Inseminacija

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bluegirl
    28. Studeni 2018. 21:56

Meni se nije dogodilo da je folikul pukao. Bilo me toga jako strah al eto uspio je izdrzat. Nama je doktorica rekla da imamo odnos tu vecer kad dobivam stopericu pa kao da se pokrijemo u slucaju da pukne posto spermiji mogu prezivjet do 5 dana. Ne znam kak ste se vi dogovorili i koliko dana apstinencije je doktor preporucio. U svakom slucaju drzim fige da bude sve ok i da folikul izdrzi. 

• Mala_martina1990
    29. Studeni 2018. 06:49

Evo cure da javim,ja imala inseminaciju 15.11 jutros radila test i naravno očekivano negativan... nisam još dobila, dali zbog ustrogena ili neznam...ugl...danas cu nazvat VV da ih pitam  dal da prestanem s njima il da ih do kraja potrošim..

Bluegirl
    29. Studeni 2018. 08:24

Mala_martina1990

Evo cure da javim,ja imala inseminaciju 15.11 jutros radila test i naravno očekivano negativan… nisam još dobila, dali zbog ustrogena ili neznam…ugl…danas cu nazvat VV da ih pitam dal da prestanem s njima il da ih do kraja potrošim..

Zao mi je... 😢 stvarno mi nije jasno zasto forsiraju inseminacije kad ima toliko malo sanse za uspjeh. 😟

• Mala_martina1990
    29. Studeni 2018. 08:42

Bluegirl

Mala_martina1990

Evo cure da javim,ja imala inseminaciju 15.11 jutros radila test i naravno očekivano negativan… nisam još dobila, dali zbog ustrogena ili neznam…ugl…danas cu nazvat VV da ih pitam dal da prestanem s njima il da ih do kraja potrošim..

Zao mi je… 😢 stvarno mi nije jasno zasto forsiraju inseminacije kad ima toliko malo sanse za uspjeh. 😟

Ni meni...činjenica je da nekom uspije,al to je tako mali postotak...

• ruška
    29. Studeni 2018. 08:58

Mala_martina1990

Bluegirl

Mala_martina1990

Zao mi je… 😢 stvarno mi nije jasno zasto forsiraju inseminacije kad ima toliko malo sanse za uspjeh. 😟

Ni meni…činjenica je da nekom uspije,al to je tako mali postotak…

Mislila sam da Ce tebi barem uspjet.zao mi je sto nije.da,glupo je sto forsiraju inseminacija,ali probaj sa doktorom vidjet za neki drugi postupak.ja sam radila dvije inseminacije i nakon toga sam rekla doktoru da li mozemo nesto drugo,tako da sutra radim ivf,bez stimulacije.nocas dobila štopericu i nadam se da sutra ujutro nece biti puknuti folikul.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• Mala_martina1990
    29. Studeni 2018. 09:16

ruška

Mala_martina1990

Bluegirl

Mala_martina1990

Mislila sam da Ce tebi barem uspjet.zao mi je sto nije.da,glupo je sto forsiraju inseminacija,ali probaj sa doktorom vidjet za neki drugi postupak.ja sam radila dvije inseminacije i nakon toga sam rekla doktoru da li mozemo nesto drugo,tako da sutra radim ivf,bez stimulacije.nocas dobila štopericu i nadam se da sutra ujutro nece biti puknuti folikul.

Pa ako me se bude pitalo ja bi odma na ivf...nebi gubila vrijeme vise sa inseminacijom...
    Ruška  sretnoooo!!!

• ruška
    29. Studeni 2018. 09:37

Mala_martina1990

ruška

Mala_martina1990

Bluegirl

Mala_martina1990

Pa ako me se bude pitalo ja bi odma na ivf…nebi gubila vrijeme vise sa inseminacijom…
    Ruškasretnoooo!!!

Samo savjet,nece te se pitati vec moras malo sama inzistirati,njima je u cilju raditi najeftiniji postupak.hvala i javim kako je proslo,sretno svima:)

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Hrabrica
    29. Studeni 2018. 09:48

Mala_martina1990

A bemu miša  e kako me ovo bacilo u bed kad sam pročitala  ja se nekak uvijek nadam i za sve nas na inseminaciji da ćemo biti te male iznimke, da je ipak zdravstvo napredovalo, da su bolje tehnike i planiranja i samim time uspješnost..i onda vidim što si napisala i sašije me  Ja sam na pola čekanja..idući petak bi trebala piškit na testić..više ni sama ne znam što da očekujem i čemu da se nadam...Ak ne upali u 12 mj idem na drugu i ak to ne upali, u prvom mj odmah na ivf..već smo sve dog...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Mala_martina1990
    29. Studeni 2018. 10:00

Hrabrica

Mala_martina1990

A bemu miša e kako me ovo bacilo u bed kad sam pročitalaja se nekak uvijek nadam i za sve nas na inseminaciji da ćemo biti te male iznimke, da je ipak zdravstvo napredovalo, da su bolje tehnike i planiranja i samim time uspješnost..i onda vidim što si napisala i sašije meJa sam na pola čekanja..idući petak bi trebala piškit na testić..više ni sama ne znam što da očekujem i čemu da se nadam…Ak ne upali u 12 mj idem na drugu i ak to ne upali, u prvom mj odmah na ivf..već smo sve dog…

Ša tako brzo vec mozeš na drugu inseminaciju? Nisam to znala, mislim pogotovo sto ae tice 12 mj..blagdani...ja nekako.mislim da me mozda nece uzwt sad u 12...neznam...

Hrabrica
    29. Studeni 2018. 10:05

Mala_martina1990

Hrabrica

Mala_martina1990

A bemu miša e kako me ovo bacilo u bed kad sam pročitalaja se nekak uvijek nadam i za sve nas na inseminaciji da ćemo biti te male iznimke, da je ipak zdravstvo napredovalo, da su bolje tehnike i planiranja i samim time uspješnost..i onda vidim što si napisala i sašije meJa sam na pola čekanja..idući petak bi trebala piškit na testić..više ni sama ne znam što da očekujem i čemu da se nadam…Ak ne upali u 12 mj idem na drugu i ak to ne upali, u prvom mj odmah na ivf..već smo sve dog…

Ša tako brzo vec mozeš na drugu inseminaciju? Nisam to znala, mislim pogotovo sto ae tice 12 mj..blagdani…ja nekako.mislim da me mozda nece uzwt sad u 12…neznam…

Meni je moja doktorica tako najavila...Ivf ne rade u 12, tj kao lab im ne radi tad pa zato nema ni ivf-a a inseminaciju možemo odradit..kao da ne gubimo vrijeme..da probamo još jednom (ak ova prva ne upali)  

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.