to što beta raste da ne može dati sigurnost da i trudnoća ide ok dok ne vidi plod. I još jedno pitanjce. Je li imala koja od vas 2 folikula u vrijeme IUI i da nisu na kraju blizanci nego jedno klupko sreće? 😊
Ja još ne znam koliko ih je. Imala sam 2 folikula, jedan vodeći i glavni, drugi malo manji za njim.
Javim.
👩 29g, nalazi uredni
🧔♂️ 33g, nalazi uredni
1. IUI 8/2023 ✅️
12.dpiui beta: 85.6, 14.dpiui beta: 229.3
18.dpiui beta: 1625.0
6.tt ❤️
Tako da ni on u startu nije bio optimistican i kako sam i ja po prirodi realna, ne zanosim se previse ..A znam,uspješnost je puno manja od IVF-a,prošla sam to i sama i to tri puta zaredom.Ali nada uvijek postoji i zato svim ❤ navijam da uspije!🤞🤞🙏🙏 Ali ubija ta neizvjesnost do bete.😔Kad smo kod bete. Je li bilo kome da ima betu, ali plod nije ok?
Meni je rekla gin da 7.9.imam prvi uzv i da bez obzira na to što beta raste da ne može dati sigurnost da i trudnoća ide ok dok ne vidi plod.I još jedno pitanjce. Je li imala koja od vas 2 folikula u vrijeme IUI i da nisu na kraju blizanci nego jedno klupko sreće? 😊
Ja još ne znam koliko ih je. Imala sam 2 folikula, jedan vodeći i glavni, drugi malo manji za njim.
Javim.
Da,istina,beta je najbolji pokazatelj da je došlo do trudnoće,ali njima je najbitniji ultrazvuk da vide da li je sve u redu i je li sve tamo gdje treba i biti.I ja sam strahovala od prvog ultrazvuka i na kraju je profesor rekao da je sretan i zadovoljan i da već i srčeko kuca,a bilo mi je šest tjedana.💜 I sad sam si kupila onaj baby watcher,pa svaki dan osluškujemo i mjerimo otkucaje i malo sam mirnija,ali opet,strahujem do novog ultrazvuka.A ovo za IUI i folikule,moguće je da je jedno klupko sreće,unatoč tome što si imala 2 folikula.🙂
👩 33 sve ok
21.07.- aspiracija
Tako da ni on u startu nije bio optimistican i kako sam i ja po prirodi realna, ne zanosim se previse ..A znam,uspješnost je puno manja od IVF-a,prošla sam to i sama i to tri puta zaredom.Ali nada uvijek postoji i zato svim ❤ navijam da uspije!🤞🤞🙏🙏 Ali ubija ta neizvjesnost do bete.😔Kad smo kod bete. Je li bilo kome da ima betu, ali plod nije ok?
Meni je rekla gin da 7.9.imam prvi uzv i da bez obzira na to što beta raste da ne može dati sigurnost da i trudnoća ide ok dok ne vidi plod.I još jedno pitanjce. Je li imala koja od vas 2 folikula u vrijeme IUI i da nisu na kraju blizanci nego jedno klupko sreće? 😊
Javim.
Ma samo opušteno. Kad prođe prvi pregled da ti pokažu plod i srčeko sve će biti lakše. 😊 Ja sam ti imala 3 vodeća folikula i još jedan koji je trebao puknuti svaki čas nakon inseminacije pa nam je zabranio bilo kakve odnose haha. Već smo se zezali ja i moje četvero djece. Na kraju je samo jedno oplođeno. 😊
👩30, 👨35
PCOS, povišen prolaktin
3/23 AIH = 💓
Baby H 🩷
Pozdrav, zanima me koliko okvirno dođe IVF postupak u poliklinici IVF te ako se ide preko HZZO-a koliko se čeka? Lp
Pozdrav!🙂 Okvirna cijena je cca 20 000 kuna.Naravno,sve ovisi o terapiji (injekcijama) koje ćeš kupovati,a koje su u tom procesu najskuplje.Preko HZZO se čeka oko šest mjeseci,s tim da su do kraja godine puni,a polako se popunjavaju i za iduću godinu.Imaju veliku gužvu.
👩 33 sve ok
21.07.- aspiracija
Samo da javim da sam jutros procurila.. 4 dana prije ocekivanog ciklusa😢
Ajoooj...Neopisivo mi je žao.😔😢 Odmori se i odtuguj u miru.☹️☹️❤ Drži se i čuvaj!😘❤
👩 33 sve ok
21.07.- aspiracija