Evo cure da javim,ja imala inseminaciju 15.11 jutros radila test i naravno očekivano negativan… nisam još dobila, dali zbog ustrogena ili neznam…ugl…danas cu nazvat VV da ih pitam dal da prestanem s njima il da ih do kraja potrošim..
A bemu mišae kako me ovo bacilo u bed kad sam pročitala
ja se nekak uvijek nadam i za sve nas na inseminaciji da ćemo biti te male iznimke, da je ipak zdravstvo napredovalo, da su bolje tehnike i planiranja i samim time uspješnost..i onda vidim što si napisala i sašije me
Ja sam na pola čekanja..idući petak bi trebala piškit na testić..više ni sama ne znam što da očekujem i čemu da se nadam…Ak ne upali u 12 mj idem na drugu i ak to ne upali, u prvom mj odmah na ivf..već smo sve dog…
Ša tako brzo vec mozeš na drugu inseminaciju? Nisam to znala, mislim pogotovo sto ae tice 12 mj..blagdani…ja nekako.mislim da me mozda nece uzwt sad u 12…neznam…
Moze se,ja radila dvije inseminacije u roku od 30 dana, prva 10.10. a druga 2.11.
Znam da se može,nego je problem sto idu blagdani,nece radit puni mjesec...pa sad neznam...
Ja sam na VVu morala imat 1 mj pauze izmedju 2 inseminacije. Hmmm. Ti ne moras?
Sta onda na kraju, kaj ne rade ivf na VVu u 12 mj? Hahaa meni nis nije jasno vise 😂
Evo da se i ja javim
I druga inseminacija neuspjesna!!!
Jucer dobila😢😢Bas sam utucena
Neznam vise...
Probat cemo jos jednu tako su nam preporucili
Iako ne nadam se previse...Koma mi je sve to
Mi moze neko objasnit prirodni IVF ?
Kako funkcionira?Postupak?
Hvala vam
Sta onda na kraju, kaj ne rade ivf na VVu u 12 mj? Hahaa meni nis nije jasno vise 😂
Ni meni vise nista nije jasno...😄
Evo da se i ja javim
Neznam vise…
Iako ne nadam se previse…Koma mi je sve to
Hvala vam
Zao mi je... 😟😟😟😟 vise ne znam kaj bi rekla. Bas sam tuzna zbog svih ovih neuspjeha ☹
A za prirodni ivf vjerujem da se prati ovulacija i prema tome zakaze punkcija. Ja sam sad bila na prirodnom fetu i 10dc sam dosla na uzv nakon toga sam lh trakicama pratila ovulaciju (poslikala ih dok trakica nije postala negativna i poslala sliku) i prema tome bio fet. Mislim da ces ti ic onda na vise uzv da se tocno odredi ovulacija i taj dan je punkcija. Mozda da pitas na temi potpomognuta oplodnja. Tamo su cure bile na prirodnom ivf.
Evo da se i ja javim
Neznam vise…
Hvala vam
Zao mi je… 😟😟😟😟 vise ne znam kaj bi rekla. Bas sam tuzna zbog svih ovih neuspjeha ☹
A za prirodni ivf vjerujem da se prati ovulacija i prema tome zakaze punkcija. Ja sam sad bila na prirodnom fetu i 10dc sam dosla na uzv nakon toga sam lh trakicama pratila ovulaciju (poslikala ih dok trakica nije postala negativna i poslala sliku) i prema tome bio fet. Mislim da ces ti ic onda na vise uzv da se tocno odredi ovulacija i taj dan je punkcija. Mozda da pitas na temi potpomognuta oplodnja. Tamo su cure bile na prirodnom ivf.
Hvala ti😚
Zelim svim curama puno srece😊
Hm ne znam..meni je rekla da bi odmah idući mj pokušala opet..Možda to ovisi i o lijekovima?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Evo da se i ja javim
Neznam vise…
Hvala vam
A s*anje :( žao mi je! Evo baš mi nije jasno..o čemu ovisi taj uspjeh? Čim i dalje guraju takav postupak očito postoji neki razlog..koji su onda uvjeti za uspjeh ..o čemu ovisi...Evo ti si druga u dva dana koja je javila da nije uspjelo i normalno sad je meni proradio crv straha i počela sam lagano dizat ruke od tog a i realno, bilo bi stvarno naivno od mene pomislit da bi moglo upalit i to od prve :/
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Evo da se i ja javim
Neznam vise…
Hvala vam
A s*anje :( žao mi je! Evo baš mi nije jasno..o čemu ovisi taj uspjeh? Čim i dalje guraju takav postupak očito postoji neki razlog..koji su onda uvjeti za uspjeh ..o čemu ovisi…Evo ti si druga u dva dana koja je javila da nije uspjelo i normalno sad je meni proradio crv straha i počela sam lagano dizat ruke od tog a i realno, bilo bi stvarno naivno od mene pomislit da bi moglo upalit i to od prve :/
Nemoj se sekirat,probaj ne razmisljat o tomebi razbijat glavu...bit ce šta bude, nismo sve iste, ja držim fige da tebi uspije i da ugledas avoj plusić... samo opušteno!😚😚😚
Cure,evo da javim,puknuo mi folikul tako da nista od prirodnog ivf-a.ful sam razočarana,isplakala se i sada cekam na inseminaciju jer je doktor rekao da Ce iskoristiti spermije.ne nadam se da Ce uspjet.to Ce mi biti treća inseminacija.
Neka jedna barem javi super vijesti:)
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Sortiraj odgovore
Najstariji